Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 41 505
  • 923
  •   1
Отговори
# 765
Руми, да му се сбъднат пожеланията ти.

# 766
  • при моите деца .....
Ети, бързо да се оправи ръката.
РУМИ, жив и здрав да е ТМ
Съни, честита да е девойката, умна и разумна.
Уморена съм....
Днес само 13200 крачки.
Лека вечер!

# 767
  • Бургас
Ети, да мине бързо ръката! Обаче и ти я щади.

# 768
Ети, какво е това чакане на лекар по месец?
Напомням, че чаках по 6 месеца за преглед при гинеколог и трихолог....

# 769
Маре, къде това, в България ли?
Едно от хубавите неща, които оценявам в България е възможността да се преглеждаме при нужда. Като слушам брат ми и братовчедка ми, как им дават срещи с лекари след няколко месеца и ми настръхва косата.
Руми, честит да е мъжът ти! Направи му изненада и не го питай иска ли да празнува.
Съни, честита да е тийнката, много да ви радва!
Ети, оздравявай! С рехабилитация става бавно, но не се отказвай, ще има ефект.
Боби е машина, аз не знам да съм правила 20 000 крачки, мързелива работа съм.
Много ми е натоварено в службата и съм много изнервена, само се карам с хората. А съм добър човек, не знам защо така се впрягам. Имам нужда от отпуск или промяна.
До месец трябва да приключа с важен проект и искам да се запиша на танци, дано не ми мине котка път.

# 770
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес е Димитровден!
Честит празник на всички, които празнуват днес.
Бъдете здрави и много щастливи!
Днес празнува моето слънчево дете и най-добрият дядо.
Св. Димитър да ги закриля.
Днес е празник на училището.
Официално ще откриваме ремонтирана та сграда на училището.
Хубав ден!

# 771
Добро утро.
Споменавала съм вече, че повече от 20 дни за лекар не чакам. Ама това е, защото от прехвалени доктори файда не виждам.
Станах в 5.30, но нито се разкрасяване, нито пазарувах Joy
Честит празник на имениците.
Хубав и успешен ден.

# 772
Добро утро!

Честити да са всички празнуващи днес,  от здраве да не се оттърват!

Ети, дано бързо да се оправи ръката!

Нямам търпение да свърши тази седмица.

# 773
  • На брега на реката
Добро утро!

Честит Димитровден! Да са здрави и с късмет, всички носещи това хубаво, българско име!

Боби, здравичко да е слънчевото Мите, а и дядо му!

Съни, браво на теб!

Ети, стискам палци, бързо да се повлияе!

Много ми е натоварено в службата и съм много изнервена, само се карам с хората. А съм добър човек, не знам защо така се впрягам. Имам нужда от отпуск или промяна.
Зодия Тути, зодията! Налудничавия ни перфекционизъм и желанието ни всички да са отговорни, като нас!  Ето, аз съм на 53 години и още не мога да проумея, как може да има безотговорни хора, все търсещи как да кръшнат или да не изпълнят нещо и все закъсняващи и оправдаващи се! Ако се замислиш обаче, ще видиш, че това е само в наш ущърб, на никой не му пука и няма да го променим, а само се тормозим! Ама, природа, кво да прайш!

Хубав ден, момичета!

# 774
  • Бургас
Добро утро!

# 775
Добро утро.
Честит да е Митето и дядо му. За Митето здраве, успехи в училище и все така да е усмихнат. На дядо му здраве и дълголетие.
Тути, да, в България са случаите. Спомням си, че когато се оплаках в темата Фонсе ме успокои, че щом е така, значи не съм само аз с проблемите си.
Съни, още със ставането си лепнах два пача под очите, ама не го броя за разкрасяване а за първа помощ. Simple Smile
Хубав ден от мен.

# 776
  • на Мелмак
Добро утро,

Наспах се, доволна съм Grinning

Честити да са всички именници днес! Здрави и щастливи!
Вчера ми хареса прегледа, така, че за мен си струваше. Трима лекари ми го препоръчаха Simple Smile Че ще мине, ще мине ръката, въпроса е да мога да работя, ако не беше това нямаше да го мисля толкова. Трябва и обява да пускам, уфф. Нищо де, радвам се, че младите искат развитие, а не зациклят и мързелуват.

Трябва ми идея за готвене Sunglasses

# 777
  • Бургас
Добро утро!

Честити да са днешните именици!

Весел празник на дядо и внуче! Боби, здрави да са ти!

Ети, дано бързо си намериш читав заместник!

Мъча се с чаша топло кафе, но все така не ми харесва. Нищо де, по-нататък пак ще пробвам.
Време е да будя малкия екскурзиант. Голямо вълнение, че ще ходи на екскурзия с автобус и без родители. Отиват за половин ден на няма и 10 км от града, но си е голямо приключение за тях.

Хубав ни ден, момичета!

# 778
  • Germany
Добро утро!
Боби, честити да са Митето и дядо му! Здраве и късмет!
И моя мъж е именик днес. Да ни е жив и здрав и все така грижовен!
Снощи заспах към 21.30 и съответно кукнах тази сутрин в 5.00. Големият има час за зъболекар днес, че му се беше подуло на едно място под езика. Стиснете палци всичко да е наред, моля.

# 779
  • гр.София
Добро утро ☕
Честити да са имениците 💐
И моя дядо се казваше Димитър, на него съм кръстена 🙂
Стискам палци ✊ за нуждаещите.
Аз ще готвя пържоли с гъбен сос, само за гарнитура се чудя какво да е, че щерката се оплака, че в училищния стол все картофи имало и и писнали 😁 ама може едно пюре, пък за нея нещо друго.
Вчера докупихме подаръците, щерката на 3 приятелки от ДМ, разни гланцове и други джунджурийки, аз разни коледни вкусотии.
Допивам кафето и отивам до магазина за гъби, че от 9:30 ми е урока, да бутна пържолите във фурната да се пекат.
Хубав ден момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт