Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 40 759
  • 923
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Честито на Синеочка, да е здрава, щастлива и усмихната!

# 886
Добро утро.
И аз се присъединявам към пожеланията на Бубето - ноември да е топъл и прекрасен.
Събудих се, когато мъжът ми тръгна на работа, а още ми ке спи, но се разсъних.
Днес съм в отпуск,  обещала съм на детето да го водя да се катери. После ще го мислим.
Хубав и усмихнат ден.

# 887
  • Бургас
Добро утро,за втори път!
Да казвам ли, че ми се спи много 😫

# 888
Добро утро!

Честита да е прекрасната Синеочка! Да е много,  много здрава и баща и да си купи пушка 😆

Мони, бързо да минава при Малчо, а вас да ви пропусне!

Боби, днес на прегледа всичко да е 6.

Днес денят ми ще е  натоварен, но пък вечерта ми ще е хубава, та нямам търпение да стигна до там.

Спокойна седмица,  банда!

# 889
  • гр.София
Добро утро ☕
И аз рано-рано 🙂 да си изпия кафето, изкъпя, плитки ще плета на щерката и тръгваме към България, свекърите ще дойдат от Бургас да ни посрещнат, много им било мъчно за нас 😁 синът чак сряда ще го видя.
Честита да е синеочка, да расте все така усмихната и красива, всичко да постига с лекота 🎂
Боби, всичко да е наред✊
Мони, как е малкия?
Хубав ден момичета 🤗

# 890
  • на Мелмак
Добро утро,

Наспах се, малко ми е странно отново времето, но го понасям по-добре от лятното.
Ени, честита да е Синеочка, здрава и щастлива 🤩
Мони, бързо да му минава, без последици да е.
Боби Hug
Много ми харесва този октомври, снощи бяхме навън, толкова приятно.

# 891
Добро утро Simple Smile
Честита да е Синеочка ♡♡

Мони, бързо оздравяване на момчето.

Деси, лек път

Събудих се малко преди алармата. Със зимното часово време нямам проблем сутрин. Предполагам, че довечера ще ми е странно, като се мръкне в 5.

# 892
Добро утро.
Честит рожден ден на Синеочка. Да е все така усмихната, да е здрава и много щастлива!
Съни, да имаш хубав почивен ден. Моят е с ангажименти- ежедневни, естествено- пазар, чистене, готвене+ някой филм.
Боби, и ние сме си мъкнали децата с нас, когато не е имало кой да ги гледа. Не са го приемали като ангажимент, а като изживяване, за което трябва да станат рано и да се пътува. После малко развлечения за тях и всичко ще е точно. Най- важното е, че утре са почивка и ще си навакса със сън. Стискам ти палци за прегледа.

# 893
Честита да е Синеочка!
Здрава и щастлива да расте 🌹🎁🎉🎂🍀

# 894
Много благодаря,момичета!

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 21:37 от Anyyyone

# 895
Еххх, разкошна Синеочка. Здрава,щастлива,  все така прекрасна да е.

# 896
  • Canada
Прекрасна Синеочка! Здрава и усмихната да расте 🍀💖🎂🎁🎊

Мони, безболезнено да мине!

Деси, весело да ви е!

Разходих кучетата, изпих кафето на двора, плантацията ме зове 😁

# 897
  • Germany
Честита да е Синеочка! Здрава и щастлива да бъде! Честит празник, Ени!
Много тегаво беше при нас снощи, но вече е по добре малкият. За 1ви път видях 40.3 градуса на термометъра и то час след като съм дала ибурпофен. Голям зор докато свалим Т, но от 24.00 няма и се надявам да не вдига повече. След малко ще звъня на педиатърката да питам при нея ли да го заведа за ПСР. Сега каза, че е гладен, та отивам да правя закуска.

# 898
  • Бургас
Добро утро!

Честита да е Синеочка! Здрава, щастлива и безгрижна да расте! Малка прелест е тя Heart

Боби, успех днес!

Мони, дано това да е било, високата Т да е преборила вируса.

Деси, лек път!

За днес имаме планирани библиотека и разходка. Викчето от петък има желание да разгледа новите книги в библиотеката, което много ме радва. Такава читанка беше преди, но от около година и ред не е прочела /изключвам задължителната литература за училище/, само гледа някакви тъпотии в ютюб, което си оказа влияние върху изказ, формулиране на изречения, правопис.

Октомври малко го проспах, моля ноември да ми се реваншира с хубаво време и приятни емоции. Такъв да е и за вас!

# 899
  • София
Добро утро!

Ени, да е честита Синеочка! Да е много здрава, щастлива и игрива красавицата! Честит празник на цялото семейство!

При мен е не пей ми се, не смей ми се, затова не пиша.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт