Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 40 767
  • 923
  •   1
Отговори
# 870
Не,Тути,dual blaze са с два.Не знам обаче дали има различни обеми.Изчакай малко,скоро започват черните петъци.С Бубето дебнем 🤪
Бубе,видя ли новия ИП вече е в България 🥳.Няма ли и на снахите да направиш подаръци 😁.Аз,ако свеки ми подари подобно, много бих се зарадвала!Но аз не съм като обикновените хора 😂

# 871
  • Бургас
Тути, малко, но редовно, да не се губи тренинг Simple Smile

Я дайте рецепта за тези добруджанки, звучат вкусно. Нещо като мързеливките ли е?

Разходка силно казано направихме, че бяхме с колата, но поне пих едно кафе на слънчице. Заредих сега още два буркана туршия, че съм се пооляла със зеленчуците и чакам да се омеси тесто за пица.

Лин, важното е, че всичко е наред и може да си спомняш с усмивка за случката.

# 872
О, Али, сетих се за какво говориш, баба ми правеше, с айрянче много добре вървят. Ммм.
Ако моята свекърва ми подари домакински уред за някакъв празник, ще реша , че рязко ме е намразила. Joy

# 873
  • Germany
Селесте, майка ми им казваше сиренки, ама според мен е все същото. Кисело мляко, яйце, брашно, сирене и сода. Слагаш ги с лъжицата на купчинки и бодваш масло по средата. Аз ръся и шарена сол от горе. Подсетихте ме и ще направя утре сутринта.
Малкият дига цял ден около 39. Преди 5 часа дадох парацетамол и сега съм приготвила ибупрофена, че пак е 39.1. Няма за сега други симптоми.

# 874
Мони, бързо да му мине 🍀

Страхотно време днес, стра-хот-но!
Жалко, че не можахме да идем никъде, но пък следобедно пихме кафе с момичетата. Ей така, лежерно.
Една леща сготвих и мачках котките по двора. За момент си помислих да измета листата, ама бързо ми мина 😁

Никакви тенджУри не поръчвам аз.
Пуснах един цял бански от ансуеър (как се пише това по ягодите 😆). Дано ми стане, че си го преплювам за Букурещските терми Whistling

# 875
Тук съм, Фонс Hug. Чета ви, но няма нищо интересно при мен, а и поимва работа, та се налага да помагаме с щерката. Редуваме се и, когато тя ходи във фабриката, аз гледам малкото Бръмби. Този бандит е такъв сладкиш, че е удоволствие да го гледаш, нищо, че в края на деня съм като изцеден лимон Joy.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 20:59 от 2в1

# 876
Разкошна снимка, 2в1!
Мони, бързо да му мине на малкия.
Правя шоколадова лава, отиде диетата по дяволите...

# 877
  • Бургас
Аууу,писах,писах...и ми звънна телефона и всичко изчезна...
Съни,имай милост,сега и шоколадова лава...
Моите добруджанки ще ги правя утре вечер.
Баткото днес прави сам палачинки. Хвали ми се по телефона,цял ден.

Еми,Селесте, добруджанки,мързеливки са едно и също. Аз правя едни питки със сирене,същото е.

2в1 страхотна снимка!

# 878
  • Бургас
Мързеливките винаги ме спасяват, когато не мога да измисля друга закуска. Аз им слагам и малко куркума за цвят и свекърва ми ми каза да си ги кръстя куркуминки, по-завъртяно звучи, а и какви ти мързеливки, когато съм станало рано, за да ги направя Simple Smile

2в1, прекрасна снимка.

Преядох, но и дума няма да обелвам за диета, че последния път като я споменах и знаете каква ме пати.
Утре ще направя кифлички с останалото тесто.

# 879
  • На брега на реката
Видях, Ренко, видях! Чаках го да се появи, но се опитвам да му намеря кусури! Успявам де, ама нищо не се знае до ЧП!
ММ каза, като ще е гарга, да е рошава и иска да вземем Про криспа+ЕФ, ама аз се дърпам, че нямам място!
Едната снаха го обмисля, а другата - не!

2в1, чуднички са!

Мони,  бързо да се оправя малчо!

Ем, ако ти трябва човек с опит, аз съм твоя човек!

# 880
  • при моите деца .....
Привет!
Обичам вино.... Пийвам почти всяка вечер...
Сега го ограничава през седмицата.
Утре съм на София на гинеколог.
Мони, бързо да оздравява детето .
2в1, прекрасна снимка.
Ени, готови ли сте за РД?
Днес бяхме на детски РД. Не са в един клас, но бяха все деца от детската градина, та се забавляваха....
Има домашни Митето за Т. Нар. Есенна ваканция.....
Наздраве!

# 881
Ем, до сега да го бяхме отгледали детето и да му се радваме на снимките от първия ден в яслата.... Пак си спомних щерката на Лина.
Карз, страхотна отмяна си имаш.
2в1, прави ни по едно "дзак" по- редовно.
Боби, стискам палци за утрешния преглед.
Румка, бански ни се презентира не с името на сайта от който е, а на голо. Kissing Face

# 882
  • Бургас
Добро утро!
Будна съм от 02:04 ч... Преди това се събудих  в 00:40ч...
Ще ме разбие,тази смяна на времето...
Алармата ще ми звънне в 6:30.
Може аз нея да събудя 😂☺️😡....

# 883
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не спах добре....
След половин час тръгвам за София.
Няма кой да гледа Митето, та ще го будя рано.
Днес трябва да пише.
Хубав ден!

# 884
  • На брега на реката
Добро утро!

И аз съм будна от 4,30, ама си легнах в 9, та не ми е проблем!

Ени, честит рожден ден, на прекрасната Синеочка! Да расте здрава, щастлива и много умничка!

Боби, стискам палци!

Карзче, искам палЕчинки!

Последен ден от месеца! Доволна съм от Октомври, ако може да си поръчам и Ноември да е същия!

Хубава седмица, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт