Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 40 784
  • 923
  •   1
Отговори
# 855
  • Germany
В 6.10 по новото време се събудих аз. Не се оплаквам от тази смяна, защото обикновенно ми пасва по добре. Само ранното стъмване декември и януари ми пречи.
Чудесно слънце е блеснало и днес. Такава есен до сега не сме имали. В четвъртък през нощта е имало температирни рекордни, а гърците в кръчмата до нас, казаха, че тези дни се чувствали като у дома си Simple Smile
Бубе, ти сигурна ли си, че е ОК да се мажеш с хормони без консултация с лекар? Аз, честно казано не бих, въпреки, че и моята коса пак почна да пада и се чудя какво да я правя.

# 856
Добро утро Simple Smile

В петък вечер излизах, порадвах се на светлините на големия град и си легнах към 4 Grinning имахме и кратък сблъсък с полицията,за щастие нищо притеснително. Сдобих се и с папарашка снимка до 2те патрулки Simple Smile

Цялата събота бяхме навън в хубавото време и си легнах след полунощ. Пътуване, обяд с 2 приятелски семейства на открито, после кафе на други масички на открито.
Днес се събудих към 9 по новото време.
Утре дано ставането за работа е безболезнено.

Бубе, не бих ползвала хормонални препарати без консултация с лекар.

# 857
Добър ви ден. Кукнала съм мнооого рано, но това е ежедневието при мен. Или съм работна и ставам рано, за да си изпия кафето на спокойствие, или щерката се прибира от дискотека, или от работа в дискотеката....
Буб, за прогестерона се е писало и преди, че помага на косопада. Има и по- лесна рецепта за такава маска- омазва се скалпа с прогестеронов крем и се стои два часа. Пак ще чакам да пишеш отзиви.
Деси, много бързо ти мина минорното настроение. Все така да е. Да заредиш батериите доволно на българска земя.
Боби, Митето нали отива на занималня? Там не си ли подготвя домашните за следващия ден? Ако е така- не го тормози с още домашни. Много усмихнати са децата ви.
Съни, чудна разходка сте си спретнали.
Али, толкова ли е било люто това сосче? Опитвам се да се сетя как бих го олекотила, но си признавам, че нищо не ми идва в главата.
Слънчев да ви е деня!

# 858
  • Бургас
Привет и от мен!

Идеално ми дойде смяната на времето, хем се наспах, хем станах с време да направя закуска, че имах поръчани гофрети. Обядът ми и той е готов /Деси, пържоли с гъбено сосче Simple Smile/, прахосмукачка, пералня и след малко ще се стягаме с децата за Морската, че това слънчице не е за изпускане.

Карз, Бубе, на 100% съм вече, но няма начин да се преуморя с домакинстване, там енергия не хвърлям залудо.

Целогодишно си пийвам аз Joy лятото едно кенче бира си делим с ММ, през другото време 2 пръста винце.

# 859
  • Germany
Аз да се оплача, че малкият дигна Т и има съвсем белда черта на корона теста. Според мен е положителен и утре ще го водя в тест център да искам ПСР. Пропадна ни пътуването, но пак добре, че не дигна Т там. Големият си беше планирал цяла седмица партита, докато ни няма, та сега е супер разочарован. Малкото пък реве, че провалил ваканцията... Аз се бях настроила, че скоро ще го изкараме и само се моля да е леко.

# 860
Леко и бързо да мине, Мони.

# 861
  • Бургас
Мони,много е лошо така...
Бързо и леко да му мине!

# 862
  • На брега на реката
Мони, маската е препоръчана от лекар на моята фризьорка, та за това се осмелих да я направя.
До сега, 2 седмици, виждам само положителен резултат!
Не бива да се прави повече от 3 седмици и аз няма да я правя повече!

# 863
  • Бургас
Ех, Мони, ама че късмет. Бързо и леко да му мине на детето!

# 864
Мони, бързо и леко да минава!
Убих се от чистене днес, че и килимите тупах. Само ролките ми липсваха;)
Фонс, изми ли прозорците?

За вечеря планирам баница (ще конкурирам добруджанките на Карз:)), заслужила съм си я.

Ем, замислила те бях, хубаво, че се разписа.

Селесте, разсмя ме с твоето целогодишно пийване. Почти като на Мари наздравето с чашата на мъжа ѝ, практикуваш;)
Аз снощи пих чаша розе с приятелки, отчела съм се за този месец, да не ме мислите;)

Деси, браво, момиче. Много съм трудна на нови приятели аз. Защо така стана с годините, не разбрах.

Лин, като филм звучи твоето преживяване, дано всичко е наред!

На Алето и Бубето им завиждам благородно, искам и аз ден с малко човече, което се гушка😘

# 865
На Алето и Бубето им завиждам благородно, искам и аз ден с малко човече, което се гушка😘

Това си го записвам и някой ден, ако ми потрябва бавачка ще ти се обадя, а ти само посмей да ми откажеш. Smiling Imp

Добруджанките филии с яйце и сирене ли са или с кайма? Ако е първото и аз много обичам. И люто много обичам.

Супер ми се отразява смяната на времето, хем се наспах, хем и рано станах. Бяхме на гости, сега сме си вкъщи и релаксираме, планирам за вечеря да сготвя някаква измишльотина - българо-немски прочит на мексиканско ястие. Ако някой мексиканец ме види сигурно ще ме анатемоса, но пък може и да се получи. Ако не стане нищо, пицариите работят. Grin

# 866
  • на Мелмак
Много хубав ден имахме днес Simple Smile
Разходихме се и ние, сега ще излизаме с приятели Wink

# 867
Ем, с най - голямо удоволствие!

Баницата стана чудна, на Косьо я правих.
Ренко, всички техни модели ли са с долен и горен реотан, знаеш ли? Загледах един по-малък, 4,7 л. на добра цена в Амазон, за Коледа за майка, че не готви в големи количества вече, ама не знам дали ще е същият.
Ети, приятна вечер!

# 868
tuty, с почти всички мога да си говоря общи лафове, обичайните small talk неща. Малко са хората, които допускам до себе си.

Случката беше, като на кино. Още малко и очаквах да ни закопчеят.

Неделята беше спокойна и мързелива. Отметнах важна задача, малко чистене в гаража и денят се изтърколи.

# 869
Ем, добруджанките са малки питчици със сирене. Като тутманик, ама се правят на отделни парченца. Моят гном не го яде, защото не обичал варено сирене!?!

И аз чистих днес,  пазарувахме, готвих, полегнахме след обяд и той деня минал, вече е тъмно 😡

Като надрусам котката отивам да върна чавето и ще вечеряме у мама.

Общи условия

Активация на акаунт