Искам да кажа...(199) през Октомври 2022

• 40 788
  • 923
  •   1
Отговори
# 840
  • при моите деца .....
Привет!
Съни, невероятна красота! Къде е това прекрасно място?
Карз, аз също не си давам зор, а и нямам време.... 70-80 % от времето гледам децата сама, за да е навън Митето трябва да го изведа.... В учебните дни го водя на занимания всеки ден....
Както каза "до Коледа има време....
Пък и идва нова година.... Нов късмет и ленс за ред😜"
Вечеряме.
Вече си сипах вино.
Приятно и уютно ми е....
ММ ще пътува чак в понеделник.
Днес дремнах час и половина на обяд, останалата част от деня с Митето изкарахме навън.
Домашните от утре.... Имахме нужда от почивка.
Наздраве!

# 841
Екопътека Бели Искър и хижа Мальовица са това, момичета.

# 842
  • при моите деца .....
Съни, в списъка ми с желани дестинации е Еко пътека Бели Искър.
И, момичета, да знаете

# 843
  • Бургас
Уфф,предпочитам да съм си целогодишно с лятно питие 😂
Хич не я обичам тази смяна на времето...добре,че напомнихте...
Утре рано ще се става...пфффг...

# 844
Да е здрав Митака на патерица!
Съни, чудни снимки!
Аз измих прозорците отвътре, тр и отвън.
Туршия правихме в градината, чакаме вече седмица децата да донесат буркани, за да им я пратим. Направила съм и етикети.
Вчера ходихме до сервиза на Тесла в Букурещ и се върнахме. Почти нищо не видяхме от града, но имат много големи проблеми с паркиране на колите.
Утре ще се разкараме до София по работа и за удоволствие.

# 845
  • На брега на реката
Добро утро!

Отдавна съм будна, но вече ми омръзна да се въртя и станах!  Докато свикна с новото време ще ми е криво, а имаше време, когато тази смяна, дори не я усещах! Ех, млади години!

Прекрасен ден беше вчера, почти целия ден изкарах навън с Малечка, чудно беше! Накрая, пак плака и не искаше да се прибира! Ух, милата, само като се сетя, че след някой ден, като се развали времето, ще стои затворена вътре и ми домъчнява!

Съни, чудни снимки!

Боби, разкошен е Митето, а и Марти! Здравички да са ти!

Селесте, щом си се развихрила, значи си по-добре, ама н'съ претоварвай!

И аз като Карзчето, обичам бира, но за жалост не съм близнала от 5 месеца. Цяло лято си изкарах на чиста водица! ММ е направих 2 бидона вино , бяло и червено! Още не са готови, но и а зне съм любител, а и синовете не помагат особено, та накрая ги вари на ракия /не, че нея някой я пие, ама.../! Ей така, да си намира работа!

Мари, Ети, нали се оплаквах от ужасен косопад  и моята фризьорка ми препоръча една маска. Правих я 2 недели и днес пак ще я правя и мисля, че има много добър ефект!
10 меки капсулки Прогестерон /Утрогестан/, пукаш ги и изтискваш съдържанието, 1 шишенце вит.А /5 мл./, 1 с.л.ракия, 1 жълтък и 20-30 мл. бадемово масло.
Това се втрива в корените, слагаш найлонова шапка и хавлиена кърпа и стоиш минимум 2 часа!

План за деня - обичайните неделни задачки!

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 06:23 от Бубoлина

# 846
Добро утро.
Боби, вчера забравих да кажа, че Марти и Митето са чудни.
Вече съм с кафето. Днес ще направим кратка разходка и се прибираме, защото следобед съм при вуйчо.
Хубава да е неделята ви.

# 847
  • на Мелмак
Добро утро,

И аз съм будна отдавна. Наспах се.
Работих вчера, Мари Simple Smile а не трябваше принципно, днес също. И на мен ми се разхожда, дано има време.
Хубав ден ви желая!

# 848
Добро утро!

И ние кукнахме рано, но и рано легнахме, та сме наспани. Ще правя добруджанки за закуска и после ще чистя. После не знам, може да идем до площадката да покара колело чавето. Трябва да напазаруваме.

Снощи голям смях с вечерята. Правих паста, сипах, наточили сме се... Да се окаже, че доматеното ми пюре люто. След като по ред на номерата се оцъклихме подобаващо вечеряхме препечени филии 😆

# 849
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз се събудих рано....
В 5.10 по новото.... Полежах до 6.
Наслаждавам се на кафето...
Всички спят.
В 10 сме на детски рожден ден.
Днес трябва и да пише Митето.
Хубав ден!

# 850
  • Бургас
Морген банда!
Пътувам за работа. Имам чувството,че съм се успала и закъсняла. Докато свикна с времето...кофти.
Мите и Марти много лъчезарни деца!
Алечко,подсети ме за добруджанки. Тази вечер ще забъркам,за сутринта да има.
Бубе,с това вино и ракия,дет прави мъж ти,трябва да се научиш да пиеш! Да не става зан,че грехота ☺️😂 Аз на твое място,може и да не стигне. Всяка вечер по 1-2чашки и ще свърши.
Охх,отвори ми се глътката рано сабахлен ☺️😂 наздраве! Срамота!

# 851
  • Canada
Добро утро!

Бубе, защо да стои затворена вътре Палечка като е лошо времето? В Канада дори на -30 изкарват децата навън, определено изгражда имунната система.

Чудни Марти и Митето ❤

Вчера успях да изчистя градината, готова е за зазимяване. Днес прозорци ме чакат 😁

Мери не е писала отдавна, надявам се, че е добре. 2в1 също, Айяла, рядко се разписва. Да се явят на отчет 😁

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 07:56 от Foncé

# 852
  • Бургас
Моите като бяха малки,винаги ги изкарвах зимата. За 30мин ,но пак е нещо. Нека се каляват от малки.

# 853
  • гр.София
Добро утро ☕
И ние вчера много хубав ден 🌞 така и не стигнахме до пързалката, времето беше разкошно, сигурно 25гр големи разходки, хапване и среща с новите ми приятелки. ММ, ме бъзика, че в България толкова не съм излизала 😁
Днес се очертава пак хубаво време. Багажа да наместим, да не забравим нещо и утре пътуваме ✈️
Много неща имам да свърша като се прибера, да видим какво ще забравя, вече не разчитам на ,,помня,, всичко пиша 😎
Хубав да ви е деня момичета 🤗

# 854
  • На брега на реката
Тути, изкарват я и зимата, но имам предвид дъжд, силен вятър и т.н.  Иначе при спокойно време, си излиза на разходки! А пък и аз докато си дойда от работа, то ще е вече тъмно, та няма да мога да я разхождам с часове!

Карзче,  ММ отдавна прави и вино и ракия! Аз понякога пийна чаша-две винце , ама за цяла зима дали ще се събере 5 пъти! После му е жал за материяла и го вари на ракия. По една седмица си губи, за това занимание!  Не сме големи пиячи, нито ние, нито децата!  А от снахите, само едната пийва рядко по чаша Аперол или винце, а другата не близва! Това ми напомня, за една смешна случка:
На връщане от Виена, купуваме за синовете по една бутилка уиски, а за снахите кутии бонбони!
Уискито не се пи, защото беше някакво люто и то с мед, а бонбоните - не съм знаела, че едната снаха не близва алкохол, а те бяха като малки бутилчици с различи питиета, та тя си остана без подарък!  Joy

Деско, приятно пътуване!

Общи условия

Активация на акаунт