Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 766
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 230
Явно гъркинята няма толкова опит с билингвични деца, отколкото имат, в Австрия ли беше дъщеря ти, Яна?
И моите наблюдения, покрай племенниците ми са такива.

# 1 231
Хм, опит нямала гъркинята. Мозък няма.

# 1 232
  • Euskal Herria
Да, Кло.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 17:24 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 233
Нито липса на опит, нито на мозък е причината за забележката ,а излишен шовинизъм!

# 1 234
ДобрЕ вещица, аз наркоманка 🤣🤣 Тъй ще е тя...Като не се виждат някои хора колко струват, та гледат другите да окалят. Ами добре 🤣
Наспорт ще кажа аз Пък 😜
Ще се едитна да кажа, че щерката беше пуснала за "Един за друг" заявление..Ма си спомням ей тъй, на шега беше 😀 Те па да вземат днес да и се обадят. Хубу ама по това време за което ще се снима, наща чака одобрение за важен за нея курс. И сега..на кръстопът 😄  А аз не смея се обаждам, после да не изляза виновен за решението. Пита ме тя, аз и казвам, че решението е нейно. Ам за по- сигурно 😁

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 22:59 от Thirteen#

# 1 235
Наспорт, Тринки!
Аз се насочвам към покоите, едвам си държа зъркелите отворени.
А колкото до гърците и шовинизма, съгласна съм с теб, Сис. При тях е до фанатизъм направо. При някои индивиди особено.

# 1 236
  • Euskal Herria
Май не само при тях.
На дъщеря ми една преподавателка в университета й беше казала "И за 7 да знаете, няма да Ви пиша, защото сте чужденка". Явно и на други е говорела така, защото по-късно са я махнали.

# 1 237
  • sf
Ай наспорт! Най-сетне добутах до петък вечер! Пийвам розе и ям френски макарони.
Имаме нова домоуправителка на входа, която явно има много скучен личен живот, защото прави събрания през две седмици и държи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има представител от всеки апартамент. 🙄

# 1 238
Ами, Донси, кажи ѝ да те задължи. Да видим как.

# 1 239
Как може да си толкова тъп, че да залееш картина на Ван Гог с доматена супа???
Ама били се загрижили за планетата....
Може ли да разсъждаваш като талибанин и да имаш претенции за активност???
Жалки са такива млади хора Cry

# 1 240
  • sf
Точно това чакам, да ме засече по стълбите и да ми даде наклон, както се опитваше и преди да е домоуправител. 🤣 Аз нямам време да си видя детето, на събрания ще ходя, ааа. Пък и много ме дразни, представете си една късоподстригана жена на средна възраст, с нюанс на отминалия комунизъм и нещо средно между детска учителка и чиновник. На едно събрание така ни говореше, че за момент помислих, че съм в училище и нещо съм сгафила. 😆
Сега го видях това с картината и супата. Думи нямам. Дано бъдат наказани подобаващо. Това мисля се води престъпление.

# 1 241
Въй, да, Герата. И аз гледах. Това са някакви тийнове май, но според мен, не им извинение. Колко трябва, да си фанатизиран.?и аз не знам какъв. То бива младост и идеи, но точно това е липса на всякакъв разум и усет. Абсолютна глупост.

# 1 242
Аха, тоест между ротвайлер и питбул, не ни обиждай нас чиновниците, Донси. 😁

# 1 243
  • sf
Аха, тоест между ротвайлер и питбул, не ни обиждай нас чиновниците, Донси. 😁
Нищо лично 😆🤣😋 Присъстващите са изключение.

# 1 244
  • София
Донси, прати Найо.
Това с картината е потресаващо. Ясно, че пуберите не са хора, ама някои направо прекаляват. Ще ги съдят и ще си влачат последиците до живот.

Общи условия

Активация на акаунт