Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 713
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 245
Ре,какво е станало?

# 1 246
# 1 247
Кло,и ти ли вампиряса? Къде е Сирос?

# 1 248
Сирос дано да спинка сладко. А аз се събудих от зверски крампи. Бях спряла магнезия, трябва бързо да поправя тази грешка.
Ти не си ли в отпуск, що тъй в ранна доба и в събота при това.

# 1 249
Има стъкло картината, та май самото платно не е пострадало.

Млади хора, загубили връзка с реалността. Сега бързо ще им се наложи да слязат на земята.

# 1 250
  • sf
Няма лошо да протестират, но защо унищожавайки?!
Ае добро утро!

# 1 251
  • София
Добро утро!

# 1 252
Ти не си ли в отпуск, що тъй в ранна доба и в събота при това.
За професията "майка" няма почивни дни, нито работно време 😁!
Доколкото разбрах картината не е унищожена. Била е под стъкло.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 08:17 от Sissy

# 1 253
Добро утро.
Сис, напредваш ли с ученето?

# 1 254
Вай, тегава е работата. Много са новите неща, обемен е материала , стават бавно нещата, пипкави са! Трябва време и упражнения.Не ми е основна технология,но ми е интересно и искам да науча. Хубавото е ,че веднага виждаш резултатите при фронд-енд-а, възможностите са огромни и се зарибяваш.

# 1 255
Официално да кажа Добро утро!
Щях да показвам палачинки, ама ги сгънаха, още преди да съм приключила с пърженето.

# 1 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като ги гледам как държат кутийките с името към камерите, започвам да се чудя дали нямат спонсор Wink

и едната

и другата

# 1 257
  • Наблизо
Добро утро:) Аз станах в 6.Затова пък детето стана в 7 и 30.Както никога.Днес май ще вали цяяял ден и не знам какво ще правим детето вкъщи..

Относно билингвизма,да го съчетая със свекървищата-моята ми беше казала,че не трябва да говоря на детето на българско да не се обърка нещо.Не че съм я послушала,но детето    не казва почти нищо на български.Разбира всичко,но..
Поне почва да проговаря,че много се забави.

# 1 258
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мааале ма инфлуенЦърка!

и като си помисля, че ѝ дават медийно време и на оня с вратовръзките... бляк...

да допълня с нещо по-хубаво Wink

https://www.edna.bg/media/foto/edna-50-godishna-zhena-stara-sym- … i-neshta-8836?p=1

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 10:46 от st. Dobri

# 1 259
  • София
Добър ден направо.

Аз съм малко проста, та може ли някой да ми обясни връзката между слънчогледите на Ван Гог, доматената супа на Хайнц и изкопаемите горива? Като гледам боядисаната коса на едната активистка, баш без химия си я представям да живее. Сигурно гледа цвекло на балкона и се боядисва с отвара от него. Нали знае, че петролът се добива далеч не само за гориво?

МН рядко се нацупи, че няма да ходя на рожден ден, където ще има деца. А аз от вчера подсмърчам на река, днес е една идея по-добре, но...Аз ли пак съм тъпа? Неуважително е да не ида, но е уважително да натръшкам бебе и тригодишно. Абе, яяяяя!

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 16:00 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт