Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 710
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
Добър ви ден!
Мина сбирката сравнително добре...Готвих за нашите сега да имат за 2 дни поне. Довечера те пак са на банкет, та ние ще се прибираме.
Още се събуждам инак, а моите пак на рибари отидоха да се правят Wink

# 1 261
  • France
Ден.
Въй, Добри, ма тя страшна, ве! Дан те срещне в някой подлез Cold SweatJoy
Оплаквам се от идиоти днес. От сутринта са ме почнали. И имам въпрос на ЛС, та се чудя какво да отговоря. Каквото имам, съм си го казала в ефир, така да се каже.

# 1 262
  • sf
Наработих се, ям еклери на дивана и се чудя да се вдигна ли да свърша нещо или да подремна, че ми дойде и ме боли кръст, корем.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 07:50 от donsita

# 1 263
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лапешка им работа. добре, че са го спрели полицаи все пак, и че му се е разминало.

# 1 264
  • Пловдив
Донси, супер! Браво на тийна! В първия момент си помислих...че са го сгащили Simple Smile
А косата?

# 1 265
Днес съм го ударила на уволнение. Обикаляхме с мама из Филибето, уморихме се и акустирахме в една пицария да се подкрепим
Скрит текст:
Много приятно време, хубава разходка си спретнахме, купихме туй-онуй, видях позната, която не бях виждала от години.

# 1 266
  • Пловдив
Бърд, ти шофираш ли?
Тук умрях от студ Grin Браво на вас!

# 1 267
Сутринта и тук си беше студено, към обяд започнах да се разсъбличам. Следвам съветите на любимия ми, мустакат климатолог и сутрин излизам облечена като зелка.
Донси, възпитала си го момчето. Пак малкия дявол, че още съм в потрес от случилото се с дъщерята на Лъки (разказа в другата оплакваческа). Да, какво стана с русото?

# 1 268
  • sf
Ами не намерил "изрусител" в ДМ. Съгласи се на фризьор, ама колежката пък не ползва блондор и с половин уста ми отговаряше на въпросите, та даже не я питах дали ще го направи. Засега можел да изчака. Кой знае утре какво ще му скимне.

# 1 269
  • France
Прияде ми се пица Cry а толкова искам да отслабна с поне едно кило.
Дали да харча пари, които нямам, за дреха, от която нямам нужда, но е красива и много намалена?

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 18:02 от Philomena

# 1 270
Фил, представяш ли си да се появи спешна нужда и ти да нямаш тази дреха? Я вземи превантивни мерки! Simple Smile

# 1 271
  • Euskal Herria
Аз така се колебах за една чанта. Не дали да я купя, а кой цвят да избера. Гледах и отзивите, имаше и снимки. Поръчах, пък да видим какво ще дойде.

# 1 272
# 1 273
  • София
Аз имам нужда от нов сешоар и тъкмо се бях навила да сам неприлична сума и ми се появи сериозен ремонтен разход.
Писна ми. В последните месеци сме дали 10К. За уж дребни ремонти.
Чистачката, която ММ изнамери е пълна скръб. За три часа успя да почисти само едната баня и я изпратих, защото на час и се плаща, а аз някак не мога да си позволя да плащам по една заплата на посещение. Сега се сдърпахме пак с него, защото мисли, че го обвинявам и ме обяви за много претенциозна.

# 1 274
Харесва ми, Фил. Даже имам подобен модел. Бих предпочела розовите части да имат друг нюанс, но и така стават. Обаче кожата е мноооооого добра. Вземай го!

Общи условия

Активация на акаунт