Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 691
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 275
  • USA
Взимай го, Фил, особено щом е много намалено.
Аз още се ядосвам, че не си взех една рокличка, като бяхме на Малдиви, но скръндзата в мен се възмути, че нещо такова искат да ми го продадат за 399, като реално едва ли струваше 39. Както и да е, сега си казвам 2 масажа по-малко, и можеше да я имам,  ма късно еее. Освен да се върна пак там, за роклята Sweat Smile

# 1 276
Утре имам изпит .Нищо не знам и нищо не ми влиза в кратуната.Цял следобед се опитвам да чета и не мога да се съсредоточат и това е.
Малката ме реса и скри четката, за да не се стресирам от топката коса, която събра на нея. И така 2години вече Чудя се как още имам какво да реша Sad Що шампоан използвах и добавки изядох...Ефект 0.
П.п.Якето е готино.

# 1 277
Не, Мисте, само се возя. Разнасят ме като куфар напред-назад.

# 1 278
  • София
Фил, за тези пари бих го отнесла като куцо пиле домат.

# 1 279
Фил, хич не му се чуди! Мятай го в кошницата, готино е!
Добре, вещица такава изплюх си гроздомицина! Как мое да качваш такива инфлуенЦърки!!!
Като добавим на Бюти, монахинята в аватара довечера няма да мигна! Ще се крия под одеалото и ще тракам зъб!
Аз както го раздавах лежерно днес - сал втора пералня въртя изведнъж ще засиля оборотите. Чухме се мама и тя вика утре, ако е хубаво идваме. Не ме разбирайте погрешно, много си ги обичам и винаги се радвам да ги видя, но докато пътуват/ баща ми вече не е онзи шофьор, който беше, направо се изкривявам от притеснение/ и за какво са се втурнали - да донесат вино и разни други благини. И без тях мога да мина, никога не остават за дълго време утре ще дойдат, едвам ще преспят и на другия ден кръгом - бегом, щото чичо не можел да се разправя да храни кокошките и бла, бла....
Та и казах - ай, ма казвайте ги тези неща овреме!!!! Тя започна като голямото чадо. Баща ми е много капризен и трудно може да му угоди човек с манджите. Изприпках до зеленчука купих зелки, лук, чушки, и разни зелени подправки. После изприпках до бакалията на Тринки и купих пуешки бутчета и крила, утре ще ги сглобя в извънземното със зелето, а вие стискайте палци на баща ми да му хареса. Rolling Eyes И други неща ми спряха погледа, та от двата магазина съм на минус почти 100 лева.
Трябва да пусна прахосмукачка, а как не ми се мърда и тийна изчезна навън иначе него щях да нахендря с тая задача.
Снощи повиках по него, нервата не ми издържа. Не стига, че Школото пак мяца гадости/поне не са двойки/ ами и снощи става аха 21, а него го няма. Не знам къде е , не се обаждал, не съм предупредена. Звъних амнайсет пъти/тъпо и упорито, по овенски на телефон и мединджър/, реакция нула, най-накрая благоволи да вдигне и аз за части от секундата стигнах горно "до" и разпоредих да се прибира, рекох аз на бегом, то пък буквално го възприело говедцето! Imp
Уми, ще го вземеш, лилЯвото кълбо ми го говори, после ще го полеем, може и сега да наспортят другарките за добър резултат, все пак полят изпит е взет изпит! Kissing Heart
Ставам да управлявам прахосмукачката.

# 1 280
Цял ден търчим по зали из цялата провинция. Докато отборите загряват, пазаруваме за седмицата и правим някои спешни извънредни покупки, всяка минута се оползотворява. Синковците се сърдят като закъснеем и изпуснем някой гол, затова хвърчим като луди. Залите неотоплени още - пести се, криза е, ама смръзна ми се душата. Последния мач се случи много агресивен, нашия човек го помляха и е целия син по гърба. Мазах с мехлем за травми, галих, успокоявах и тоооочно си казвам, че ей сега ще си сипя вино, ще си нарежа сиренца и ще преглеждам бавно и с кеф снимките от днес и... същия посинен решава, че е си е много добре и ще излиза с приятели. Нищо, че до преди малко ми се е гърчил в ръцете. Ядосах се. Това тийновете не са хора. Сипвам си риоха в голямата чаша и влизам за горещ душ. Утре ме чака същото, имат още по един мач. Омммм.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 19:14 от Mößbauer-Effekt

# 1 281
Фил, грехота е да не го вземеш за тези пари. Аз искам такова черно, но с моята структура е много зор.

# 1 282
  • sf
Не е ли по-логично да се плаща на стая/площ, а не на час, то иначе е ясно, че ще разтегля във времето?!
Днес сме на пица, ама взех замразени маргарити от Лидл и ще си ги доукрася. Като казах маргарити и ми се допи текила. 😆

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 19:41 от donsita

# 1 283
Оф, бе Донси, знаеш ли колко време се чудех къде с Лидъл има замразени коктейли Маргарита и какво толкова ще им доукрасяваш?! Пролича си спортната ми натура, нали?

# 1 284
Уми, ще го вземеш изпита, само спокойна бъди. Пробвала ли си със серуми, ампули срещу косопад, не само с шампоан?

Фил, агнешка кожа, не го мисли много, да не е с друга цена утре. Харесва ми.

# 1 285
Уми, стискам палчета за изпита утре.
Фил, взимай, хич не му се чуди. 🙂

Появи ми се плешиво петно от косопада. Навсякъде около мен капят косми, а дребния ги хваща и стиска с юмручета. Борбата е голяма, докато успея да ги измъкна.
Имам чувството, че всяка става по тялото ми ме боли. Ходя като робот, от не най - модерните! Преди две години обикалях лекарите заради подозрения за ревматоиден артрит, но не се потвърди диагноза, въпреки граничен резултат ба едно от изследванията. Сега започвам да се филмирам отново.

# 1 286
Фил, хубаво яке е ,за добри пари,ама си е бая шаренийка с това розовото. Подозирам,че бързо ще ти писне и няма да го носиш. Помисли добре!
Стискам палци на Уми!
Ре,чистачките винаги първият път работят бавно. Още не познават обекта и разучават кое,как и с какво. Търпение. Дай и още един шанс!

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:11 от Sissy

# 1 287
  • Пловдив
Лав, недей...може да е следствие само.

Тая вечер сефте обърнах климатика на топло. Друго си е Wink
Тийна отиде на кино с другар...Страшен филм щели да гледат...🤪  а аз след малко полягвам.

# 1 288
  • Euskal Herria
Като модел ми харесва якето, но цветовото съчетание не ми допада.
Намаля денят при нас, осезаемо. Вече в 20 часа започва да се стъмва.

# 1 289
Уми, ще го вземеш изпита, само спокойна бъди. Пробвала ли си със серуми, ампули срещу косопад, не само с шампоан?

Ооо, пила , яла, мазала...Кой квото каже и където видя.Ей сега пак се чудя кво мазило да купувам, че е ужас.

Общи условия

Активация на акаунт