Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 830
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 215
Ще запомня за сметаната...

Днес бяхме на първоначална консултация с баткото в центъра, който съм му харесала. Еми показа си сичкуту магарии от репертоара човечето, че чак и след всяка магария се хили и ме гледа как ше реагирам... А там че закъсняха с 25 минути от уговорения час - здраве да е... тъкмо да се научи да чака. Че ме друсна 70 кинта психоложката, здраве да е... Че ми даде номера на друга психоложка, /ама пак от същия център/ с която аз да се свържа и да проведем 3 срещи за изготвяне на психологическа оценка - ок, трябва, отдавна не е правена. И там ше друсат... сега давя мъката у вино.

# 1 216
  • France
Добриня, не се прави сЯ. Всички те знаем, че си вещица. Дори си редовна на сборището. Joy Твоята свека бие всички рекорди. Всеки път, когато се ядосам на моите, ще си мисля за нея и няма да ми се разваля дзенът. Heart
Тукашните казват, че опознаваш наистина един човек, когато тръгнеш да се разделяш с него. И моят бивш така ме изненада. И аз загубих "приятели" покрай нашата раздяла. Толкова са ми били и близки. За някои неща подочух от верни бг приятелки, но сигурно е имало и други. Не стига, че не ми върна едни пари, а беше разказал наоколо, че аз съм го завлякла. Само беше примълчал сумата, че 50 евро е просто смешно.

# 1 217
  • Euskal Herria
Момичета, отървали сте се от такива "ценни" връзки. Дано поне е било по-безболезнено.
Скрит текст:
Моята сага с очите продължава, ама ще пиша по-нататък, като ми премине малко.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 20:25 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 218
  • Наблизо
Ой моето свекърви ще акомпочна да ви разправям каква е “скица”,ще се попи**ете от смях.Днес разправяла на мъжа ми,че ни доставиха две неща вместо едно,да кажел че са доставили едното нещо на мястото на другото и щели да ни върнат парите.

При нас професията бавачка е регламентирана,правим договор ,имат фиш за заплата и осигуровки.Могат да гледат до 6 деца едновременно,по някакви правила и възраст..
“Нашата” може да гледа до две деца,освен своите ама явно..Кактоми да е,ще се оправим.Аз я разбирам,но трябваше да ни каже по-рано.Наистина намирам,че е искала да си запълни свободния ден този месец.Все пак са си пари..

# 1 219
Минавам да дам отчет, да благодаря за палците и се посмях, и потъгувах с вас. С една приказка бих обобщила: момичета, добре, че сте се отървали от таквИз съкровища. И от техните майки де. Не ви трябват и не ви заслужават.

Та, днес ортопедът никаква не я свърши, даде направление и ме препрати към ревматолог. То Убаво, ама се оказа, че колегата му е много търсен специалист, часове евентуално за след месец, та сега ще ми уреждат среща с някаква доцентка, да видим. Нещо ми яде ставата, още една е засегната, но на другия крак, а уж изследванията ми бяха перфектни преди операцията в това отношение, нито проблем с пикочната киселина имам. Та ще видим.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 13:10 от 🧡 Clo 🧡

# 1 220
  • София
Текна ми носът. Като река. Мамка му. ПлюФ един тест, отрицателен е за сега, не че нещо не ме човърка на няколко дена.

Добриня била вещерка-лесбийка-мъжемелачка. Ми браво, който си го може, си го може.

# 1 221
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
така е. Wink ръся сексапил, както други ръсят пърхот. Wink

фил, аз казах, че от "вещица е и ходи на вещерски сбирки всяка сряда" само половината е вярно - Simple Smile Simple Smile Simple Smile сбирките бяха във вторник. Wink

# 1 222
  • France
Наистина намирам,че е искала да си запълни свободния ден този месец.Все пак са си пари..
И за мен е това. Не се коси повече. Поне не те е завлякла с пари, защото и това ни се случи.
Добри, за да бъдеш лесбийка-мъжемелачка със сигурност ти трябва магия Joy

# 1 223
Текна ми носът. Като река. Мамка му. ПлюФ един тест, отрицателен е за сега, не че нещо не ме човърка на няколко дена.

Честито! Печелиш вирусна инфекция! От днес аз вече не съм ѝ притежател и ставам щастлив пълноценен член на обществото!
Не искам да те плаша, но известно време ходех като комодски варан - бавно и с достойнство. Щото ме боляха чарковете и едвам се извивах. Дано те пропусне тая екстра.

# 1 224
Оф, бе, Добри.. Да се смее ли, да плаче ли човек. Понякога се изумявам какви хора има по този свят.

Пък моя свекър даже не отразява факта, че му се е родил внук. Едно честито не е казал на сина си, пък камо ли на мен. Странно ми е, но хора всякакви.
Пък брат му... Опитах се да създадем някаква прилична връзка. Тц, не видях желание отсреща. Ми няма да му се моля. Бил питал ММ какво ми бил харесал. Бе, яяяя!

# 1 225
Интересни теми сте захванали...
Аз от бивши няма да се оплаквам. Всеки път аз ги оставях и повечето пъти дори без обяснение. Хич не ми пукаше, от любовна мъка не съм страдала и затова гледам скептично на подобни страдания до днес. За сметка на това пък други неща често ме разплакват.

Учителката на Беболина днес ме вбеси. Да не съм говорила на детето български, защото съм я била обърквала. Много умна била,дъра-бъра, но съм я дърпала назад. Вкъщи трябвало само на гръцки да се говори. Уверих я ,че детето ще се справи страхотно и с двата езика!

Иска ми се да си сипя,но ще трябва да почака,че съм затрупана с уроци !

# 1 226
Големи гадове са нЕкои хора. Даже и “хора” е силно преувеличен комплимент за тях. За Добриня - вещицата още първия път заложих, че вещерските срещи в сряда не са верни. Joy

Сис, питай я другия път дали знае що е то “майчин език”. Това на нелеп опит за асимилация ми прилича.

# 1 227
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
при половинката работи един французин.
с майка гъркиня и жена украинка от СССР-ско време Wink , работил десетина години из арабските земи.
и там и тук документите се пишат на английски.
вчера го чух да разговаря със сина си, студент май в Германия, а може и Австрия да е.
имам усещането, че казва която дума първо му дойде наум. т.е думата ясна, но на който език му се плъзне - на тоя я казва.
но май сина му го разбираше, защото се чуваха потвърждения и доуточнения... Simple Smile
на поне пет езика, а може и повече да бяха.

# 1 228
Така е, Добри, смесвам и аз езиците. Понякога ми се налага да говоря едновременно на няколко езика ( владея три и половина такива🤭) и става страшна обърквация. Какво остава за дете на малко повече от две и половина години! Тъпо беше,още повече,че и примера, който ми даде си беше направо изсмукване от пръстите. Явно просто много ми се дразни! Все тая,не отговорих както заслужаваше ,само защото тази жена ежедневно гледа моето дете.

# 1 229
  • Euskal Herria
Сис, а на дъщеря ми точно обратното й казаха, когато бабиното злато трябваше да тръгне в яслата. Да си му говорят на български у дома, така или иначе там ще усвои немския. Единствено искаха да знаят, ако има любима дума на български - да разбират, ако я казва и какво значи. За момента нямат проблеми.
Децата билингви в началото трупат речников запас, може да се позабави говорът, но нямат никакви проблеми след това.
Не си трови нервите с нея, дано си остане само единичен случай тоя тип разговор.

Общи условия

Активация на акаунт