Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 840
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
И аз се сещам за Скан, особено като мине оная реклама на една жена дето кара тир, баш Скания и пие кетонал Simple Smile Дано са ок с децата!

# 1 201
  • France
Наистина Скания е осезаема липса в тази тема. Между другото, много страхопъзльовци не си дават сметка, че имането им е и без друго защитено от закона. И аз имам пари на ММ в моя сметка. Но понеже всичко е по банков път, не е проблем един ден да си ги поиска. Банките пазят извлеченията в продължение на години.

# 1 202
Вай, сега ти си му опора, давай му кураж.

Лав, и на мен би ми станало неприятно. И ми е ставало. МУ е от хората, които всичко си казват и коментират без задръжки пред родители, сестра, приятели. Какво толкова, то не било тайна. Ми не е тайна, но някои неща са си между нас и не ми е ОК да се обсъждат с родата, независимо чия.

ДобрЕ, браво на вас!

Готвих боб, направих салата с печени чушки и праз, ще пекна тънка наденица да не вземем да заслабнем случайно.

И аз редовно се сещам за Скания като видя рекламата с мацката и тира Simple Smile

# 1 203
Аз пък,понеже почти не гледам телевизия,не знам за каква реклама говорите 😂

# 1 204
  • София
Аз рядко гледам ТВ, но когато видя въпросната реклама, също като Мистето се сещам за Скан. А на последната сигурно в момента й горят ушите. Дано се сети, че е заради нас и да намине за отчет!

# 1 205
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
13, лаватера, всички от отбора.
водя ви с една дължина значи Wink и тук

свеки свали обеците от ушите на детето когато се изнесохме, за да не ги взема аз и да си ги сложа.
руски, детски, не точно треперушки, но почти.
щяла да ѝ ги слага когато ѝ отиде на гости, иначе - не.
Simple Smile няма какво да забравям, няма какво да прощавам, помня и толкова.
а оня отгоре брои на всички.

# 1 206
  • София
Уау, ДобрЕ, тази Свека бие тъпомера!

За жалост съм чувала и за друг подобен случай.

Аз май съм ви разказвала как когато се разделих с БНД, изведнъж срещу мен се обърнаха хора, които съм смятала за приятели. Дори не ме бяха питали какво се е случило между нас, за да взема подобно решение. Директно решиха да ме зачеркнат. В последствие разбрах, че той в яда си е говорел зад гърба ми неверни неща за мен, но не пожела да ми каже какви точно. Само си призна, че не били приятни. Мен пък отдавна не ме интересува, защото така се освободих от хора, които не са ми били истински приятели.

# 1 207
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
над двайсет години научавам за себе си нови неща.
отдавна вече ми е само забавно.

Simple Smile най-забавно ми беше, когато в съда каза, че съм вещица и се събираме на някакво вещерско сборище всяка сряда.стенографката отказа да го запише в протокола, но съдията кимаше разбиращо с глава. Wink гледаше да си заслужи онези 400-500 лева.
половината от това беше вярно, Wink но няма да кажа коя половина.

другото велико нещо беше когато двама "свидетели", на едно и също дело, свидетелствайки един след друг,  обявиха последователно, че скачам от мъж на мъж и, че съм лезбийка. Wink
не уточниха дали мъжете са били лесбийци или жените - педерастки Wink но явно аз успявам и с двата фронта.

# 1 208
  • Euskal Herria
Аз съм била в ролята на приятел, по средата между двете враждуващи страни. Накрая гледах да ги избягвам при възможност. При всяка среща всеки говореше против другия и очакваше съпричастност от моя страна. Хич не беше приятно.

# 1 209
  • София
хахаха, ДобрЕ, Joy

Яни, аз съм предприела тактиката да не говоря против него пред общи приятели именно, за да не ги поставям в неудобна ситуация. Като цяло рядко говоря против него и е предимно тук, където никой не ни знае нито мен, нито него кои сме. То е повече от ясно, че нито аз съм светица, нито той е светец. Всеки е допуснал своите грешки. Но не е нужно да товарим общи приятели с тях.

# 1 210
Панди, мъдра тактика.

Пъшшшшшш... свекърва ми донесе от Турция червена леща. Реших да готвя таквоз... мчи аз докат си събера прането и тя се сварила и цъфнали зърната... ама вкусна иначе... с лютив пиперец и винце ше си призная - купичка и половина мушнах...

Утре отивам на дегустация на село... ше опиша после... SmileyStuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 211
Мързелотка, червената леща винаги цъфва. Идеална е за крем супа.

# 1 212
Начи не знам дали ше ми повярваш, ама крем-супа нито съм правила през живота си, нито съм яла. Така че мойте ше я ядат цъфнала... малката каза, че й приличала на житото за Бъдни вечер Grin

# 1 213
Ти ако я повариш още малко, ще си стане сама на крем супа Simple Smile

# 1 214
Мързи, другия път бухни малко сметана.

Общи условия

Активация на акаунт