Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 843
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Пловдив
Панде Hug

# 1 186
  • France
Ох, Панде Cry

# 1 187
Панде, гуш!

И аз сънувах. Баща ми обаче.. за пръв път от 15г. сигурно. Едно странно чувство ми остави. Некомфортно.

ММ прехвърли част от спестяванията си по моя сметка. Ейй, имам чувството, че роднините му сън не ги хваща след като разбраха. Брат му звъня вчера и му казва да идел в друга стая, да не би случайно да разбера какво говорят. Намилал му за парите, че едва ли не ще избягам с тях. Глупост било. Майка му също била недоволна. Първо.. Какво им дреме, какво той прави със собствените си пари. Второ... Стана ми адски обидно. Все едно съм някаква от улицата. Може би не съм права така да реагирам, не знам.
Брат ми звъня одеве да ме кани на сватбата си март месец. С това бебе ще ми бъде страшна хамалогия и стрес пътуването. За два-три дни до Бг и обратно. Брат ми е, но.... Хич не ми се ходи. Ако не отида пък, ще се обиди.

# 1 188
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Панде, гуш!

И аз сънувах. Баща ми обаче.. за пръв път от 15г. сигурно. Едно странно чувство ми остави. Некомфортно.

ММ прехвърли част от спестяванията си по моя сметка. Ейй, имам чувството, че роднините му сън не ги хваща след като разбраха. Брат му звъня вчера и му казва да идел в друга стая, да не би случайно да разбера какво говорят. Намилал му за парите, че едва ли не ще избягам с тях. Глупост било. Майка му също била недоволна. Първо.. Какво им дреме, какво той прави със собствените си пари. Второ... Стана ми адски обидно. Все едно съм някаква от улицата. Може би не съм права така да реагирам, не знам.
Брат ми звъня одеве да ме кани на сватбата си март месец. С това бебе ще ми бъде страшна хамалогия и стрес пътуването. За два-три дни до Бг и обратно. Брат ми е, но.... Хич не ми се ходи. Ако не отида пък, ще се обиди.
Важното е ти и мъжа ти да "мелите" заедно.
Явно семейство му още не може да те приемете, но проблема си е техен Simple Smile

# 1 189
  • Пловдив
Лав, не е ок кат има такива приказки...незнам кво да кажа. По Сиросчето - тури му пепел!
За сватбата има време, помисли...може и добре да ви се отрази среща с родата Simple Smile

# 1 190
О, Лаватера, много гадна реакция, но и мъжът ти не му е работа да им казва. Или поне после на теб да не казва за тяхната реакция.

Да ти кажа, март месец ще ти е доста по-лесно пътуването в бебо отколкото като поотрасне още малко Simple Smile

# 1 191
Лаватера, може би ситуацията ще научи твоя мъж да не споделя семейните решения с други роднини. Обяснения никому не дължи, освен на теб. С право ти е обидно от родата, но здравословната дистанция в случая ще ти е само от полза . Сватба на брат/сестра не бих пропуснала аз.

# 1 192
Подкрепям - пий един презк*рин за реакцията на родата и обясни на ТМ, да не споделя детайли, които касаят само вас като семейство, с родата.

За сватбата - ще се напрегнеш, но ще се разнообразиш с хубави емоции. И все пак не е някой дълъг презокеански полет, няма да е чак такова изпитание. Не пропускай такова важно събитие за брат ти (ако сте близки, разбира се).

# 1 193
Бърд, горе-долу сме. ММ първият ден изобщо не говори, сега е малко по-добре.

# 1 194
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
избягахме маратона.
даже групата на Горинич се апгрейдна за 10К и нашия с тях - да не остане назад.
ходи като патица и обяснява колко е трудно докато не извадих и нашите медали и не му показах и нашите печати.
сега седи и ни гледа с респект.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

много е яко, но няма даповтарям. Simple Smile може би.

бюти, навремето си оправях разните умори със Сарженор.
сигурно има и по-хубави, но към този имах особена тяга. Wink беше го препоръчал д-р Бостанджиев. Simple Smile Simple Smile а доктора познавам лично.
по спомен каза така: "ние цяла зима събираме пари за да направим страхотна лятна ваканция.
напъваме се седмица - две за да е най-най- на морето и веднага след като се върнем от почивка, започваме да събираме при за зимната. така пролетната умора става целогодишна."
симпатяга.

# 1 195
Мда. Лаватерчето моите преживявания преживява. Горкото...Обидно е, да. Дано мъж ти, си вземе поука. Щото моя не си взе.. Та, даже като се заразвеждахме, първата заръка от родата му беше- документи за апратменти 😂 и златА.. да се скатаят на момента. А иначе, цял брачен живот се обсъждаха финансите ИМ, НИ... зад гърба ми. Ако свекървата пращаше пари за децата, задължително на негово име записа, не на моето 😂 И така си я карахме, та се докарахме и цъфнахме. Трупа се обида. Сякаш съм/ бях  някаква - никаква. До ден днешен не съм простила и няма.
Полягвам..

# 1 196
Все му повтарям да не казва всичко, но я се изпусне, я не мислел, че е важно. С брат му са много близки, чуват се всеки ден. Важното е, че каквото и да говорят, не му влияят. Поне такъв фасон дава.
Отношенията с брат ми са сложни. Това може би е реалната причина да се дърпам. Ще отида на сватбата все пак, най - вече защото си останахме само двамата.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 19:15 от Лаватера

# 1 197
  • France
Лав Heart
Заради това, а и други причини не искам много, много да се доближаваме географски до свекърите. Със сигурност ще се получат търкания, там, където за сега има само полу-сенчести отношения. В смисъл don't ask, don't tell. А точно от свекъра ще ми е много трудно да преглътна някои критики, които неминуемо ще се появят. И понеже съм непримирима за правдата, като нищо ще пльосна някой коментар и нещата ще се сговнят. По този повод ММ ме ядосва. Дори малко съм разочарована.

# 1 198
  • София
Моят бивш 13 години го беше страх да не му отмъкна най-безценните неща- имоти, коли, пари. Накрая си тръгнах с най-пълните ръце - моето най-безценно - децата.
За съжаление такива чичо Скруджовци остават цял живот самотни и неразбрани...
Пък роднините да се оправят с техните финанси. Какво са тръгнали да се месят, където не им е работа.
Прегръдки на всички имащи нужда! Kissing Face

# 1 199
Като заговорихте за такива неща,се сетих за Скания.Дано скоро се появи да разкаже за местата по които ходи.И най-вече да е щастлива и в мир със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт