Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 853
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 170
  • тук и там
Ще я захващам ,а въобще не ми се почва..Малкото сутринта се оплаква,че някакви момиичета им показвали среден пръст и ги дразнели. Ако бяха момчета, сигурно щяха да мерят мускули , ама то момичета..И нашите(моят и приятел), отишли да кажат на господина. Обаче момичетата, преместили пръстените си на средния пръст, и казали,че са си показвали пръстените..Grinning
Нашите се почувствали като излъгани камилчета..Grinning..СЯ какъв  майчин акъл да му дадеш , освен да има едно наум с момичетата, щото са си хитруши по природа...

# 1 171
Бюти, а опция ясла/градина имате ли (не знам колко ти е голямо детето)... ?
От моя скромен опит с кратко даване на дете на бавачка, която гледа няколко деца в дома си, и познавайки няколко работещи това жени, съм с мнение категорично в полза на детските заведения.

# 1 172
  • France
И аз съм за мини-яслите. Въпреки че ние имахме късмет с бавачката на Монстърчето. Наистина бях много доволна от нея. Жалко, че се пенсионира.

От вчера ми е много чоглаво. Като се скрие слънцето и почне де вали нон стоп и започвам да се чувствам зле. А прогнозата е мрачно за следващата седмица.

# 1 173
До колкото съм разбрала,на Бюти ѝ трябва бавачка за час след училище/градина.
Шефа пак е във вихъра си с листата 🤩. Неизчерпаема енергия има това дете!

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 12:32 от Ренко

# 1 174
  • София
Хахах, Рен, знам, че не ти е смешно, но е много сладък! Ще го даваш ли на ДГ?

На Пантата в първа група в ДГ едната учителка й беше сложила прякор "Шефката" и не случайно. Във втора група обаче успяха така жестоко да я пречупят, че от общително и енергично дете, имащо мнение по всички въпроси ( съобразно възрастта си) тя се превърна в срамежливо и болезнено самокритично дете. Поне вкъщи все още си показва шефските номерца , с което хем ме ядосва понякога, хем ми е миличко, че не са успели всичко в нея да пречупят. Иска ми се и навън да си е старата Шефка, би й било много по-лесно.

Мисълта ми е, колкото и да ти е трудно докато е малък, пожелавам ти да не се променя. Все такъв да си бъде. За негово добро е.

# 1 175
Ренко, като са малки, толкова малко им трябва, за да са щастливи. Ето една щастливееща Нахалница.
https://scontent.fsof11-1.fna.fbcdn.net/v/t31.18172-8/1397353_55 … A&oe=6370072F

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 12:22 от Анонимен

# 1 176
До колкото съм разбрала,на Бюти ѝ трябва бавачка за час след училище/градина.

Това е често търсене и по тукашните земи. Обикновено се наемат студенти или млади пенсионери, които развеждат детето по спортове, музикални занимания, детски площадки или просто си играят кротко в дома на детето до идването на родителите.

Фен съм на шефа.

# 1 177
Панде,след разговори със странична учителка в детската градина,видяно и чуто за нея,ми се затвърди мнението,че пролетта ще го пусна.Не ми се навлиза в подробности,но смятам,че спрямо детето и ситуацията,това ще е по-добре за него.Дано не го пречупят!С баткото се случи нещо подобно,но в началното училище.Но там вече учениците играят по-голяма роля за това.

# 1 178
  • sf
Провали ми се прануваната за утре екскурзия и съм кисела. И трябва да ми идва, пък нещо го няма и съм нервна. Вчера и на работа  се напрегнах. Днес тийна ме довърши. Щял да ходи за изрусител, че довечера ще се изрусява. Опитах се да му обясня, че неговата тъмна коса няма как да сте руса в домашни условия с аматьорски ръце. Не! Ужасно съм се държала, нищо не съм разрешавала! Пояснявам му, че не му забранявам, а даже му предлагам утре да дойде в салона и колежката да го направи. НЕ! Днес трябвало, утре нямал време! 🤣 Предупредих го, че после няма да слушам оплаквания и го пратих на училище.

# 1 179
  • Пловдив
В понеделник ще ходя да го записвам свекъра на отчет в онкото...Доктора се съгласи с предписанието на професорката.Каза, че според него е рано за 5 скенер и че всичко щяло да "свети", ама щом така са решили софиянци да го правим...Ще видя пак кво и що като ида в понеделник.

Довечера съм на боя и после потегляме към юбилея Head Band

# 1 180
Клепам пред кабинета на ортопеда. Стиснете едни палци за мен.

# 1 181
  • Euskal Herria
Честити да са днешните именици! Петковден е.
Света Петка е покровителка на жените, значи днес празнуваме, дами. Simple Smile

# 1 182
  • София
Кло, стискам! Да кажеш после как се е произнесъл.

Нощес сънувах мама.
Скрит текст:
Беше толкова реално. Когато се събудих, хем знаех, че е било сън, хем почти вярвах, че тя наистина ще направи своите макарони и ще ми донесе от тях в офиса преди да се качи на влака. Каза, че кракът вече не я боли толкова много и се хващам на моменти как се радвам, а знам, че е било сън и там където е сега ( ако има там) така или иначе нищо не я боли и няма земни тревоги. И пак ми залипсва безумно силно. Има дни, в които функционирам съвсем както преди, напук на празнотата , която тя остави в сърцето ми. Но в дни като днешния ме стяга гърлото и функционирам на ниска мощност.

# 1 183
Ех Шефчето Heart Eyes

Оф, направо не избеснявам, ами не знам и аз какво изпитвам като прочета, какво се случва на будни деца в системата. И стари травми се обаждат, абе....

# 1 184
Честити да са всички празнуващи!
Панде, гуш Hug
Ваичка, как сте?
Палчета за всички в нужда.

Поизчистих малко като лисицата с опашката. Надлъгвахме се с прахосмукачката - аз реших, че ще отложа почистването на контейнерчето й, тя реши, че няма да допусне такива своеволия. Прахосмукачката победи, де.

С ужас установих, че съм останала без масло. Утре ще е ден за основен пазар.
Във фейсбук ми вървят реклами за диагностика на скалпа в магазините на Златна рибка. Стана ми любопитно, иска ми се да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт