Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 539
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Пловдив
Бърд, супер стана, мерси.

Сиросче имам ги подобни, ама са отстрани.

# 1 576
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хай! Нещо ми дращи гърлото и сякаш ми се запушва носа. Взех мерки, пък за видим. До вторник трябва да съм идеално здрава!

kaкво ще има във вторник? да стискам палци, не че съм любопитна.Wink

# 1 577
Ох, Сиросче, много неприятно. И аз постоянно се оплаквам от шум от съседите над нас, но нещата са доста по-различни от това, което ти описваш. Аз не знам как да се справя и не виждам решение и в двете посоки - нито с прекомерния шум, нито с прекалените претенции и вечното недоволство.
Много съм изненадана от Икея, не предполагах, че има подобни разправии с тях. Дано има по-бързо развитие.

Панде, между две кори се прави - отгоре и отдолу. Последно ядохме такъв лятото в Девин, вкусен беше, но и аз, и МУ предпочитаме без кори.

Бабчето ми продължава да вдига температура нощем, днес се е появила кашлица. Гласът й е неразпознаваем. Вчера беше с много ниско кръвно, а по принцип е високо. Но инатите нямат край.

# 1 578
  • sf
Трябва да съм в Барселона. 😆

# 1 579
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
даааа, аз нали за Барсата гласувах....

# 1 580
Бърди, тия са над нас. Чували всичко. Като ходим, говорим, като си затваряме комарниците /блъскали сме ги по цял ден, ако и да ни няма/, абсорбатора, сутрин рано сме ставали, бе всичко. Живеем в ново строителство, добре изолирано и бога ми, те са над нас, а аз не ги чувам.

# 1 581
Като се каже Барселона и все си представям онази песен с Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе, така ми звучи името на града в главата Smiley Бааарселоооонаааааааа
Съседи с големи уши са голяма напаст.

# 1 582
Да, и аз се впечатлих, че са над вас.
Е, и аз чувам абсорбатора и как си затварят комарниците, но това са си съвсем нормални шумове, които няма как да се избегнат, тях изобщо не ги отразявам. Да им изпратя моите, да им покажат истински шум. Най-новата мода е скачането на въже - докато двете девойки, барабар с майка им си направят ежедневната тренировка, у нас всичко се тресе. Среднощните ремонти изобщо няма да ги споменавам.
Явно вашите са си криви хора и винаги ще са недоволни. Разбирам, че ти е криво, но не се измъчвай Hug

# 1 583
Сиросче, на тия над вас требе да им пратим тия под нас... е те тогава да ги видя Smirk 
Аз тъкмо се бях зарадвала, че като тръгна голямото им момиче в първи клас, ше лягат по-рано, а не в 11,30 - 12 и няма да крещят вечер и уви, разбиха ми сичкуту надежди. Да, лягат си по-рано, към 10,30- 11... ама скандалите пак са неделима част от ежевечерието ни...извадила съм си кубинките да скачам вече...
Миналата вечер се караха за храна. Той трета вечер нямало да го яде тоя боб, що не била сготвила нещо друго... тя - ми то имаше една кутия мусака, ма вашите като бяха тука /да гледат децата, те за друго не идват / са го изяли... той - начи ше им кажа една бе, една трохичка да не ядат тука...тя - що не си носят ядене, като идват, селяни такива... той - ти и майка ти па сте големите гражданки бе... тъпачка... смятайте как крещят, щом чувам репликите даже...

А малката как ме вбеси, как рева и се тръшка един час за едни тъпи нудъли... все едно съм ги забранила или джобни няма... мне, аз просто отказах да й ги купя след училище, защото хладилникът е пълен с храна... малиииииии ако това е пубертетът, задвратници ше яде два пъти дневно.

# 1 584
Ма ние и не крещим, ама пак ни чували. Честно, не знам с какви пеленгатори са. От едната страна булевард, от другата е околовръстното и е шумно.  Как живеят тия хора, като толкова чуват всичко? Все си викам, да не го мисля, ама ми е неприятно. Не искам, да тормозя хората.
Как да е. Веднъж ще улучат МН нервен...

# 1 585
Сирос, да ти дойда на гости с преспиване само за една нощ? Сссссамо малко ще им сссссъссссна. Ссссссамо малко.

# 1 586
Толкова и ви чуват, Сиросче, щом даже като ви няма, чуват шумове.
Гадно е, защото на човек му се иска да е в любезни отношения със съседите, ама понякога колкото и да се стараем, не зависи от нас.
На такива да им каже човек следващия път: такъв ви бил късмета, ще ни слушате Grinning

Мид, дано детето да не е стресирано.

# 1 587
Мързелотка, занеси им една кутийка от твоите, да вземат да мирясат.
Сиросче, не си го слагай. Айде сега, чак пък и разговори с нормален тон да им пречат, дори и да ги чуват, прекалено е. Как беше, на крива ракета космосът й пречи. При подобно отношение на човек чак му се прииска нарочно да шуми и пречи.
Уиш, ела и у нас да посъскаш, моля те. Имам текила Simple Smile

Захвърлям бумагите, стига толкова работа за днес. Ще зяпам "Игрите" и ще надничам в темата за предаването - там обикновено е по-интересно, отколкото в самото предаване.

# 1 588
Уишо, идвай. С оркестър 😂

Аз уж ще гледам Фермата. По - вероятно е, тя да ме гледа.

# 1 589
Мързелотка, занеси им една кутийка от твоите, да вземат да мирясат.

Ще я поръся с английска сол

Уиш, с цел цивилизоване на съседи-питекантропи приемам гости за период неопределен.  Ше слушат Таря и ше козируват Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт