Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 549
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Пловдив
Аз зяпам украински сериал Simple Smile Имам вече Еон тв и тая го открих във видеотеката. Казва се Крепостна/Любов в окови.

Сиросче, ам тва не е нормално. Отгоре да се чува...м не. А за новото строителство...ад ме е, че не сложихме изолация на съседните стени. Просто нямахме време тогаз..трябваше за месец да се нанесем.

Открих сезона на коняка Wink

# 1 591
А, ако им попея, направо ще се изнесат, Мързи.

Ммм, как се уредих - при Мързелотка вино, при Бърди текила, а Сирос ще ми готви. Аз само ще съскам и по малко ще вия, т.е. пея.

# 1 592
Сирос, освен и ние с децата и кучето да дойдем за малко, да се кръстят след нас, че сме ви били само на гости. Joy

# 1 593
Това ми хареса. Грабвайте се всичките и у нас. 😍

# 1 594
Аз казвала ли съм, че "мога" да свиря на акордеон? Smiling Imp
Горките съседи, още малко и ще ми домъчнее за тях Joy

Мисте, каква е тази телевизия?

# 1 595
Попи, да доведа ей тоя хубустник, който гледа ни лук ял, ни лук мирисал след 2-3 часа отсъствие на сина ми.
https://scontent.fsof11-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/258883440_2 … w&oe=63778222

# 1 596
Сирос, не така. График требе да си направим ние двете с тебе, ощетени и недоволни да няма... демек да не мрънкам, че съм пренебрегната Satisfied

И кучета приемаме всякакви, и котки, и каквото имате...
Уиш, ма много красив тоз сладур... и едно такова тъжно гледа, вменяващо вина - аз не исках, ама вас като ви няма... Laughing

# 1 597
  • Пловдив
Бърд, и аз можех Grin  за акордеона...
ТВ-то е на Виваком, оная ЕОН тв, дето все я рекламират.

# 1 598
Направо обидено гледа, Мързи. Все едно казва "Кой, АЗ??? Как можа да си помислиш такова нещо за мен, стопанино?!"

Между другото, той е много интересно животно. Супер спокоен и добродушен. Докато не отиде със сина ми и другото куче на планина. Там винаги изчезва за половин час и се връща с кървава муцуна - наловувал и хапнал нещо. Не умират старите навици, защото синът ми го беше намерил като бил с компания и другото куче на Лозен. Той бил бездомно  куче, скитащо в планината, но се заиграл с кучето на сина ми, харесали се и Говендър Мой решил да го прибере.

# 1 599
Уиш, чуден пакостникът 😍

Мързел, как кажеш. Първо у вас, после у нас, ще нагласим графика. А, виж и оркестърът е готов. Бърди и Мисти ще свирят, Уиш ще пее, останалите ще са балета 😀

# 1 600
Балерините ще танцуват степ, нали?

# 1 601
Каквото могат, но все пак, ще зависи от оркестъра.

# 1 602
Тъй, тъй, готова е работата.
Ще нося тапи за уши за "своите", да не вземете да оглушеете от свирнята ми.

# 1 603
Бих препоръчала степ. Нещо такова:

# 1 604
Балерините ще танцуват степ, нали?

дадада, а после ще маршируват под звуците на Вставай, страна огромная или Победната симфония на Шостакович

Общи условия

Активация на акаунт