Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 544
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 605
Уиш, това куче е мечта за съседите. Намира си тихи занимания. И моят като бебе се занимаваше тихо и кротко в коридора.
Скрит текст:

Стената вече беше с избит ъгъл след ховърборд приключението на голямата щерка. Малката пък беше изровила с малките пръстенца три дупчици. А след намесата на  кучето ММ реши кардинално въпроса и изби стената. Joy Затова ви казвам, че не кучето е виновно за ремонта.

# 1 606
Аз съм гледала “Лорд оф дъ денс“ и съм къде семсе кила. Мога да ви покажа Joy

# 1 607
Времето се застуди. Най-добре да обуем балерините в кубинки с подковани подметки.

# 1 608
За финиш задължително хоро или ръченица. С кубинките от степа. Подковани с налчета .

# 1 609
  • Euskal Herria
Карамелка да доведе нейните съседи, онези, музикантите Wink.

# 1 610
  • Варна
Специално за Скай и Веселинова, но и за всички останали. Не се оплаквам, хваля се 😁😁

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 19:09 от esstela

# 1 611
  • Euskal Herria
Ех, че е лъчезарна Бориса!

# 1 612
  • София
Сладурче!

Да не кажете, че не мисля за вас. Намерих ви кафе от сега.
https://www.facebook.com/reel/5962270877139060?s=yWDuG2&fs=e

# 1 613
Еее, Бориса 😍
Толкова съм затрупана през деня, че само хвърлям по едно очо.
И спяща я видях, и сега засмяна. Но няма време да драсна, след като се прибирам с батерия на телефона над 70%, значи наистина много работа имам.

Метнах рецепти в ГК (готварската книга), ама не съм още сложила снимки. Ако Мисти разреши, ще илюстрарам пататника с нейните. А Бър така и не е показала зелката.
Утре, както съм се оплаквала многократно ми е най-отвратитилният ден от работната седмица, но пък след това ще почивам чак до сряда 💃

Мид, гушни Елени, одраната бузка ще мине, но помисли за айкидо по-скоро, отколкото за карате, не знам дали има клуб в София, при нас у  Филибето, няма за съжаление. Имам братовчеди, които навремето заради тормоз в училище, с този спорт се захванаха (но те са по-близо географски до Попи и Кайсия, от колкото до повечето от нас). Ох, едно исках да кажа, пък друго излезе през клавиатурата, от  полузаспалата ми кратуна. Извинявай, но няма да трия.

Да изкара добре РД детенце, голяма прегръдка от мен и за трима ви. ❤️

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:49 от 🧡 Clo 🧡

# 1 614
Не мога да не се похваля с уеб дизайнерските си умения ,мноооого бавно и с идеи от приятели сътворих първия си пакет цена - услуга 💖

Скрит текст:
Става като за човек с моите умения.
Стеле,Бориса да се готви за мачкане от кака си Бобчи,идвам на гости,не знам дали мъжът ти ти каза 💤😀👶🥂🥃🍸

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:46 от Bobchita

# 1 615
  • France
Благодаря ви. Усмихнахте ми вечерта. Колкото и форумно-клиширано да звучи. Имам нелеки мисли и нямам с никого да ги споделя. Вие сте Heart
Бъръльо, за мен безкофеиново, но с двойна доза и от двете добавки.
Ох, Бориса е чудна. Понякога ми се иска пак да гушна бебче. Heart Eyes Стели, радвай ù се.
Мид... какво да ти кажа душко? Има такива малки гадчета. И в училището на Монсти има едно. Миналата година дори му се падна в класа. От вратата го познавах как му е минал деня. Уж работеха с него, с родителите... няма братче. Едно бъдещо психопатче.

Като казахте акордеон се сетих за един виц.
Полицаи спират едно трабантче и от него изпълзяват 16(!) наквасени студента. Онези се почесват и им викат: "елате утре на трезва глава и ако успеете пак всички да се наврете вътре, няма да ви глобяваме". Речено-сторено. На другата сутрин махмурлиите се опитват да се наврат в трабантчето, но не става. С 300 зора успяват да влязат 15, но 16ият остава. "Абе, ти сигурен ли си, че и Гошо беше с нас? Няма как да е бил. Е, как?! Е, нали той свири с акордеона".

# 1 616
  • Пловдив
Добро!
Ох, сутрин нещо хич не мога да отлепя ... а лягам в 22ч. По повода...

Кло, ама разбира се...ползвай снимките.

Снощи писка Школото и то със забележка по БЕЛ. Лоша дисциплина...тая година била една малка и тиха г-жа и представете си кво става в час. Събира им телефоните, но не мопага...Моя, естествено е от послушните, но! натопен и невинен! Така е от детската още...все той не е виновен и го набеждават покрай другите. Имам си мое обяснение и резон да му вярвам в няква степен, ама не докрай...ММ ме кара да звъня на класната и да питам не могат ли по камерите в стаята да видят кои са основните гаменчета и да ги накажат...Съжалява г-жата той и има право...Нещо трябва да се направи. Направо ... в какво се привърна днешното у-ще? Знам, знам, че винаги има такива разбойници, ама сега е в пъти опорочено.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 09:36 от mystic woman

# 1 617
Мисти, от опит, няма оправия. И на щерката класът 6 и 7 клас беше така. 5 деца основните развалящи дисциплината, но покрай тях още 15 се включват да се смеят. Нали се сещаш, че 5 като говорят глупости и смешки на висок глас и влизат в полемика с учителите, останалите няма как да не се разхилят. И учителите казват - ами те единици не шумят. Започнаха да дават наказателни контролни, които нищо не промениха, защото отговорността на виновните се сподели с целия клас. И записи правиха децата, не които ясно се чува какво се случва и защо се случва в час, и на среща с директора ходихме…Уж имали право да изгонят дете от час и да го пратят при директора или при психилога, можели учителите доклад да напишат, за да стартира процедура за наказание, познай - ни-що не се случи. Имам запис как 20 мин. от един час учителката се разправя с 1-2 нагли същества. Ама как се разправя - все едно слушаш продавачка и клиент от малцинствата на пазара. Това същата, която беше обяснявала на целия клас, че са нищожества и още нещо грубо, ама дебили ли беше, вече забравих. Ако не бях чула записа, никога нямаше да повярвам, че учител може да слезе на такова ниво. Вместо да хванеш това дете за ръчичката и да го заведеш при директора, да го предложиш за наказание, ти му влизаш в тона. И това в 7 клас, когато на децата най-важните им 5г. зависят от него. Пак набрах.

# 1 618
# 1 619
  • Somewhere in the World
Честит рожден ден на Ена Heart
Пожилавам и да е здрава, щастлива и късмета да и е верен спътник Birthday

Ахх,Борисаа Heart Eyes  прелестна е!
Бобчи, успех, момиче !
Няма да се оплаквам, имам много , но….
Момичета, хубав ден и помнете- живота е прекрасен Hug

Общи условия

Активация на акаунт