Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 948
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 890
След студа в събота, днес топлия вятър ме изненада. Ще каже човек, че пустинникът е тръгнал след Добри, сакън да не им залипсва в румънско.

# 1 891
Завиждам ви че толкова лесно си намирате майстори . А ММ преди вече не помня 3г трябва да е, взе една опаковка как му се казва на онова с което се лепят тухли, тази година я отвори, свърши 1/10 от дейността и голямата работа остана за по-нататък. Та какво на 6м, скоро ще стане напомням на всеки 6г Satisfied
Аз днес цял ден бъхтах пред компютъра, заболя ме глава. Който иска чисто да си чисти, не ми останаха сили. Вечеряхме остатъци от обедната манджа, малки порцийки излязоха, сега се чудя имам ли сили да нарежа една марулена салатка и да си налея нещо в декоративна чашка до нея Thinking

Палците са на линия.

# 1 892
  • Наблизо
Добро ви утро.Ставам сигурно за 5ти път от час насам да гушкам детето и да го слагам да спи.Кашля като магаре от ринофарингит ,отново.Този път ни дадоха и антибиотик.Дадоха и някакъв сироп за кашлица,който обаче го нямаше в дежурната аптека и след няколко часа като отворят нормално,ще го търся..
Аз съм пак с ангина,този пък бактериална.И аз с антибиотик.
За капак че боли много и рамото,не съм ходила на рехабилитация от 3 месеца и много го усещам.
И ние сме ваканция,болни.Йес.
На всички,имащи нужда,големи палци!

Какви са тия ужасни цени,които споменавате?!?Масло за 23 лева килото.Божеее.

Фил,коя администрация? Най-мразя здравната каса..

# 1 893
Ами по-ужасно е 250 гр. масло за 6.99 . Тогава идва 28 лв./кг.

# 1 894
  • Наблизо
Ама тия нормални ли са? Аз купувах онзи ден масло на. 2€30 и се възмущавах,че е ужасно много…
Между другото Декатлон и ИКЕА са сигурно единствените международни вериги,които продават една идея по-евтино от в З.Европа.Всичко друго е по-скъпо !На четири пъти по-ниската минимална заплата..

# 1 895
Добро утро и успешна нова седмица на всички!

# 1 896
  • София
Много рано се събудих пак. Мерси за кафето Кло.

# 1 897
  • София
Ку-ку! Вие не спите ли изобщо?

Лека седмица на всички и да няма болни.

Как да се обличам за работа? Вътре е сигурно 12 градуса, навън -топло. Пак като зелка.

# 1 898
И аз се надигнах в три. Въртях се, не можах да заспя пак.  Е сега ми се доспа.

# 1 899
Аз се надигам на пресекулки и пак заспивам. Вдигнах малката за училище и ще я почвам.
В събота си подстригах драстично косата, сега ще пробвам дали не съм загубила тренинг да въртя машата.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 08:24 от 🧡 Clo 🧡

# 1 900
  • тук и там
Добро утро! И при нас мина една буря снощи, уж утихна и към три пак заблъска вятъра, та чак ме събуди и не можах да заспя до сутринта и сега ми е криво. Май поспря да духа и е само на силни  пориви вятъра, ще стане ясно като изляза, уж си тежа на мястото и няма кака да ме отнесе, ама да не литнат децата..
Моите са във ваканция от другата седмица. Никъде не сме планирали да ходим, поне ще си поспивам сутрин.
Болните да оздравяват, стиснато палци за тези в нужда, и хубава седмица на всички!

# 1 901

Добро утро момичета! Да е хубава седмица за всички! На работа съм след малко, но първо вие и кафето 😊

# 1 902
  • Пловдив
Добро понеделнишко!

# 1 903
  • Euskal Herria
Да е лека и спокойна седмицата! Добро утро!

# 1 904
И аз се събудих в 3 и заспах в 6 без нещо. Не съм си чула алармата в 6:10, добре че ММ реши да проветрява по някое време и видях, че е станало 6:30.

Чакам я ваканцията на учениците другата седмица и аз. Мразя да ставаме в 6. Колкото и рано да си легнеш, никога не си се наспал.

Общи условия

Активация на акаунт