Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 951
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Пловдив
Попи, а децата как са? Свикват ли? В Бг у-ще ли са?

# 1 906
Ох, как ми се свива сърцето, като чета за болни дечица...
Бързо- бързо да се оправят и да започват да правят бели!
Хубав и релаксиращ уикенд имах.
За днес в план програмата влиза тотално преподреждане на гардероба, зазимяване на тънки дрехи, вадене на дебели. С обувки и чанти- аналогично. Замяна на пролетно- летни с есенно- зимни.
Перални- ще видим в колко броя ще се вмъкна.
Ако успея да излезна да се поразходя (въпреки дъждеца)- ще е добре.
Но! Първо опъвам йога- мата и си правя практиката, че вече от час "само допивам кафето" и още съм на дивана. Grinning
Спорна и балансирана седмица желая! Hug

# 1 907
  • Наблизо
Ние заспахме към 4 и 40 някъде.Станах в 7 и 20,мъжът ми ме целуна и ме събуди.Детето спа до 8.
Ние сме във ваканция.Ако имате идеи какво да правим с детето вкъщи,ако вали…ви слушам!

# 1 908
Идеи имаме, ама кажи какъв ти е толерансът на разхвърляне и цапане Simple Smile

# 1 909
Идеи имаме, ама кажи какъв ти е толерансът на разхвърляне и цапане Simple Smile
🤣🤣🤣
От мен-ловене на рибки 😁
Снощи докато цирикаше от кеф в банята,видях излезнал вече кътник 😳.То верно,че имаше симптоми преди време,но очаквах последния резец.
Големия е сополив пак,ама щот не слуша 😡.Ся да ходи да си взима бележка,и после да наляга учебниците.Че май/юни да няма ред сълзи,ред сополи.

# 1 910
И аз съм във фаза на безсъние, последните няколко нощи почти не мигвам Head Band
Седмицата започна нерво заради служебни неразбории, битовизми и поредната порция съседски изпълнения.
Познайте довечера кой ще работи до сред нощ заради объркана от друг поръчка. Познайте кой ми стълбище за втори път през последните три дни, след като чуждата котка си е свършила работата на няколко места във въпросното стълбище.

# 1 911
Кой в отпуск, тра-ля-ля, тра-ля- ля 🤪😁
Обаче ми действивате на подсъзнтелно ниво, да се оплача. Ами щото... познайте кво праях дося... прозозрци мих, ве. Не ви е срам, ми може ли тъЙ? Виновни сте, край, казах.
Същото като Тили ми предстои, ма поседнах тъй... маненко.
Уф! Че и вчера на тръстикплейс бешеееее..🤕
Всички да оздравявате, вирусите да ви заобикалят.
НиЙс миУту праЙм три години днес, мале кога минаха 🥰 Тъй си паснахме и напаснахме, че неусетно ми минава вречето с него 😊
Ай, романтиката за почивката дет ще отиАме от четвъртъка ще оставя.. ми да яхвам ОИ 🤨

# 1 912
  • Пловдив
13сче, по-полечко с ОИ дан тръгнеш уморенка на пътуването Grinning

Аз се ядосвам, че няма евтинки полети в нач на януари покрай РД то ми...Pensive
Днес почнахме детокса дет го предписа тренера на ММ...да видим...седмица не е много, аз по-ше изкарам. Да видим той.

# 1 913
Попи, а децата как са? Свикват ли? В Бг у-ще ли са?

Свикват, да. Даже не мога да кажа, че са минали някакъв сериозен процес на свикване, много бързо влязохме в коловоза. Не знам дали не се лъжа, че всичко е наред или наистина е така. Имам някакви притеснения за голямата, че както си намери компания, нещо е станало и сега я игнорират. Присламчила се е към друга компания, но се притеснявам едно такова нещо да не се окаже капката, която да прелее чашата. Малката от време на време се присеща за бабите и се натъжава, та ще използваме ваканцията да се приберем за няколко дни. После през декември за по-дълго.

Малката е изцяло на български език, голямата е смесено на бг и английски.

# 1 914
  • София
Моята пък сама се изолира от компанията откакто към тях се присъедини дете, което не й е приятно. Обяснявам й, че не може да страни от приятелите си заради едно дете, което според нея е лигла. Просто да избягва "лиглата" и толкоз, но тя не та не.

# 1 915
Пххххххххххх, така ме препоти днешната парктика! Директно под душа влезнах след нея.
Мислих да излизам да се разхождам, но се появи силен вятър, съчетан с обилен дъждовалеж. Ще пропусна явно. А ме е яд, защото си бях освободила деня именно за такива приятни нещица. Само дето не съм погледнала времето навън какво ще е. Rage

Моята пък сама се изолира от компанията откакто към тях се присъедини дете, което не й е приятно. Обяснявам й, че не може да страни от приятелите си заради едно дете, което според нея е лигла. Просто да избягва "лиглата" и толкоз, но тя не та не.

Милото Панде. Hug
Принципно съм същата- имам ли наблизо човек, който не ми е приятен, всячески избягвам да съм близо до него, да комуникираме, да дишаме един въздух. А не е хубаво това, осъзнавам го. Т.е.- осъзнала съм го мнооооооооого отдавна и от тогава работя върху себе си да го променя. С непостоянен успех, уви.

Попи, с натрупания опит след четири релокации за 10- ина години мога само да кажа, че е изключително индивидуално. И много често децата отначало се сприятеляват с една компания, после завързват истински приятелства със съвсем друга. Важното е да усещат спокойствие и стабилност вкъщи. Наред ли са там нещата, и в училище им се нареждат, потръгва и техният личен живот- намират си среда, нови интереси и забавления.
Ноооооо да!- антенките на родителите винаги трябва да са нащрек и да долавят и най- малките смущения (без значение положителни или негативни).

# 1 916
Къде се скрихте всички? Един Наспорт няма кой да каже и да повлече крак.

# 1 917
Ахой, привет, хау, наспорт, наздоровье!!!

малко мий раничко да си налея сякаш, ма ше заглуша аз тоз безплътен глас...

Малката вече е с ластичета за разширяване на междузъбията, другият понеделник предстои слагане на апаратче за разширяване на челюстта... мрън. Доста работи има не наред в устата си, се оказа след отливка и разглеждане и измервания някакви, ама ше ги оправим...

# 1 918
Наспорт!🍷
Мързелче, хич не е рано, особено след луд понеделник. Пуснах пералнята и си налях.

# 1 919
Моят пък беше един такъв лежееееерен, баааавен, мързелиииив,  чак нямах какво да правя. Не че след три дена няма да  ми го изкарат през носа...
Та отивам

Общи условия

Активация на акаунт