Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 955
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 920
Една леща гореща ври на котлоня. В чашата едно червено винце..наспорт!
Скапах се от чистене днес, а още банята и гардероби ме чакат. Май на работа по- добре.
Чакам двамцата мои да се приберат- единия работен, другия учащ.
А що миризливки метнах през терасата или в тоалетната.. безчет. Само в гащите сякаш няям 😐
Добре, че топло днес, дрехите да съхнат.. Три перални врътнах, с още колко чакат..
Оглявам се за робот прахосмуч и малка миална ми се ще.. Обаче. Хем искам, хем мо се свиди за такива неща 😂 Аз мисловно съм увреден... нещо, което мога и сама да направя, що па да се суркам толкоз кеш. Мне ми е лесно, да не мислите, че ми е 👀🥴

# 1 921
Същата увредена скръндза съм... начи искам да ме научите да харча за моя си г*з!!! щото за чуждите /демек фамилията/ проблеми нямам никакви...

# 1 922
Да, същата съм. Моичкия е напълнил гардероба с костюми, сака, ризи милион. Аз, като някоя повлекана, ходя на работа с дънки, фланелка или пуловер, според сезона. И само менкам маратонките.

# 1 923
Мен даже ме мързи да обличам рокля, па чорапогащник, щото е студено... при условие, че съм до обед. Ми то докато се облечеш, и требе да си тръгваш...

# 1 924
Мога ли да кажа само едно ооооооофффффф!
Кисела съм, заядлива съм, не понасям себе си, нищо и никого.

# 1 925
Наспорт Cocktail
И нагрух Animal Pig
Скрит текст:

# 1 926
Попи, пак си опущила Меркурия!

Днес много нервен, изтощителен ден на работа. Чукнах леко една кола, как не я видях, направо не знам. Чукнах теглича, та нищо й няма.  Детето и то нервно. Откакто се прибрахме, не е спрял да иска нещо. Дай вар, дай тухли, дай вода, дай солети. И аз искам, да се свърши. Искам да си легна, но едва ли ще е скоро. Тепърва ще го храня. Мръъъъъъъъъъъъъъън.

# 1 927
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
У дома никой не казва "дай", всички са академици - " а къде ми е...." за всяко нещо.
Всеки е с куфар, на всеки съм сложила всичко и пак.... " а къде ми е... А къде ми е..."

Но ходим много, всичко ни е интересно и най-важното, забравил е да си смени картата и няма интернет докато не седнел някъде за кафе или хапване.

# 1 928
Сирос, ма̀ни, и при мен е така. Ич не ме е питал гадината.

# 1 929
И на мен много ми се ядеше леща днес, плакия, ама имаше едно пиле в хладилника, което му беше ред, че му изтича срокът. Та пиле с картофи днес, а- и салата, де.
Може устре да е лещата. Или бобец. Ммммм, обичам!!!

Значи, днес- 4 перални и толкова сушилни. И една миялна до момента, а още не сме вечеряли, сиреч- ще е наполовина пълна след час- два.

И с Юнака се посдърпахме. Натоварих го с тежката задача да си оправи- почисти и подреди стаята, той в знак на протест полегнал и заспал. Joy

# 1 930
Кло, Мързи и аз теЙ начЕ.. Макар, тук две, три години по да си кУпвам за мене си, но пак гляям първо лапетата.. Ей, нИ са оттучих 😂
Но и аз си харесвам стрите дрешки.. Хуч ме няя. Намерих си миналата седмица две панталончета 🤣 Едното джинсово с чарли крачоли, другото дънкено, пак чарли. На Юнона е джинсовото, бях си го взела от преди да се роди Килеша. И двете си ми стават, та си ги подносих пак. Дънкито пък, го бях взела след рождението Килешово, бях се малко налял. После кат станах скелет пак, ми уголемя.. Ся вече мий леко тамън. А като бяхме скоро в Търновото, набарах един магазин с намалени дрехи имаше. Продвача вика, не ги купват щото са без еластан, дънките. Та като почнах да ровя 🤪🤣 Взех си три чифта мой номер, пак чарли. Тааа, малко ретро си падам аз..

# 1 931
Чарлитата последните години са си в тренда отново.
Не много разкроени, но са актуални. А и визуално доста удължават крака.

# 1 932
Харесвам ги без еластан, защото пре спокойно мога да ги джуркам в сушилнята. Ама ми е останал само един чифт такива. Мяташ ги за пране и след четири часа може да ги обличаш.

# 1 933
Мързелот, обикновено след отливките и панорамните снимки цъфват по-големите проблеми 🙄.След няколко отливки ,консултации в лаборатории и зъботехници,се установи,че или трябва вадене на зъб,или в последствие ретонирал и операция,или с криви да си остане 🤕.Ми, по-широки са му с по няколко милиметра от "нормалното",та ще преживее без един.Аха-аха,и да са му като на афроамериканец.А наближава 160 см,а е далеч от 50 килограма.Чудна картинка е,малко като карикатура на човече,с по две линии за ръце,и две за крака.

# 1 934
  • Пловдив
Начи тая седмица няя ви чета...ни за еденьето, ни за пиеньето ще ви правя компания. Туй зарад детокса 🤪 🥴 Ще спомена вечерята ни...омлет от спанак с 2 белъка. Преди лягане 50гр обезмаслена извара и зелена салата. Последното е на корем.

За дрехите ... аз си купувам, ама основно намаления кат набарам. Лошото е, че в последно време и аз кат Мързи...мин.зима така и не извадих полите и високите ботуши.Другият ми проблем са обувките...все нямам "официални", за повод, не за друго, а щото не мога с ток, проблемни са ми ходилата и т.н...и туй нящу все ме дразни Confused Т.е разваля ми всичкото кеф това...

Общи условия

Активация на акаунт