Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 956
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 935
Сиросче, гуш Kissing Heart
Лав Hug
Мисте, живи да ви ожали човек с тоз омлет. Дано детокс има желаните резултати.
13, вещица Heart Ставали й гащите отпреди раждането на Килеша. Не, вещица на квадрат направо.

Чорапогащник слагам само в ултра мега краен случай, разбирайте като се зажени някой. Това е някакъв уред за мъчения, мразя го с цялото си сърце. Затова старателно избягвам рокли извън летните месеци. Тогава нося с кеф. Дрехи купувам основно по намаления, по-скоро спортни, отколкото елегантни - дънки, тениски, пуловери, някой чифт кожени гащи и по-джиджана риза за излизания извън обичайните места. Но и ежедневието ми е такова, няма къде да се обличам елегантно.

# 1 936
  • Пловдив
Бърд, дано...здравословни са причините.

13сче, ам ти не си човек начи...Ццц...ам как тъй? И моите ми ставаха, ама след 7дни в родилното. 16г по-късно е пълен абсурд!

# 1 937
Предположих, Мисте. Стискам палци!

# 1 938
Мистиче, аз високите ботуши ги нося от ноември до април да ми топлят джоланчетата, щот съм зиморничава. Сичкуту крачол тъпча вътре и по тая причина ходя с тесни гащЯ. Начи така съм се разглезилаа...

Ренко, съжалявам, че така са се развили нещата... звучи страшничко, ама щом специалистите казват...
При нас щуротиите са:
долна челюст назад
конвексен профил
голям овърджет
големичък овърбайт
тясна горна челюст
дълбока захапка
израснали накриво около оста си зъби
изместена средна линия
Леле, като го пиша, зле изглежда, ама ше се оправим...

# 1 939
МистеЙ, детокса да се получи и много дан ви мъчи 😁👍

ИНаче, аз много дрехи си имам откак бях 20 годишна ☺️ Доскоро си мъкнех дрехи и от преди раждането на щерката...Добре, че се износиха доста, та да ги оставя вече 🤣 ИНаче още да си ги нося. За дънки умирам, а за стари модели без еластан съм първа..

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:24 от Thirteen#

# 1 940
Тринки, изплюх си виното!!! Подкрепям Бърд-вещица си ти, не на квадрат, а на куб!!!❤️
На мен от времето преди да родя ми стават само .... обеците.🤪 След първото излишни килца за сваляне нямах, но тазовите кости тъй и не се върнаха на старото си място. При едни и същи килограми в ханша полите не ми ставаха.
Нося рокли и поли и в студеното време, само че с дебел чорапогащник/клин. Тез тънките ги умъртвявам за едно носене🥺

# 1 941
На мен пък ми стават и едни джапанки от тогава (преди раждането на голямата). Имах късмет да набарам някакъв внос от Бразилия, живи и здрави са и двата чифта, че и ги нося. Trollface
Подкрепям за Тринки. Тя води класацията в нашето вещерско сборище. Като писах ... Де се загуби Уиш?

Май се разболявам. Човек да не си пусне мънинко отпуска, значи. В събота се намръзнах. Започна с кашлица, сега чушката ми се опитва да тече. Чак съм на път да зарежа цигарите, лоша работа. Нямам температура. Май утре сутрин ще скокна до аптеката за един комбиниран тест, ей така, за всеки случай.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 22:16 от 🧡 Clo 🧡

# 1 942
Дано ти се размине, Кло! Hug
Търти вЕрно е вещица!!! Туй кат моята кумица- каквато беше преди да забременее, такава е и сега- добре оформено тяло, стегнато, елегантно; походка на пантера; бюст като на ученичка хубав; бръчки само около очите от смях има, годините не мож Й ги даде човек. А дъщеря й на 18 и половина вече. Пък и ген не е- нито майка й, нито сестра й, нито бабите й са такива. Карамба!!!
Мист, дано има желания ефект!
Мързелот, ще се оправят нещата, просто трябва време, търпение и... финанси. Казах ли вече Карамба?

Аз още умувам като почнат постите, дали да не направя опит да изкарам 2-3-4 седмици, как дойде, без месо. Яйца и риба ще ям. Че и без това не ми се яде мИсо особено напоследък, пък така- таман да хвана и повода.

# 1 943
В селското шато е тази седмица Уиш, Кло. Днес се разходихме из Конявската планина. За пръв път в живота си видях дърво с мушмули. Налази ни и едно стадо овце, а аз се разквичах какво голямо куче ги пази. Като се приближиха, кучето се оказа коза. В моя защита ще кажа, че бях без цайци.

# 1 944
Ох, бе, Уиш. 😂 Кучето било коза, вика.
Изхилих се малко по - шумно, отколкото е нужно по това време на нощта.

# 1 945
Лавче, как сте ? Чета малко по диагонал. Мен ме тръшна някакъв вирус ,детето пребори градинския сопол за три дни с един ден капки  и ме хвърли в тъч,дано изгражда имунитет срещу тая гад вече. Много ми се спеше, но една майка ми писа,че ме иска  и станах да й пращам анкета и дневник , та се разработих посред нощите. То пък късмет, хванах лайф на готината коучка по онлайн маркетинг, изгледах две безплатни обучения за фотошоп и спечелих доживотен достъп до безплатни обучения към една платформа . Имам мноооого работа -да си направя Револют, ПейПал,ИГ да свържа и един куп лекции да гледам , но правя каквото мога с наличното време и вдъхновение. Искам да се развивам, но нямам време да си измия пода .Не ламтя за много пари, в моята сфера 4 клиента  за месец са  над 1000 лв и са ми  напълно достатъчни , просто искам да се развивам .Сори ако досаждам, ама има скрол сепак 😀 .

# 1 946
Добро утро! Втора поредна сутрин ме буди часовника, тоест имам 8 часа сън. Кеф голям, мога да се потъркалям още, но тръстиката чака...
Бобчи, не досаждаш! Кефиш ме с какъв хъс се бориш да постигнеш целите си.
Уиш, ми без очила как да я познаеш козата, особено ако е нямала рога. За мушмулата завиждам, много ги обичам.

# 1 947
Добрутру.
Заспах в два, събудих се в шест. В тоз дълъг промеждутък, не знам как съм се кривила, но едното рамо и плешка ме болят много гадно.

Уиш, рязсмя ме по никое време Joy

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 07:00 от Birdflower

# 1 948
  • Пловдив
Добро!

# 1 949
  • Наблизо
Добро утро!
Ние защото сме ваканция,всички сме болни,като Бобчи ,ни награждават от детската градина..
Малкото е на антибиотик и аз се чудя дали да почвам моя…
Поне спа тази нощ,със сироп някакъв,но дойде опикан до ушите.Оффф.А и имам чувството,че ще сме с памперс до абитуриентската.Четем Каю,сяда на гърнето с много много увещания и нищо..
Днес уж няма да вали и ще го водя в центъра,има някакви неща за катерене..
Болните да св оправят!

Общи условия

Активация на акаунт