Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 957
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Добро утро!

Бях ви споделила миналата седмица, че детето плака една вечер и не казваше защо. Снощи си каза - едно дете й прошепнало в ухото "умри". След малко й прошепнало още нещо, което тя не разбрала. А нашата си мълчала и дори не го попитала защо й говори така. Дадох й инструкции как да процедира. Дано не се спече и пак да си затрае!

Всички болни да се оправят!

Бобчи, браво на теб! От къде намираш тази енергия , че даже и не спиш, не знам, но ти се възхищавам!

Аз ще готвя някаква пица с картофен блат. Интересно ми е как ще стане, че е за сефте.

Приятен ден, общество!

# 1 951
Beauty, защо не върнеш нощния памперс? Според мен не сте готови да го махнете, а и в момента не е много подходящо да спи мокър. Нощният памперс не е като дневния, когато е въпрос на приучване, а е биологичен процес. Когато мозъкът започне да дава сигнал да се произвежда антидиуретичния хормон през нощта, ще спре да произвежда по-голямо количество урина през нощта. При някои деца става на 2, при други на 4, а може и по-късно. Когато се появят поредица от сухи нощи, 15-20 и тук-там някое изпускане, пробвай пак. В момента ще се мъчите и двамата.

# 1 952
Моето голямото почти до първи клас имаше проблеми. Ходихме по лекари, всичко наред, обаче като заспи с топ да му гърмиш няма да се събуди. Дълго време ставах през нощта да го вдигам до тоалетна. Тръгнеше ли да се разболява положението ставаше страшно, що перални съм отвъртяла, добре, че има подлогани и и протектори.

# 1 953
И Синеочка спеше много дълбоко и се напишкваше,не съм я мъчила. Слагах един памперс-гащи и ако е сух,следващата нощ пак. Ако се напишка,чудо голямо. То с толкова АМ и течности,и аз бих се напикала. 😆 Та,да,подкрепям Попи.
Да оздравявате всички,малки и големи!
Аз вече имам кола,оправиха ми я и съм много хепи. 😁

# 1 954
Милата Панта, гуш за нея  !

# 1 955
И аз будих голямата. Първо по два пъти на нощ, после по веднъж. И пак имаше гафове. След едно много тежко боледуване, когато стигнахме до болница, просто спря. Беше много странно. Влязохме в края на март за 11 дни, още нямаше листа по дърветата. Реших, че дихателна недостатъчност и свръхестествените сили, които намира въпреки състоянието ѝ, да се съпротивлява на 3 сестри, като ѝ слагат абокат, ѝ стигат и спрях да я будя през нощта. Хванахме смяната на времето, та като излязохме от болницата, навън вече беше пролет, дърветата се бяха раззеленили, а детето беше спряло с нощното напишкване и беше видимо пораснало.

# 1 956
  • тук и там
Бюти, а през деня без памперс ли е? Ако през денят е без и си ходи нормално , вечер слагай памперс гащи за всеки случай,и когато зачестят чистите нощи, едва тогава направи опит да го махнеш.
Моите деца никога не са ходили на гърне. Така и не можаха да свикнат ,абсурд да накарам някое да стои  на гърне. И двете бяха със седалки направо на тоалетната чиния. В началото аз ги слагах, после сами .Имахме едно малко столче в тоалетната, от Икеа-там си стоеше и си го слагаха, но като бяха малки -просто си стоеше там , за да могат по всяко време да се качат и да слязат сами от тоалетната чиния. Още го ползват(каката се качва на него, за да се вижда по-добре на огледалото в банята).
Ей такова
Скрит текст:

Та ако детето не иска на  детско гърне, пробвайте със седалка. Още повече че в градината , обикновено си имат направо детски тоалетни,кото са същите като тоалетните чинии за възрастни, но в умален размер-та детето най-верочтно е свикнало на такава.Седалката си я мъкнехме с нас навсякъде- и по почивки, хотели и т.н..

Бързо оздравяване!

# 1 957
Панде, прегръдка за ПанТичка ❤️

Голямата ми се научи на гърне много рано, пролетта след годината. Но пък нощния памперс до към три и половина го слагах. Имаше защо. С малката беше обратното, почти на детска градина щеше да тръгва, когато махнахме дневния, едновременно с нощния. Инциденти не си спомням да е имало.

# 1 958
  • Пловдив
Някой ходил ли е в Лисабон?

# 1 959
  • France
ДобрЮтро. Снощи изпих 2 чаши вино и днес съм като натровена. Егати, къде отиде моята младост?
Бобчи, много ти се радвам на хъса. Браво.
Монстърчето много трудно махна нощния памперс. Но не заради пишкането, а заради акането. Явно го бяхме стресирали с това да ходи до тоалетна. Но и това мина, слава Богу! Сега е едно голямо и почти послушно момченце.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 10:04 от Philomena

# 1 960
  • Пловдив
Някой ходил ли е в Лисабон?
Аз, бях ти писала преди време на лични за забележителностите.

# 1 961
  • Наблизо
С памперс е през цялото денонощие.Опишва всииичко дори с памперса през нощта.Вега в болен и може и заради това да е.
На училище стои с памперс,но го държи сух,защото не пие вода там..а и мисля че прави нещо в тоалетната.
У нас обаче тц..сяда все пак на гърнето с големи уговорки.Имаме и седалка за тоалетната,не.
Не знам какво ще гл правим,разбира всичко.

# 1 962
  • София
Не го натискай месец-два и пак пробвай тогава. Един вид почивка, после виждаш дали  е готов и решаваш. На колко е, нещо се омотах и не помня?

# 1 963
  • Наблизо
На три,вече ходи на училище.

# 1 964
  • София
Не е престарял Grinning, спокойно. Започни с почивка месец без да настояваш за гърне и после пак. Можеш да го заведеш да си избере той нова дъска за тоалетна, като голямо момче. Плюс нови гащи, с камиони, пес патрул, динозаври, каквото обича. И пробваш. Ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт