Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 958
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 965
А ако смениш марката и размера? Не би трябвало да пропускат чак толкова.

Има една книжка, която горещо препоръчвам за приучване към гърне: https://www.bookdepository.com/Potty-Training-In-One-Week-Conten … WPBUaAgvrEALw_wcB

# 1 966
Спираш уговорката и не е тема изобщо. Ама хич. Дори и при гаф. Сменяш, все едно не е билО. Ако съм аз пъ^к, не слагам памперс и го оставям да забележи, отбележи и усети  дискомфорта и то така, че да му светне лампата, абе нещо не е ок. Така процедирах с Килеша, който боледуваше почти постоянно и бяхме драги и чести посетители в болниците. Каката много бързо схвана, някъде към1.5 година, Килеша се влачи почти до 3.
Утро.
Днес продължавам по колибата..и прането. Първо кафето.

# 1 967
Абе, Търти, ела у дома, бе, стига търка у вас. Да усетиш отпуската подобаващо Simple Smile

Днес щяло да има частично слънчево затъмнение, у дома еВстествено няма нищо подходящо за гледане. Сега ще видим ще успея ли да опуша нещо Simple Smile

# 1 968
О,Попи,пропускат,пропускат,всичко що съм пробвала пропуска.Включително нарочените за нощни памперси.Ама то като е криза с някой зъб,и изпие две шишета вода от по 260мл, всичко ще пропуска.Че дори и едно да не е успял да изпие,редовно по някое време на нощта е подгизнал.Преобличам и продължаваме съня 😁

# 1 969
Бобчи, поздравленоя за хъса, продължавай в същия дух. Всичките усилия си струват. Иначе ние сме обратно в играта, хехе. При Дребния все едно нищо не е било, а ние с ММ сме доста по - добре. Леко летаргични и от време на време кашлящи, но в сравнение с предните дни сме идеални.

Роднините на мм пак се опитват да правят някакви гадости. Криво ми е.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:12 от Лаватера

# 1 970
  • sf
Ах, Панди, егати децата! 😵‍💫
СтегнАла съм раницата и съм на нисък старт.
БНД дойде да гледа момчетата, дано го слушат, че после мрънкоти лекинко. 😆

# 1 971
Лаватера, ограничавай ги и да не виждат нищо от теб.
Прав е ТМ, според  мен, да не го взема насериозно, иначе само ще се ядосва и той. Ще им скръцне като му дойде в повече и на него, но е по-добре да не се трови. И пак според мен му кажи да не те информира повече какво са казали, само се тровиш.

След като унищожихме всички дребни рамки за снимки у дома, защото стъклата падаха в жертва на нАуката, все пак успях даже една снимка да направя на слънчевото затъмнение Simple Smile

# 1 972
Яд ме е, че при пълното слънчево, даже не помня дали беше в този век или в миналия, бях накупила еднодневни очила -филтри. Децата им видяха сметката, като малки.

# 1 973
  • Пловдив
Донси, към Барселона ли побягваш? Simple Smile

Лавче, тия хора явно си нямат работа...Кофти е, знам. Говорете си с ТМ и го обсъдете.

# 1 974
Този век,Кло,2006 или 2007 😁.По обяд помня беше,гледахме го с колежка от близка до работата бензиностанция.

# 1 975
Аз от миналия век помня пълното от 98-ма. Даже вчера си говорихме с ММ, откъде сме взели тогава очила, но ги продаваха навсякъде.

# 1 976
Милото Панде! Hug
Какви са тези деца, бре!!! Imp

# 1 977
Да, през 98 година, за него говоря аз. Бяхме от скоро семейство с моичкия и се бяхме качили на едни ливади в Родопите. Ама поддържани, окосени. Изкарахме цял ден на открито и на спокойствие най-вече. По онова време бяхме още туристи, не бяхме станали автомобилисти. Движехме с едни огромни самари на гърба. Ех, времена.

# 1 978
И аз помня по-отдавнашно, 98-ма или 99-та. Тогава беше голяма сензация, продаваха се очила, чупихме бирени бутилки с идеята да гледаме през стъклото. Сега нямам нито очила, нито бирени бутилки.

Ех, тези деца. Стана ми много неприятно за това, което преживява Пантичката Heart
Преди малко четох за поредния бой в училище, в който потърпевшият ученик припада. Побоят е заснет, клипчето е качено в интернет, никой не се е намесил, макар че според статията се е случило пред очите на десетки други ученици. Ужасно Cry

Лав, не си го слагай. Знам, че е неприятно, но няма да ги промениш.
Опитвам се и аз да прилагам на практика същия съвет, колкото и да е трудно на моменти.

Сутринта скокнах до Филибето за една задача. Преживях същински културен шок в обществения транспорт, за пореден път Joy Разписанията очевидно са само пожелателни, за изправността на превозните средства няма да отварям дума. За хигиената и леещата се от телефоните на пътниците чалга съвсем не ми се отваря дума. Защо така тези хора си мислят, че всички са длъжни да слушаме това, което слушат те?

# 1 979
  • Наблизо
Търти,пробвахме гони това..Дреме му на балалайката.Пишка,ака и продължава.Най-много да се съблече и да омаже ,но да отиде на гърнето сам -тц..

Оо помня го това 98ма,бяхме на морето.Аз бях на 8,за втори клас..очилата нашите ги взеха от вестник 24 часа.Имаше вътре.Затова купихме няколко,защото на свободна продажба не успяхме да намерим.

Общи условия

Активация на акаунт