Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 973
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Пловдив
Яко съм се прецакала с облеклото тоз път. Тук е адска жега, а аз влача дебело яке. И имам само една тениска с къс ръкав. 😆
купувай нови! Simple Smile

Уиш, и аз така знаех, Но докторката ми каза така и затова го написах...каза, че е нолитин или нещо от сорта, а не типичният АБ.

# 2 041
Над 600 не прочетени съобщения!

Привет, дами!
Последен ден от отпуската ми е днес и изобщо,ама изобщо не ми се работи. Беболина е отново болна и се чудя вече какво да я правя?!
И аз като Бюти нищо не успявам да спестя и все съм на червено преди заплатата. Имам широки пръсти, признавам и в комбинация с повишаването на цените резултата е трагичен за моя портфейл!

Да е жив и здрав Малчо на Сирос🎉🥳

Ще правя мусака и събирам сили! Такова нещо правя веднъж годишно ,само в почивен ден и ме държи до следващата година. Любимо ядене е на ММ!

# 2 042
  • Euskal Herria
Здраво да ви е момчето, Сирос!
Здрави и честити да са днешните празнуващи! С добро да се споменават имената им!
Мъгливо, дъждовно и хладно е днес. С бабиното злато няма да се разхождаме.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:48 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 043
  • Пловдив
Яна, да го нацелуваш! Heart Eyes Те ли са ти на гости?

# 2 044
  • тук и там
По спомен-ципрофлоксацина, заедно с бисептола са в група " химиотерапевтика". Та не спада към обичайните  шиорокоспектърни АБ.Не мога една дума да запомня по нидерландски,ама глеЙ какви неща помня от преди 15 години..Rolling Eyes

Кекс ще правя пак. ..Rolling Eyes.Вече по два на седмица правя, за да има какво да си носят децата за закуска..

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:27 от Кайсия

# 2 045
  • Пловдив
Моите не щат кекс...и синкото отказва вече. За него тряя да диря високопротеинови рецепти Thinking нъл тренира и все ми мрънка...

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 14:47 от mystic woman

# 2 046
  • Euskal Herria
Аз съм им на гости, Мисти.
Вместо кекс - солени мъфини?

# 2 047
  • Пловдив
Аз съм им на гости, Мисти.
Вместо кекс - солени мъфини?
пробвах го, ама нещо ги недолюбва Grinning
Приятно гости на теб!

# 2 048
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
привет, привет Simple Smile

вече се прибрахме, сега не мога да си отспя. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
вчера е валял "проливен и продължителен дъжд" и сега Ню Кайро е под вода.  движението е затруднено, а вчера даже е липсвало.
за дъжда разбирайте - около половин час, повече от три капки на кръст Wink но тук толкова стига.

# 2 049
  • Euskal Herria
Както е при нас сибирския студ, ако температурите паднат до 3-4 градуса над нулата.

# 2 050
  • Наблизо
А недай си Боже да падне сняг през декември-януари,все ги е изненадало в България!

Харесахме бавачката,там цари творчески хаос ,другите деца влязоха в ритъма на моето или то в техния но се заиграха..Ще я бъде!

# 2 051
  • France
Ох, сетих се за драмата парижани и снегът. Joy то 2 снежинки се бият, но всички пътища са блокирани

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 14:35 от Philomena

# 2 052
Добри, добре че сте успели да кацнете и да се доберете до дома ви.
Липсата на отводнителни и дренажни системи са ад дори при 5 капки дъжд.
Дори строителните материали не са пригодени за дъжд- гледаш, как в търговски центрове и къщи за милиони започва да капе покривът, а движението по пътищата- мисия невъзможна. Често има и жертви.
В Юк също- 2 мм сняг- бедствено положение, летищата престават да функционират, градски транспорт спира, училищата хлопват кепенците.
В Бг изненадани- неизненадани, животът си върви. Sunglasses
Всяка географска ширина със спецификите си. Grinning

Забравих да споделя, че започнах да купувам нови коледни декорации.
Само да мине Хелоуин и започвам да вадя венци, паля свещи със зимни аромати и да гледам коледни филми. Heart Eyes Тази година съм малко нетърпелива май. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 14:52 от TuЛи

# 2 053
Офф, Хелоуин. Преди 2 дни ме изненадаха, че днес дребната трябва да е маскирана. НачЕ, у нас си имам цяла секция в гардероба с вещерски шапки, рога, уши, опашка, крила, чаршаф с дупки, принцески рокли, пиратски дрехи и изобщо мога да облека цялата група на дребната за Хелоуин. Еми да, ама тук нямам нищо, защото както можете да се досетите, последно се вълнувах дали вещерска шапка да не пъхна в куфара, върху който скачах, за да се затвори. Че и тел нямаме, за да направя плитките на Scary Пипи Дългото Чорапче (и такова съм маскирала). Добре че в H&M открих рокля на духчета и с малко грим сутринта закрепихме положението.

# 2 054
  • France
Има дегизировки в някои магазини за играчки. В oxybul например. Иначе аз бях преровила h&m безрезултатно.

Общи условия

Активация на акаунт