Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 979
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Сиросче, честит и здрав да е рожденика! Прекрасна торта си спретнала! Blue HeartFlowers Hibiscus
Яна, прекрасни моменти на близост в най-любимата компания ви желая!
Търти, дано приятелката се оправи! Hands Pray
Бюти, супер, че сте харесали бавачката.
Тук днес е поредния жежки ден, но май не остават още много такива...
Нашият малък кучо вече дойде на себе си. Смело обрисва навсякъде и започна да си показва магариите. Ама пък е толкова сладък, че е трудно дори да му се скараш качествено. Innocent

# 2 056
О, тамън днес си мислех за тортичка с ганашче, обаче минахме покрай една пицария с оферта и се прибрах с две кутии и пропуснах сладкишите. Сирос, честит рожденник, всичко най-шоколадено и да ви е сладко!

Днес такъв приятен топъл бриз се носеше поне до някое време, че просто трябваше да се седне и да се попие, докато пак се наредиха облаци.

Гледахме корабчета, разплискано море, мярнаха се и няколко танкера, ще има топло поне за известно време, че пресата вече говори кога ще вали сняг No Mouth Като понесох пиците вече нямаше как да се влезе в магазин, а ми трябват батерии за фенерче, че ако застудее и угасне тока както се говори, ще трябва да се пишка в тъмното на светлината на фаровете от преминаващи коли Neutral Face
За 2-та сантиметра сняг да смешно е отстрани като се гледа, вдигаш рамене когато се хлъзне и катастрофира някоя чужда кола с чужд ученик вътре, но хората някъде са приели, че това не е нормално и си го вземат съвсем насериозно защото всеки знае че може да е тяхната кола с техния ученик и тогава вече не е смешно.

# 2 057
Ще се затрия от лакомия.
Пържих патладжани и чушки за вечеря, после правих баклава, която вече се пече. Все здравословно и диетично, нали.
Оправих и градинката на двора, докато е още слънчево и топло - оскубах разни цветя и боднах луковици. По някое време даже и поработих.

Янче, да нагушкаш бабиното злато!

Бях забравила, че е Хелоуин. Хубаво ми напомнихте, да заредя лакомства, за да не се изложа, ако някой мине. Ако ли не, ще си ги изям сама.

# 2 058
  • USA
Сиросче, да е честит Малчо, жив и здрав!
Търти, Мисти, и аз много бих се радвала да ми кацнете на верандата, та чувствайте се поканени Heart Eyes
Стискам палци за приятелката в реанимация, дано има подобрение Flowers Four Leaf Clover
Панде, добре си направила с класната.
Искам мушмули, а тук няма Weary
Що не пийте напоследък, а? А?

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 17:00 от SkyBlue

# 2 059
Чести празник в Сиросче дОма! Да спортувате порядъчно днес, късмет и здраве ви желая 🤗
Днес се занимавах с щерката...разходихме се, малко МОЛ, кафе.
Сега багаж трябва да оправям, обачееее...мързел.
Утре в 11ч. сме на мач Килешов и после...пътя 🏕🚙 Дано успеем да се налюбуваме на гледка , разходки...сауна, басейни...Търпение нямам.

# 2 060
Търте, да вардя ли пътя?

Мерси за поздравите, другарки 😘 Да ви се връщат тройно!

# 2 061
  • тук и там
Малкото ще е с костюма от миналата година, каката сега се сети че иска да ходи  дегизирана(не е задължително, а пожелание) и ММ и малкото са в Кора . До ей сега и показваха по вайбър какво е останало, нищо не хареса. Да и купел ММ черна или червена рокля от Киаби(имат техни дрехи в Кора).
ММ и рокля...Той размера и не знае, тя рокля иска..та няма да я бъде най-вероятно.Има някаква изкуствена кръв, да се маже и това ще е. Има  и някакв костюм на Харли Куин, не искала с него..
От вчера остана боб, ще направя една салата, и пържоли пека. Аз ги опекох де, ама заради Кора , ММ и малкото ще закъснеят и стоят във фурната на режим поддържане топло..После много ток имаме..Ми ще имаме, като  не се прибират когато  трябва..

Карамела не се е мяркала скоро. .

Не съм си наляла още. Аз само с  вечерята пия по чаша вино .
Прииска ми се да съм домашен любимец на Скай..Завид за местоположението!

# 2 062
Наздраве,Сирос!
Ходихме с Шефа до близкия манастир.Хем да потърчи из поляните,хем да си пробвам шоферлъка(един стръмен и тесен път,който при возене ме изправя на нокти на моменти).И там гората секат 🤕.И на пауните бяха отрязали опашките 🙄.Но пък поснимах и напълнихме няколко джоба с орехи.
Обратното броене при мен започва 🤐

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:18 от Ренко

# 2 063
Ренко, много сладко хлапе 😊
Сиросчето, шофьора ще питам и каже, ако има мегдан ще свирна 😉
Наспорт, другарки, виното е в чашлето.

# 2 064
  • USA
Ах, шефчето е голям сладур Heart Eyes Почти винаги му изпускам снимките, та много му се израдвах. Страхотни кадри!

# 2 065
Търти, ще се радвам!
Голям сладур е шефчето 😍

# 2 066
  • Пловдив
13сче, ко е наблизко наистина и на мен свирнете Blush
П.п тъй кат описа багаж, спа, гледка...дан тръгна без мен към Скай, м? Ха, посмей! 🤗

Скай Heart Eyes

Аз ся посядвам 🥴 Пазарувях, ММ беше почнал картофките за на тийна дюнерите, а за нас спанак с 1 белтък на омлет 🤪 Стискаме, ма пак да си кажа, че туй не е работа...м не. И вино няма...майкоооу! Head Band

# 2 067
Мър, Мистей...и докога тЕй? Ааа, не си е работа 🤔 Пък без спорт- съвсем..къФ тоз детокс, да няя ставате новородени...
Инак кО се бях запътила за Скай, еххххеей..Минавам, вземам сичкото другарки завардили пътяТ и прах и камИк след нас 😁🤣

# 2 068
  • София
Спортисти, не ме бийте и моля кажете хубава сладкарница за торти в София. Без Романс, Неделя и Папая. За отрочето, не за мен.

# 2 069
Мисте, трай бабо за убост. После като се вталиш... 😍

Рожденикът не пожела, да яде торта. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт