Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 593
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 085
Ааа, и аз искам торта.
И шоколадов ликьор. Като че ли не съм виждала такъв тук Thinking
Ванилова бира не съм сигурна, че искам Simple Smile

Аз си изпих едната бутилка малинов ликьор и отворих сливов, но нещо не ми допада. МУ отказва да го пие, та ще видя зор да го изпия.

И Говендър ли празнува? Да е жив и здрав!

# 2 086
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Дадох линковете на сладкарниците, девойката да си рови и решава. Ако от нея зависи, мързи я и за това.
...

прати я до чочко Wink една година направиха китара за Горинич, със струни и всичко. аз му направих покани като пръчки динамит Wink и пуснахме ТНТ за поздрав

# 2 087
  • Пловдив
Сиросче, ам и утре е ден...за тортата.
А за Фталяването...м ней за туй. Заради здравословни болежки ше се мъчим, ма аз незнам 10 дни ше удържа ли. Да видим...

Уиш, да е здрав!

# 2 088
Мисте, на какъв период от време трябва за се прави този детокс, за да има трайни положителни резултати?

# 2 089
Мисти, Ципрофлоксацинът Е антибиотик от групата на хинолоните. Добър е за цистит.

Да ти е жив и здрав малчо, Сирос!

Панди, добре си направила, но един съвет от мен. Не разчитай много на разговори. Разговорите минават от едното ухо през другото и следи не оставят. Писмени жалби с входящ номер. Първо до директор, после до РУО да направят проверка. Като ги запукаш с тежката артилерия, много бързо влизат в час и родители, и учители.
Тъй като днес нямах време и сили да продължа, ще допълня, че и в детска педагогическа стая си вършат много добре работата, ако директор и РУО нямат адекватно отношение и това продължи. Самият факт, че са структура на МВР и са по РПУ-тата, и това, че обикновено инспекторите са дипломирани психолози, на мен ми направи впечатление. Малката ми беше втори клас, когато се наложи да я водя, като "свидетел на една случка с последици", на която стана свидетел в училище. Два месеца си потриваха ръцете в училището, докато не ескалираха нещата.

Мисти, внимателно с хинолоните, Ципрофлоксацинът може да бъде изключително коварен АБ.

Лека нощ, Прекрасни, утре ще дочитам с кафето.
Ако има някой именник, който съм пропуснала, да бъде щастлив!

# 2 090
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лека и мека, утре пак.

пантичке, има ли развитие?
директор със широко затворени очи е най-страшен.

# 2 091
Мисти, а има ли някакво по- специфично захранване след това?
Сиросче, за кое червено иде реч?
И аз чакам новини за Пандето. Heart Eyes

Това ликьорче нЙ мойто, ма ще го допия де, все до края на студените дни ще замине.
Аз по принцип напоследък почти не ипя, само навън, на гости, в компания.
Но! Тези дни пих страхотна червена бира, хареса ми доста. А хем и бира по принцип не обичам.

# 2 092
  • sf
УтепАани, ама кот' такоа , атмосферата на стадиона, обаче, е  невероятна!

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 01:09 от donsita

# 2 093
Много благодаря за честитките за Говендъра, момичета! Именник беше той. Рожденият му ден догодина ще е юбилеен. Не знам кога одъртя това дете, а аз все млада и Убава. Simple Smile

# 2 094
Уиш, честито на именика! Да ти е жив и здрав!

И на Сиросчето рожденика да честитя! Много да я слуша.

Днес трябваше да имам инспекция за вредители вкъщи - дървеници, хлебарки, мишки, животини разни. Идват с едно кученце обучено да ги открива. Взех си ден от работа, защото се местят мебели, чисти се навсякъде по специален начин, имам котка, тя трябва да е затворена в банята с намокрена хавлия под вратата да уплътнява. Абе, страшна хамалогия. И накрая се оказа, че онази, която праща имейлите за инспекцията не знаела да работи с аутлук и вместо на селектирани жилища, тя напратила на всички собственици. Естествено, моето жилище не е избрано за инспекцията и само дето пропилях един ден в период, койот ми е супер натоварен на работа и вдигнах цялата къща с краката нагоре. Бясна съм!

# 2 095
Бабри, не се ядосвай. Все така става в натоварените периоди.

Тили, маникюра.

Добро утро! Стиснете ми палец днес.

# 2 096
  • USA
Добро да е!
Кафето от мен тази сутрин Kissing Heart
.

Сиросче, ще стискам и докато спя Hug

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 16:58 от SkyBlue

# 2 097
  • Пловдив
Добро!

Скай Heart Eyes прекрасно! Ама май не е пуерториканско синьо, нали? Smiley
Ох, снощи мойта дружка от Орландо пак ми пили - идвайте, та идвайте! Силно се замислям за догодина...ще пускам в касичката левчета Wink

Тили, няма нищо специфично...има дни с по 100гр. риба и пилешко, та е като прелюдия явно Grin Все пак купих голямо парче сьоНга, да почнем с нея...Гледах обядите в уикенда са смути от зелении Flushed не става да ги помъкна и тъй...

Донси, чух по новините за погрома...жалко. Колко дни сте там?

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 09:05 от mystic woman

# 2 098
  • София
Добро утро!
Донси, гледах цял мач, ама никъде не те фокусирах. 😚

# 2 099
  • Пловдив
Мисте, на какъв период от време трябва за се прави този детокс, за да има трайни положителни резултати?
Бърд, почва се с този детокс и спортна програма. След 10-те дни се прави разбор кое как се е отразило. После са казали на МУ, че ще почват да изключват за месец примерно, разни храни..напр. млечни, глутен и т.н за да се хване кое точно и как действа при него. За типа артритни заболявания храненето е мн.важно, за автоимунните също...Та ще видим. Не пробва да се опита, нали все пак е за здравето Simple Smile ще стискаме зъби...

Общи условия

Активация на акаунт