Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 572
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 145
Мама е с ковид.
Същите симптоми като моите хора на село, където са категорични, че не е ковид, без да са се тествали.
А баща ми почти за всичко напоследък е "с ковид съм". Пак без тестване, разбира се.

Хайде един мушмул от мен:

# 2 146
Мисти, аз се храних по автоимунен протокол над две години.
Малко ми е странно, че имате подготвителен период и после изключвате едно по едно.
По-добре е да изключите всичко за поне месец и после се въвежда внимателно, по-внимателно и от при бебетата и се следи за реакция.
Имам книгата на Сара Балантайн, мога да ти я пратя ако искаш, но си трябва доста желание, меко казано

# 2 147
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бързо оздравяване на всички болни. и да не се разболявате, ей!
аз не знам какво е екедаши (ако правилно го пиша) и би мио било любопитно да прочета или чуя.
нашите перипетии ги знаете, обиколихме с Горинич много ендокринолози, гастроентеролози, даже при диетолога от мамата ходихме...
всички действат като в лаборатория върху опитно мишле Sad Sad Sad само една наистина добра имаше, но тя, милата, си отиде преди контролния преглед даже.
.

# 2 148
Екадаши- дни за пречистване, най- общо казано, Добри.
Ето инфо- https://vitarama.bg/bg/ekadashi-dni-za-fizichesko-i-duhovno-prec … ezhdane/336/item/

# 2 149
ще чета Simple Smile Simple Smile Блгаодаря.

# 2 150
Вбесява ме малката, ма много ме вбесява и знам, че аз съм си виновна, ама..
като се лепне за телефона тва дете и няма отлепяне и само играе на някви игри
Или ако не е на телефон, ше е на компютър, някви филмчета да гледа... и ми източи батерията на телефона на 17%, а нямам зарядно, щото си го забравих в офиса, щото вчера също! ми източи батерията вечерта и си взех тъпото зарядно с мен, на работа да го заредя... и понеже по принцип не го правя, сега ми седи на бюрото и сигурно се хили оттам... А е с новата букса, овална отвсякъде и нямам друго такова у дома... и й се разкрещях, щото и тя е виновна, не само аз... сега се цупондри на дивана. RageTriumph

# 2 151
  • тук и там
Мързелече, моето малкото (не е толкова малъд де-на 8 гд ще стане скоро,) ги прави същите номера. Няма телефон още  и постоянно иска моят или на ММ телефона и го оставя само ако падне батерията. Има таблети-два, ама малка памет имат, нещо последно време не ги ползва. И ай ти е набарал телефона-а това става всяка вечер, ай ти е паднала батерията и не можеш да се  докопаш до собствения си телефон..

# 2 152
Тичах, после разтегнах, доволна. Като за 3-4м. без спорт, не беше зле. Сега е ред за истинския спорт.

# 2 153
  • USA
Привет!
Мисти, не е пуерторикански плаж, а Калифорнийски. От другата седмица може и от другото Blue Heart
Бърди, всички снимки, които пускам тук са лични.
Да се оправят бързо здравословните проблеми на роднините ти Flowers Four Leaf Clover
Яна, пусни снимки, аз много обичам да разглеждам, да се разхождам мислено и да мечтая Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 02:18 от SkyBlue

# 2 154
Скай, подозирам за какво(кой) говориш.Свиркай си и продължавай в същия дух 🤗

# 2 155
Скай, ако предполагам правилно, режи.Не си струва ядовете. Казвам го от позицията на тая с ножицата. Знам, не е лесно, като иде реч за близки, но е спокойно после и не се тровиш.

Аз днес съм така 🤕🤐 Така ще съм в следващите поне 8 месеца. Мерси за палчетата, ама лошава работа. Пуста работа, пусти късмет. Дано поне сме здрави, та и там да не бера дертове.
Измрънках. Сефте.

Бърди, бързо да минава!

# 2 156
Скай, надям се, че не съм те засегнала с коментара за снимките, беше опит за шега. Снимките са прекрасни.
За другото разбирам, наистина най-боли, когато подобно отношение идва от най-близките. Трудно е, но режи и не се измъчвай.

Сиросче, служебни грижи? Съчувствам.

Чак сега дегустирах баклавата, бива. На вид не е за изложба, този път немАх нерви да я режа красиво.
Доработвам и чакам Игри на волята.
Приятелка хем ме весели, хем леко ме дразни с изказвания по повод работа и почивка.

# 2 157
скай, разбирам те, а никак не искам.
правилно постъпваш, не се отказвай.

# 2 158
  • Пловдив
Скай, боли, така е...но каквото повикало, такова се обадило. Правилно постъпваш и прекалено си търпяла. Осъзнала си го, продължи без тях...времето лекува Hug

Като изцедена съм, нервно мий, тийна ме дразни и т.н и т.н Head Band

# 2 159
Скай, възрастните следва сами да се грижат за себе си. Не е твоя работа да водиш голям човек за ръчичка и да носиш отговорност за нечий чужд живот. Неблагодарността е,меко казано,отвратителна. Поплувай, попазарувай нещо за теб,мъжа и децата,па си сипи едно по-голямо. Боли,ама минава. Сирос,гуш,дано се окаже по-леко, отколкото очакваш.

Общи условия

Активация на акаунт