Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 571
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 160
Скайче, прегръдки! Другото момичетата вече са го казали...
Сиросче, тебе нещо не те разбрах... ама и на тебе прегръдка!

С ММ си чатим по вайбър, хехе кат едно време, по гаджелъка, ама тогава на скайп бяхме... и като го пиша това, и се сещам хептен ено време, и icq имаше, помните лииииии...

# 2 161
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и мирка Simple Smile

# 2 162
  • Пловдив
Мързи бе, ти нъл нямаше зарядно? М? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 163
  • Sofia
И ходихме в интернет клубове с ММ. Играехме Кънтър Страйк, гледахме филми... Даже сме чакали да се освободят места и слушалки... Grinning И като ходех по практики по три седмици, си правехме "срещи" в някои от каналите за чатове. Леле, в някакъв минал живот е било.
Мисте, аз, ако карам на вашия детокс, място няма да си намеря от нерви. Не съм аз, когато съм гладна, дето се вика.

# 2 164
  • Пловдив
Джун Kissing Heart  ама аз не съм гладна. Нервата ней от туй...
Кажи как си?

# 2 165
Аз късно се образовах и мирката я пропуснах.

Мисте, аз още нямам зарядно, обаче имам вайбър и на компютъра... детектив същий си Satisfied

# 2 166
  • Пловдив
Ааааа, тъй ли било? Joy ах, ти, хакер такъв!

Прити, ела на отчет!

И Кармелота пак я викам!

# 2 167
  • Sofia
Да минава, каквото е. Hug
Просто се сетих, защото ми пада пердето, когато съм гладна и ставам зла по всички фронтове.
Аз си карам по задачите, от понеделник вече официално на пангара с химия. На ново място ще съм, дано е правилният избор.
И да се оплача, че днес ми вдигнаха нервите от две институции, които си прехвърлят отговорността за един документ. Крещях като изоглавена на един тротоар. И след "Искам да чуя имената ви" и "Ще подам жалби", се намери решение.

# 2 168
  • Пловдив
Джун, всичко ще е наред! Hug стискам палци!
За викането...жалко, че все по тоя начин се разешават проблемите с бюрокрацията.

Лягам аз.
Лека!

# 2 169
Скай, отвори го т'ва сърце бе, широко и с кеф, за себе си го отвори. Слушай астралната си бегемамка по регистрация и харчи и се глези, като 30 години не са направили разлика, следващите 30 не е като да вещаят успех. И понеже знам, че това е сложно умозаключение за тея, дето ти предизвикат подобни емоции, може да минеш с актуалното "мога, угаждам си" Wink

Джун Hug

# 2 170
Ммммм, малинов ликьор, добре че ме подсети. Нали като намалим парното все с нещо трябва да се топлим.
В Моцарт се загледах и не видях че имало маникюр, ама той нали хубав мъж 😁 Червена бира е готино, ирландска, и те хубави хора.
На мен по стадионите най-много ми харесва като пее и свири публиката, някой да лупа тъпан и да ръкопляскам за гол, иначе повечето време си гледам в телефона Satisfied
Напоследък чета доста такива случки, някой дето не отбира от аутлук и разпратили къде на цялото училище личните данни, къде медицински досиета, на цял град. Мое ли такива да има още Rolling Eyes
Кеш почти не ползвам напоследък, само на ММ давам като си делим сметка, касичката отиде за украса в градината. Пазя няколко монети за паркинг обаче, че смотаните приложения не работят винаги. Иначе гледам банките предлагат някаква услуга да ти закръглява сумата като плащаш и остатъка отива в спестовна сметка. Капка по капка, нови обувки.
Ще сънувам кафе с тортички, наумила съм си Hands V
Панде, дръж ги изкъсо и докладвай отклонения, у-щето  е за да се учат всички, и големите.
С голям кеф гледам снимки Hands Plus1
Гушки Animal Bear

# 2 171
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
интернетина ми изчезва по-бързо от монетата на ония магьосници с "тука има - тука нЕма!" Sad
все в почивните дни става тая беля. ще се разправям пак утре.

# 2 172
  • sf
Завърнах се, пфууй! 🥴
Сега ще организирам купуването на кола, че напролет пак мач. 😆
Утре съм на работа,егати,  ама добре поне, че втора смяна.

# 2 173
  • София
Добро утро, честит петък, ден на майстора!

Почерпете се днес за рождения ден на дъщеря ми! Моето най-голямо щастие, най-хубавото нещо в живота ми, най-голямата ни гордост! Кога беше една запетайка, кога стана на 16, готова да литне! Това дете ми е дало такива емоции, каквито никога не съм си представяла, че мога да изпитам. Когато цялата зала ревне името ѝ, когато изкара страхотни оценки на матурите почти без уроци, когато ѝ предложиха да прескочи ниво на езиковите курсове, само да идва при тях, когато в първи клас я пратих на състезание по математика да видя дали ще се справи сама в непозната обстановка и тя взе, че става първа за училището. Когато сутрин става и идва да се топли при мен, когато приготвя вечеря, когато глезенето ѝ е да си поръчва книги, когато виждаме че има истински приятели. И още, и още.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 06:41 от бъръльо-бъръльо

# 2 174
Бър, колко хубаво си го написала. Да ти е жива и здрава! Честит празник и на теб! Heart

Общи условия

Активация на акаунт