Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 570
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 175
Майка ми е разправяла, че в първи клас съм имала някаква драма с момче, което ми е казало "курва", а аз съм му скочила с репликата "ще ти счупя главата и ще ти изям мозъка". Явно се е разсмърдяла работата и той се е оплакал, и е стигнала до учител. Аз нямам спомен, но майка ми има. Но аз много рязко скачам, чукнат ли ме, където не трябва. Много съм остра.

И аз съм така до ден днешен. Затова само по веднъж ми скачат на мене, повече не смеят, щото адът им се стоварва отгоре. И не им се занимава.
Честито на рожденичката!

Сиросче, палци стисках, файда имаше ли?

И пак се чудя какво да готвя. Мързелотке, какво стана с неделните кутийки?
Айсикюто и аз го помня, но мирка не знам какво е..

# 2 176
Бър, да ти е жива и здрава, да покорява все по-високи върхове и винаги да бъде твоята гордост! Весел празник! ❤️

# 2 177
Не, Бабри. Снощи се оплаках.

# 2 178
  • София
Честита да е Бър, здрава, успешна, напред и нагоре да е несломима въпреки трудностите.

# 2 179
  • тук и там
Честита да ти е рожденичката, бъръльо! Да е жива и здрава,много щастлива ,успешна, и целеустремена,   да покорява  още много нови върхове!

# 2 180
Честита да ти е рожденичката, Бъръльо, жива и здрава да е!

Сиросче, палци за теб!

Джун, прегръдки.

# 2 181
Честити Sweet 16 на малката Бъръльо! Да е здрава и само напред и нагоре!

# 2 182
  • Пловдив
Бър, наборчета, а? Simple Smile Да е здрава и все така успешна!
Как я описа само Heart Eyes завидях благородно! Какво спортуваше тя?

Добро утро!
Кафе...?

Мен такава меланхолия ме люшка...ту у лево, ту у десно ... така се ядосвам за глупости, че...не се научих как да на го правя и т`ва е.

# 2 183
  • София
Мерси, момичета! Много го обичам това дете, но истината е и че го харесвам като човек.

Мисти, и ти ли си на 16, наборе? И аз, и аз и още една четвърт и аз. Stuck Out Tongue Winking Eye
Волейбол.

# 2 184
  • Пловдив
М да, Бър! Заковах ги там нейде Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
И моя убавец/наборчето/ много харесва волейбол, тренираше като по-малък...ся пак се е запалил нещо...обаче не мога да кажа същото за ученето Neutral Face Та с две думи...няма го предлагам за зет Satisfied

# 2 185
  • София
Ко сметах, ма се подмладих пак с едни пет лазарника. Нищо, да седи и може да хване дикиш.
Мисте, то па ние много учим щото. Важното е свекървата да е арна. Не че някой ни пита кой с кого ще се взима. Joy

# 2 186
Честит ви празник, Бър!

Усетих се, че тийновете ги харесвам безкрайно повече от бебетата. С все изцепките и настроенията им, кефят ме просто. Много са ми готини. Луда работа.

# 2 187
Честита да е рожденничката, Бър! Сигурна съм, че след някоя година ще я гледаме на някоя стълбичка, докато слушаме националния химн.

Оплаквам се, че днес можех да поспя до малко по-късно, а се събудих. Да мине и днес и следва една по-лежерна седмица. Децата ще са във ваканция, има и 2 почивни дни за нас и повечето колеги ще са нанякъде, т.е. и някакъв особен гърч не се очаква на работа. За сметка на това днес до обяд ще е ужас.

# 2 188
  • Sofia
Честита да вие рожденичката, Бър! Толкова пълнокръвно си описала щастието във вашия дом! Да е здрава и да си следва мечтите!

# 2 189
  • София
Уиш, Бър, да са ви живи и здрави порасналите дечица.

Общи условия

Активация на акаунт