Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 558
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 190
Добро ви утро от мойто офис... включих телефоня на кабелчето и загълта кат невидял...

Бър, честита ти рожденичка!

Бабри, неделните кутийки тази седмица бяха средни /срядни.. средични/ бе в сряда дойдоха...
Жестоко са ми схванати раменете и врата, а няма кой да ме масажира... някой колега освен да помоля... Stuck Out Tongue

# 2 191
Бър, да ти е жива и здрава,и нека само гордост и радост да ви носи🥳🎉

Иска ми се след 13-14 години да мога да кажа същите думи за Беболина!

# 2 192
  • Пловдив
Мързи, ам викат ТУ да се завръща, че ... Smirk като нищо колегата ше се яви на помощ! Няма ли да зазимява т`ва веше село? От там ли бачка той?

Сиско, пожелавам ти го и аз!

# 2 193
Бър, да е жива и здрава! Много успехи и щастие!
Мързи, не споменавай кутийките, че рязко ще огладнея!!! Още помня какво имаше в тях!

# 2 194
  • София
Бър, честита рожденичка! Все такива чувства и мисли да те вълнуват покрай нея! 🌷🍀🍰
Аз пък днес станах с идеята, че е четвъртък и се чудех защо малкия си взема нещата за физическото. Нещо вчерашния ден явно съм го проспала. 😂

# 2 195
  • София
Добро утро! Утрото се превърна в ден докато сваря да пиша.

Бър, да ти е здрава, щастлива и успешна рожденичката! 🍀🌷🎁

Честит петък!

Мисте, много ми харесва чашката, в която си ни сипала кафето тази сутрин.

# 2 196
Национален празник е тук днес! Иска ми се да излезем да видим шествието и програмата от общината и учениците,ама като знам ,че съм сама с Беболина и ще е цяло приключение, и ми се отщява.

# 2 197
Бър, да е жива и здрава госпожицата! Пожелавам й много успехи, сбъднати мечти и верни приятели! Честит празник!

# 2 198
Честита и успешна да е Гордостта на Бър! Много успехи, много покорени кошове и много поводи за радост да ви носи,Бърълче!
Здрави и благословени да са и  Мишлето Сиросово и Говендър Уишов! И нека са честити всички замесени в тези щастливи мигове!
И тъкмо да мина към същината на мрънкането ми, ме извика бояджията, изчезнала е десет литрова кофа с бял латекс... Вчера си беше на мястото... Не знам какво да кажа, нито ще водя вътрешно разследване. Вчера се прескачаха N броя майстори, кой и къде е телепортирал латекса нямам идея и вероятно никога няма да разбера.
Ще кажа само ЕГАСИМУС ПЪК!

# 2 199
Здрава да е Бъръльо младша,все радва родителите си!
Мьос,тука нали имам и от двата вида представители 😬.Ми,в повечето случаи никой от двамата не ме кефи 😂.Най-хубаво ми беше към 7-8 годишен,когато хем е малък,хем вече може нормално да разговаряш с него.
За пръв път и четиримата сме хремави.Големия вече е добре де,аз от синузита и ветровитите дни,Шефа знам ли от кое,а най-големия пак с болно гърло,че му е много слабо място.

# 2 200
Днес стабилно ОИ.
Прах и простирах, пуснах прахосмукачка, минах с парцала.
Сготвих пилешка супа и пиле с бамя. Тиквата се пече в момента.
Съдомиялната пак се опитва да върти стари номера.
Тепърва сядам да работя. Заваляха обичайните за петък следобед спешности.

Моите болнИци ще ме побъркат. В луда надпревара са кой да се държи най-неадекватно.
Скрит текст:
Майка ми обичайно може да не си подаде носа от етажа си дни наред, като изключим излизането за работа и прибирането. Точно днес не се спря да обикаля напред-назад по стълбите за пълни глупости. Скучно й било да стои на едно място, нямало какво да прави. Сега ти е паднало, бре жена, лежи, почивай, плети, чети. Мне.
Баба ми случайно се е отзовала при ЛЛ по други дела, той взел, че най-сетне я преслушал и установил, че чува нещо. Нашата отказала направление за снимка, ЛЛ изписал втори антибиотик и й се скарал защо не е отишла още миналата седмица. Намилам аз да отива на снимка, нямало нужда, и от антибиотик нямала нужда.
Дядо ми и той на подобно дередже. Едва ходил, нямал сила. Лекар? Аааа, не, в никакъв случай.
Снаха им преди три дни си хванала антибиотика под ръка и заминала не къде да е, а на санаториум.

# 2 201
Все пак успяхме да се разходим с дребната! Беше много хубава програмата!

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 16:01 от Sissy

# 2 202
  • тук и там
Моята бъркоти някакви  неща в кухнята. С хляб и яйца ,рецепта май от тик-ток или някъде другаде..От онези дето са уж много прости и стават супер на видеото,ама на  практика резултата не е като на видеото. Вчера чистих, страх ме е да вляза в кухнята..ОМмммммммм!

# 2 203
Бърльо, да ти е здрава и щастлива!

Бърд, предполагам няма как да ги накараш да следят сатурацията поне?

# 2 204
Хванах усмивката на Беболина Heart Това детенце е като приказна картинка!  И си сипАх, бях на косъм да ми отнемат бг принадлежността, че н'ам си колко петъка се изнизаха без спорт от моя страна. Пиша деня в графа шукарие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт