Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 335
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 540
Фил, гулията е кореноплодно, наричат го още земна ябълка.

# 541
  • София
Добриня успяла да долази до РаQията. Туй чудесно. Весело изкарване! Завид, завид, благородно. И много сладкодумна.

Земната ябълка, гулията, за циститни и бъбречни проблеми ли се яде?

# 542
Като ви чета рецептите, ми иде да споделя, че се чувствам като бащатКото в моята голяма гръцка сватба. Само дето не фръщя с уиндекса, а мажа всичко с вапоруб. Последно преди половин час, кракът ми син от изпъкнали вени и не мога да стъпя. Извадих магическата мас и мазах ли мазах 😁 Нова съм, чакам покана за танци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
Много обичам гулия, обаче на моя стомах няма да казвам как му действа, та само я гледам.

Мисти, бързо и леко да излиза и повече никакви такива.

Добри, добре да си изкарате.

# 544
Карамело, мама дали ще ме приеме? Я да предадеш, че подготвена гостенка ще й дойде 😎

Мисте, да минава леко!

# 545
Ма, Сирос, колко пъти да ти казвам, че нема нужда да питаш, имаш ли порив идвай! Чакам те, баничката станА уникаТна Simple Smile

# 546
Уф, запалих микровълновата днес Rolling Eyes Сложих пържолки да се размразяват, ама за както са си с пластмасовата опаковка за по-бързо вместо да вадя микровълнови посуди. Обърнах се да си полафя с милото, и по едно време той прави едни такива очи-чинии и сочи все едно зад мен е изникнал Кинг Конг, "А-а-а там какво става?!?" Обръщам се, а прозорчето на микровълновата блещука като камина. Отварям, гледам, вътре се палнало едното крайче на опаковката и не само че има пламък, но и се поразтопило и понакапало опаковъчна пластмаса. Май опаковките бяха твърде големи и не са успели да се завъртят и ги е нагряло на едно място. И преди се е случвало така да застопори, но пък досега не е имало пламъци. Докато се чудех се дали пластмасата е станала по-запалима, или микровелето е за смяна, ММ обяви че ще купува нова идната седмица. Сега ще гледам в интернета за модел Hug

Гулията е като ряпа, нали? Не помня люто ли беше, отдавна не ми е попадало, но помня, че беше вкусно. Май беше сладко. Земната ябълка го знам като нещо друго, като картоф-джинджифил такова. Пазарува ми се в магазин за екзотични храни, неотдавна гледах че са открили нов в махлата и забравих къде беше, ама някъде без паркинг, добре че не продават дини (¬_¬ )

Цветенца, листенца, на който трябва Flowers Hibiscus Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny

След малдивските приключения на Скай, с нетърпение чакам следващия епизод на египетския филм за РаQията и околности Flowers Palm Tree Hands Plus1

# 547
  • тук и там
Добро утро! Нося кафето.

Майка ми изпрати някаква рецепта за туршия. Гледам-натриев бензоат като част от нея. Сега се чудя  дали го има в тукашните аптеки, и как евентуално да питам..Направо ме отказа тази жена от правенето на туршии, и без това  в рецептата гледам зеленчуците в някакви килограми писани-3килограма зеле, 2 килограма камби и т.н ?!

Хубав петък на всички!

# 548
  • София
Мерси за кафето.

Имам да пиша отчет, за почти несвършена работа. Не зависи от мен, но аз докладвам. Ще трябва да се чудя какво да мъцам.

# 549
  • Варна
Мацки, да попитам.
Лохиите приключиха, преди около 10 дни, че и повече. От вчера съм с леки болки като при цикъл, обаче не е чиста кръв, а ръждива. Това сега цикъл ли е или не, да го еВа????

# 550
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
 Детето явно е имало носна кърпичка в джоба на някое долнище, и сега всички дрехи имат мъхчета, вкиснах се рано, рано... Да знам, глупости са, битовизми, не знам защо това нещо ме ядосва...

Мацки, да попитам.
Лохиите приключиха, преди около 10 дни, че и повече. От вчера съм с леки болки като при цикъл, обаче не е чиста кръв, а ръждива. Това сега цикъл ли е или не, да го еВа????
  Нямам идея, аз цикъл нямах осем, девет месеца, но по спомен, когато се появи, си беше стандартен, даже с екстри -  силни болки в корема и съсиреци...
 Може ли още да се чистиш?

# 551
  • Варна
Знам ли? Не ми се ходи на доктор за това.

# 552
  • France
Не знам да ти кажа. Аз нямах цикъл 6-7 месеца първият път, докато не намалих сериозно кърменето. А вторият - година. Но те разбирам. И на мен не ми се ходи на гинеколог.

# 553
  • Пловдив
Добро!
Мина някак ноща, ама нищо не излезе. Отивам до личната сега.

Гулията на сок е мега гадна. Инак по-става. Маруля беше другото, да ..
Ето я

А това е наземната част...

# 554
  • София
Боже, забравила съм. Май някъде към третия месец ми рестартира цикълът, но аз се "провалих" с кърменето. Кърмата ми напълни спря сама към месец някъде след като родих. И нито сълзите ми, нито сополите помогнаха.

Общи условия

Активация на акаунт