Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 333
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 555
Естела
Скрит текст:
лохиите са още те така си спират и прекъсват.Нормално е,и при мен беше така и след двете раждания.Вече цикъла ми дойде на 2-3 месвц въпреки че кърмех и си беше нормален с нормална кръв,само първите пъти по болезнен.Иди все пак ако ще ти е по спокойно,но моят аг беше казал че до първата година след раждане е нормално да има изчистване на матката от прибирането и в нормални размери,както ръждива така и съсиреци.Ще ме прощавате за подробностите,слагам в скрит 🤗

# 556
Морген и от мен!
Мисти, тая гулия я рупах настъргана, заедно с ябълка, сутрин на гладно, една седмица!И имаше ефект... камъчето излезе, ама беше мънинко!Ся не мога да я ям, щото нЕмам зъби 😄Ма ти дерзай!
Иначе аз отглеждам скала,само отворена операция ме спасява!
Вече няма да ви чета, щото минавам на диета!Без месце,постно само,чайове билкови-холестеролът ми е до космоса!И сладкото ми е забранено!😄
Хубав ви ден!

# 557
  • Варна
Благодаря. Надявах се да е цикъл и да си вляза в нормите вече. Интересно е, че имам болки като при цикъл. Аз не съм кърмила и ден, мина месец вече от раждането, колко време  са тия лохии?

# 558
Още контрахира матката,затова имаш болки.Докато се нормализират хормоните отиде половин година.
Веселинкова,и това ли закъса 🤨.Ама хич никво месце ли не дават, пилешко,пуешко?

# 559
Различно са до месец-два след раждане би трябвало да спрят.Иначе цикъла дори и да ти дойде пак е нередовен или поне при мен беше първия път така,прескача ме идва на друга дата и така до годината.Иначе Ренко е права докато ти се наместят чакрите така ще е 😁

# 560
Рано-рано ми изтекоха очите заради дребни цифри. Избутах ги, минавам на следващото. Чудя се да се смея ли или да се ядосвам на поредното странно искане от страна на клиент.

И при нас болежки Head Band Не виждам много възможности, казвам си мнението, но на МУ никак не му се нрави. Нервен и крив е. Побутвам го да действа, той се ослушва и се сърди, неясно на кого. Снощи пък за капак го заболя И глава, та настана същински армагедон.

# 561
И ММ го боляла глава през нощта. Ама не ми казва, а само сновеше насам-натам и вдигаше шум. Събуди ме, размърморих се, но нали спя с тапи, ако не ми каже настойчиво нещо, не чувам. Не намерил Нурофен, защото в подредената ми кутия с лекарства (както и с гардероба, все още всичко ми е под конец) нищо не казва “бау, мен търсиш”, а трябва да разгледаш все пак, да прелистиш някой блистер, да повдигнеш кутийка. Има вътре 3 вида Нурофен за възрастни, той видял само детския и пил от него. Свършил работа де.

# 562
  • Варна
😁😁😁😁😁
Защо всички мъже са такива?

# 563
  • София
Добро утро,
аз чак сега се добрах до кафето. От 7 часа го раздвам шофьор. Много задачи ме чакат и мен днес. Следобяд пак ще трябва да обиколя гарада да водя детето на ортодонт. Поне ММ нощес се върна вече от командировката. Машината е натоварена и вече пътува насам.
Лоли, за мъхчетата можеш да намотаеш едно тиксо около ръката, обираш ги с него и си готова.
Аз съм с ПМС и всичко ме дразни тези дни...
Но пък утре вечер се каним да ходим на пиано бар. Надявам се да размърдаме малко лошите мисли и енергии.
Всички болни и с неразположения скоро да се похвалят с подобрение! Purple Heart

# 564
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Rodiva, да, добра идея е това с тиксото, но нямам толкова свободно време, да олепя всички дрехи!
Но ще го запомня за в бъдеще Simple Smile

# 565
  • France
Ще го убивам Недовършений, сериозно говоря!
Монстърчето нали е с алергия и всеки ден му нося кутия за обед, има там един хладилник в стола и му я оставям. Снощи готвя сьомга на фурна и казвам на МН поне ДВА ПЪТИ да сложи спагети за акомпанимент. Влизам да се къпя, щото косата ми е вече видимо мръсна. Когато излизам вече са се навечеряли и почваме ритуала по приспиването. Аз хапнах после и набързо. За днес съм спокойна. Има сьомга, има и един сварен картоф в хладилника. Само да го обелиш и нарежеш в кутията. Ама НЕ! Нито картоф, нито спагети. Монстито си каза, че го изял още снощи! И хайде слагай да вариш спагети в 8:25, като безглутеновите се варят 10 минути! А в 8:35 вратите на училище отварят и в 8:45 затварят. Който влязал - влязал. Тичане, стрес, но успяхме де. Все пак го проверявам как е облечен и виждам, че е забравил да си смени гащите. Знам много добре, че му подадох чисти и сиви, а на дупето му виждам жълти. И сега ще си стои с мръсните гащи. Rage

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 20:44 от Philomena

# 566
  • Пловдив
В 15 съм на нефролог...ама ще ида на друг, че при оня предишния няма часове и ще е ад да чакам.

# 567
Не знам защо са такива. Снощи половин час правихме разбор на тема "Защо ме боли глава". Мерихме кръвно и пулс, опитвахме се да си спомним да не би случайно да сме се напрегнали физически и затова да ни боли. Аз ако превръщам всяко главоболие в такъв проблем, трябва да живея във вечна драма. Сутринта го питам минала ли е главата, получавам сърдит отговор "Що да не ми мине?".

За другия проблем не мога да му помогна с нищо повече. След какви ли не прегледи, изследвания и консултации,  има препоръка за операция, колебае се и се мотае. Ръчкам, говоря, отнасям сръдни и кофти настроение. И, разбира се, аз съм виновна за всичко.

# 568
Филомена, оризовите спагети и фиде стават много бързо, ако случайно не си ги пробвала. Особено фидето и после и лесно се яде, ако се "понареже" при сервирането.

# 569
  • France
Абе, всички недовършени са от една партия! Rage И моят снощи се връща с една погребална физиономия - боляло го гърлото. Ами, пич, ти си наред. Хапни малко лютиви гръцки чушлета и ще си пушка на другия ден. Не щял, много му парели на гърлото. А аз ги ям, докато не ми запарят на дупето. Rage

Общи условия

Активация на акаунт