Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 319
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 585
И аз от недовършен се оплаквам! Болни сме и тримата, като Беболина е най-зле,но той не спира да се оплаква, колко му било тежко на него 😡

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 16:08 от Sissy

# 586
  • тук и там
Ей сега изпратих запитване до класната на каката, щото имаше предложение да ги води на експозиция за Тутанкамон.С копие до родителите на всички деца от класа..Уж си проверих мейла и тогава го пуснах. Ей сега го поглеждам, и гледам  съм писала Тутан камон..Как съм натиснала интервала и аз не знам..Егасимус и  излагацията! То оставете че аз се излагам, ми и детето излагам! Confused
От себе си се оплаквам!Мунска работа!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:55 от Кайсия

# 587
Ох, Кайсия 😀 По - вероятно е О*Рахаля да те е подредил така.

Сис, и вие ли? Да оздравявате бързо!

# 588
  • тук и там
O*Рахаля редакторът ли е? И аз така си помислих, ама  е по-логично да го беше написал Тутан киМион примерно  , или Тутан Камонов, пък то Тутан камон..Та не знам дали е О*Рахаля или О*Муняна Кайсияна..Confused

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 15:29 от Кайсия

# 589
Да, коректорът.
Не го мисли, случва се.

# 590
  • тук и там
Вчера чистих една паяжина на прозореца който гледа към двора , от външна страна.Днес пак я е изплел,по-малка от миналият път,но на абсолютно същото място. Мисля да я оставя наистина, да видя до къде ще стигне, щото явно е много пъргаво хайванчето с плетките..Смятайте за една вечер колко е изплел, пък до Хелоуин ще стане като перде направо.
Скрит текст:

# 591
Да развеселя някои от вас,с поредната карикатура на Неда 😁
Скрит текст:
Кло,какво стана с крака?
Сирос, пила ли си друг път АБ заради синузит?Ако да, значи знаеш,че трябва да е минимум 10 дни.Съчувствам,ужасна е болката.

# 592
Знам, Ренко, знам. За това пустосвам всички, ходещи болни на работа или пращащи си сополивите отрочета на училище 😤 По някакво чудо тоя път, детето мина леко.
Не знам, коя е Неда, ама ми харесва 😀

# 593
Неда Милчева, майка на три деца.Знам я от фб,с комични карикатури, обикновено иронизиращи майчинството.Хора с иронично чувство за хумор биха я оценили 😁

# 594
Забърках един сладкиш с ябълки и бисквити, приготвила съм риба за вечеря, варя картофи за салата.
За утре мисля пиле със зеле, ще изнудя МУ да нареже зелката.

Изморих се днес, подхванах по-обемна юридическа задачка, ще си имам занимавка няколко дни. Но пък избутах всичко друго за понеделник, юху!

Кайсия, много упорито паяче Simple Smile

# 595
При нас има правилник в детските градини и ако детето няма температура, диария или повръщане може спокойно да ходи.
Беболина е болна от понеделник,но едва снощи вдигна температура, което значи,че трябваше да ходи цялата седмица почти на градина и да пръска бацили.

Естествено,че не бих изпратила детето си болно и то не заради другите деца! За мое щастие педиатъра ни дава бележка за колкото дни поискаме, че иначе се пишат отсъствия и ще загубя държавната субсидия.

Карикатурата аз не я разбирам!

# 596
Сиси,тези дни се активизираха конспиративните теории,че ни пръскат с болести със самолети.Причината е,че оставят много следи след себе си,които,според някои,са вследствие на обгазяването с бацили.А реалната причина е комбинация от атмосферни условия,заради която дирите са такива.

# 597
Ренкич, една поправка. Хич не е от скоро. 🤐

# 598
Да де,пак се активизираха.

# 599
Ох ,тук пък вярват,че ги пръскат с литий,за да ги държат кротки ,нали се имат за големи демократи,та трябва да си търсят причини за наведените главици!

Общи условия

Активация на акаунт