Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 87 547
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 810
Рен 😘
Взех горещ душ и резко ми паднаха батериите. Иде ми, да се похлупя и да спя, да спя.
Ще пускам още едно кафе, то се е видяло.

# 811
  • тук и там
Добро утро! Понеделнишко ми е.На курс ще отивам след малко.  Наболяват ме костите, сигурно пак ще се разваля времето.
Искам да съм някъде на горещо  и сухо място, да си  натопля кокаляците.
Уиш, това с алергията ми звучи доста сташно, а ти как спокойно си разказваш за инжекциите с урбазон..Дано се оправи  бързо  ръката ти.

Хубава седмица на всички!

# 812
  • Наблизо
Добро утро!

Днес е трудно ставането.Поне детето е свежарка,пу-пу.
Дано да е лека седмицата и да минава бързо.Имам много работа,но последен напън и ще мине!
След две седмици съм отпуска,с детето ама все ще сме вкъщи и ще правим интересни за нас неща.
И аз ще ида да си направя второ кафе,че нещо..

# 813
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Несериозни пиячи сте и това си е.
Кафета им се прищяли...

Ай ви малко гуава за гарнитура Wink

И за после - един гараж мезе

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 08:33 от st. Dobri

# 814
  • Пловдив
Добро!
Аз си останах у дома...следобяд ще ходя на контролен преглед и за болничен...а работа в офиса извира, ама колежката се върна, та ще издиша ся тя Head Band

Мързи, за сухи краища аз мажа само кокосово. Ам тряя пак да почна.

Лека ви седмица!

П.п Днес пък свекър ми е рожденик...няма да е като никой друг рожден ден, животът е...Close

# 815
Ей, вампирки такива, комплексирате ме с това ранно събуждане. Аз и без това съм поспалана, но покрай вас все едно съм станала на обяд Simple Smile

Усмини ми се, забравих вчера да ти кажа "добре дошла" в клуба на спортистите - вампири Simple Smile

Ох, Мисте, как добре те разбирам Hug Как е свекърът ти? Имате ли вече някаква яснота какво и кога ще се случва? Нашият човек миналата седмица направи втора вливка, уж я понесе по-добре от предишната, но беше в болница цяла седмица преди това, за да го подсилят леко. Не са добре нещата.

Родива, омазнява ли се много косата след маска с кокосово масло?

По темата с паркирането - при нас няма паяк. Полицията може само да помоли учтиво нарушителя да си махне колата и евентуално да го глоби. Но и това второто не се прави - преди време ми заявиха, че ако глобят нарушителя пред нас, трябвало да глобят всички на улицата. И за по-лесно не глобяват никой. Пълна ЖУНГЛА е работата в нашата провинция. Най-много ме вбесява цялото това бездействие и анархията, които царят навсякъде. А моята душа копнее за правила и ред Simple Smile

# 816
Добро утро.Събирам сили да ида на лекар в понеделник! Ще е пълно с баби, но не искам да отлагам за утре, че след работа ми е тегаво...
Хубав да е денят ви!

# 817
  • Пловдив
Бърд, утре вечер имам он лайн консултация с една професорка, онколог...след  обяд зълва ми ще го води на невролог и кардиолог и ще решаваме.
В тая връзка ...как мога да запиша разговора? Ще е през Хийле, онова на Супердок...обаче ще включа през телефона и незнам как ...

# 818
  • София
Бърди, в комбинация с жълтък не съм имала проблем досега с омазняване след нея. Косата става бляскава и мека като коприна.  
Имам бивша фриьорка, която твърди, че всяка седмица си прави маска с домашно разбита майонеза и това е най-доброто. Косата й е гарваново черна, гъста, дълга до кръста.
Мисти, честит да е рожденика! Дано неговото чудо се случи! Blue Heart

# 819
Пълно с баби...Отлага се за утре.Дано не се гътна до тогава, но  то личния, не ще да реши проблема от раз.
Мисти,честит рожденик! Господ да му помага и да има още много годинки пред себе си!

# 820
Спи ми се по понеделнишки, направо ми се затварят очите, особено като седна да чета. Отивам да друсна една гимнастика че да се събудя.

# 821
Скрит текст:

Да не бъркаш с Джамбо? Което е и здрасти, и чао, абеееее- Джамбо!!!
Поле- поле си е нашето яваш- яваш, не си давай зор, по- полека.
То при тях всичко е поле- поле, винаги. Като Иншалла(х). Grinning
Не бъркам. Точно така ми отговаряха на припряността ми за сутрешно кафе.
Джамбо-то няма нищо общо с кафето. Явно не виждаш връзката, но когато очакваш нещо бързо, а го получаваш баааавно, то си пак в положението “Поле! Поле!“

Така де, и аз това казвам- поле поле. По- полека. Grinning

# 822
Аз се разсъних бързичко - измих стълбището и банята.
Сега вече сядам да работя.

# 823
Гуава при възможност винаги си взимам и слагам из стаите вкъщи. Обожавам аромата.

Днес реших да се замъкна до плажа.
Станах, намазах се със слънцезащита 487956248 фактор, сложих банскиЙот и ми дойде. Това добре, но ми стана и лошо. Та пак съм в стаята, този път с леко принудителна нотка.
Ама поле- поле, не бързам. Мож следобед да съм по- добре.

# 824
  • Пловдив
Hug

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 14:33 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт