Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 790
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 120
Стига бе,Кло,от миризливка 😳

# 121
Дойдох си при мама за 2 дни и пишман станах -разболях се.Цъфнах на другия ден-сопол точа и глава ме боли.Дано не заразя някой от домашните.Духа ураганен вятър.Лежа цял ден.
Всички болни да оздравяват !

# 122
ГласувАх. Подкарах и щерката пред мен 😁
Подписвам се след гласуването и гледам лелята нанесла егн- то ми погрешно. Не, че не искам да съм по-млада с две години, но...Казвам аз...като се спихна таз жена...изплаши ли се не я знам...чак неудобно ми стана. Но оправихме нещата, де.
И тук ураганен вятър, но топъл...
Сега тръстиктайм...😮‍💨

# 123
Леле, Кло, ужас. Не знаех, че могат да предизвикат такова чудо.

Гласувах и аз, джан-джун нямаше в училището. МУ ме изпревари, отиде още сутринта. Задължително гласуваме, независимо от всичко. Както се казва, +1 за Ули, Сирос и Попи по темата. Ако резултатите се задържат, за мен ще има една добра новина в дъното на класирането.

Имам за пране, но не смея да просна дрехи навън в този вятър - ще ги овъртоли на кълбо по въжетата. Не ми се пуска и сушилня още, затова оставям днешното пране за утре и сядам с книжка.

# 124
То утро го дават дъждовно, та ако ще е за простор, предпочитам във вятър да простирам.

# 125
Кло, кажи честно? Не знаех, че миризливките правят такива поразии. Тази година има много от тези едрите кафяви. И въпреки, че не простирам, някак влизат гадовете. Котенцето отдавна не ще, да ги лови.

Бърди, ще споделим добрата новина. Сигурна съм, че за едно и също си мислим 😘

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Леле, Кло, ужас. Не знаех, че могат да предизвикат такова чудо.

Гласувах и аз, джан-джун нямаше в училището. МУ ме изпревари, отиде още сутринта. Задължително гласуваме, независимо от всичко. Както се казва, +1 за Ули, Сирос и Попи по темата. Ако резултатите се задържат, за мен ще има една добра новина в дъното на класирането.

Имам за пране, но не смея да просна дрехи навън в този вятър - ще ги овъртоли на кълбо по въжетата. Не ми се пуска и сушилня още,
затова оставям днешното пране за утре и сядам с книжка.

за мен няма +1, а? Wink Simple Smile Simple Smile нищо. аз пък ще ти кажа +1 за книжката. Simple Smile Simple Smile  Simple Smile

# 127
Тъй, тъй, Сиросче. След като няма да има поводи за празнуване на върха и в средата, поне дъното да ме зарадва Joy

ДобрЕ, +2 за теб Simple Smile Ти намери ли Манюня?

То хубаво пране + вятър, но днес са ми прекалени поривите.

# 128
Що ли ми трябваше да забележа шепата останали стафиди? Че и в уиски да ги накисна, а после да се сетя, че имам два презрели банана? Сега насреща ми има дузина алкохолизирани бананово-стафидени кексчета, а аз се чудя докога ще имам воля да не омета поне 2.

# 129
Такива ли сключени вежди?

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тъй, тъй, Сиросче. След като няма да има поводи за празнуване на върха и в средата, поне дъното да ме зарадва Joy

ДобрЕ, +2 за теб Simple Smile Ти намери ли Манюня?

То хубаво пране + вятър, но днес са ми прекалени поривите.

всички манюни намерих, но търсех Симон. опознавателните странички свършват на никакъв ред...
нещо като да започнеш да белиш хартията на пияните мъфини на уиш и избщо да не стигнеш до пияната бананово-стафидена плънка.

# 131
Уош, хвърляй през прозореца, ще се позиционирам отдолу жертвоготовно.

И при мен нямаше хора, в отсрещната стая даже опашка имаше Simple Smile

Новината от дъното и мен ще ме зарадва, ама от средата и началото компенсират по ягодите

# 132
Мани, Сирос, не ми се говори. Реве ми се. Все едно с киселина съм изгорена. Дефламол и Пантенол много не помагат.
Това, че след десинсебилизацията преди години намалих алергиите, не ми помага в момента много.

# 133
И аз гласувам винаги.

Кло, мехур от миризливка?? никога не бих предположила...

Нищо не схванах от добрата новина в дъното на класирането за Бърди, хем пет пъти четох поста... голям съм идиот понякога...

# 134
Не си водя статистика, но не съм гласувала има- няма едни 20 години. Официалният ми довод е онзи за воТката, неофициално обаче
Скрит текст:
От политическите събития по време на така наречената демокрация, сърцето ми се стегна от оловно чувство на безнадеждност, залута се в улица без изход и почти се разби в стена от отчаяние. Помня онези първи протести срещу статуквото с едно романтично чувство. С надежда в младежките ни сърца, с копнеж в очите, с вяра, наивна младежка вяра, че можем да се променим. Така ми се иска сега да имам същата надежда, да е светло пред погледа ми, да е леко на душата ми. Иска ми се да вярвам и да крещя, но и да се усмихвам, да копнея и да плача, но и да се смея. Само че сега аз не вярвам. Защото действителността ме превърна в мръсен циник. Защото  през изминалото време разбиха вярата ми, превърнаха я в омачкан, захабен лист хартия със ситно изписани послания за добър живот, който си остана там. На хартията. Мастилото се зацапа от сълзите ни. Листът пожълтя с времето. Поривът остаря с годините. Сви се в черупка от орех и се търколи в ъгъла на историята, прашасал, гранясал, с опърпани краища и унили стремежи. Вече не знам как да продължа. Превърнаха ме в безчувствен наблюдател, който изповядва максимата – ако от изборите нещо зависеше, щяха да ги забранят..!
Няма държавник в новата история, който  да не осребри  поста си  в държавната йерархия!
Знам само, че баба ми е мечтала за по-добро бъдеще за мама, мама от своя страна е мечтала за по-добро бъдеще от нейното за мен. Аз мечтая  Халапеньо да не гази в помията, в която газим ние с баща му. Уви! Илюзорни мечти!  И все пак, дано не си отиде надеждата и някой ден моите бъдещи внуци, заживеят в един нормален свят... Дано… ама… аре, без мен.
И нека никой не се опитва да ми доказва, колко греша, няма сила, която да ме заведе до урните, дори безплатна воТка с портокалов сок Close

Общи условия

Активация на акаунт