Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 706
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 270
Вайче, нямате много избор. Връзка/рушвет или брутално нахалство. То и нахалство не е точната дума, но...

# 271
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кой каза Хургада?
Sad далече сте ми. и от Луксор сте далече, но пак има начин, но до мен... Sad

заредете се с дребни долари и евро, по един-два да имате да давате бакшиши, заредете се с ентерол, смекта, натриев цитрат... навън не пийте нищо с лед. Wink

подправките им са интересни, носихме за подаръци, но май не се използват. следващия път ще занеса черен пипер. много по-силен е от този в България, по-лют и по-ароматен.
изсушено каркаде за чай, сушени парченца рошков за чай и за гризкане. има и на прах за заместване на брашно.

сега е сезона на манговците. Simple Smile дините и пъпешите още са супер, смокините са страхотни. местните банани са колкото показалец и много вкусни.
вече се продават свежи фурми. има кафяви, зрели на клончето, меки и много сладки.
 има жълти и червени - те са твърди и не са сладки. жълтите ми харесват много, но червените са прекалено твърди и никак не са сладки.

# 272
Ваичка, освен да бъдете досадно настойчиви. Макар че не съм убедена доколко би помогнало. Честно, не разбирам това отношение, не намирам логично обяснение.

ДобрЕ, така живописно си преплрла вкусове и аромати в няколко реда, че буквално ми се прииска да прелетя при теб. В момента племенницата се подвизава някъде в онзи вилает и изпраща снимки с камили.

Напрегнато ми е, не знаю и аз защо. Цял ден стискам зъби от нерви, чак челюстта ме боли. Главата и тя.

# 273
Наконтена с прическа излизам от бюти салона и ми звъни Халапеньо – хайде вика, да избираме камъни за облицовка. Ми, хайде. Къде са тия камъни, питам – сега ще видиш. И като ме помъкна това дете из едни пресечени терени… А аз на токове и с електриково фустанче, нелепа като кожух на евин плаж. А проклетите камъни изложени на декари площ. Кривя се аз накарфичена на кокилите, препъвам се и псувам на ум манията му по камъняците. Тези харесват ли ти, а тези, а онези!? И препуска като маратонец из неравния терен, а аз се влача като охлюв с гипсирани крайници.
Ма, кажи нещо, бе Карамела!!!
 Хубави са казвам, кат‘ умра да ми направиш Карамелова пирамида от тях, ма преди това да ми излееш олово в очите, че да не ги гледам дори с третото си око.
Оммм, какво му е на добрият стар латекс се питам, докато си бинтовам ходилата!?
Още веднъж ви благодаря за СВЕ!
Наспорт, общество!

# 274
Наспорт! Мързи го туй мойто дете, и в червата го мързи... Всъщност и двете дича ги мързи. Ма то няма на кой да се метнат... Дваесе минути учихме Хубава си, татковино... то хилене, то припадане, то мрънкане, то лигня... Ми, викам, кат дойде време за Опълченците на Шипка, аз сигурно Бърза Помощ ше тряа ти викам... Ей на, чантата за утре не си е приготвила още. Наобед се прибрах от работа, тя още по пижама...в 1 часа... Що? Ми щото, представете си, аз, АЗ не съм й приготвила дрехи... те дрехите й зад девет гардероба в десети прибрани, зад девет катинара с десети заключени... оооооооооооооммммммммммммм
Големият и той - вадя му листове, тетрадки, химикал да пишем и смятаме, врещи и всичко прибира обратно, че за капак ме хвана за ръката и ме заведе да седна пред компа - демек занимавай си се и не ме тормози!!!

Карамелчо, честит рожден ден със закъснение!
Разхълцах се

# 275
Карамелка, честит рожден ден! Всяко зло да те забрави! Бъди здрава и щастлива!
Вай, стискам палци да се оправи свекър ти!
На мен днес ми се стопиха лагерите от бачкане, но аз си го очаквах, това не пречи да съм като изтискан лимон.

# 276
НачЕ,одеве некой рече, че е консерва!
Бройте ме и мен! Особено що се касае за обратни и татуирани!! Малееей,чак ми се повдига от такива!Преди няколко години чакам автобус за в къщи от работа,пълно с чакащи, включително и деца, ученици...двама мъже, единият с маникюрче,пърха с изкуствени мигли,с пръстенчета,гривнички....се мляска с другия с езиче,направиха им забележка,че все пак са сред хора и деца,а те даже не се и обърнаха,а продължиха с показното ... отнякъде се появи един пич,рокер,с бръсната глава, само им скръцна със зъби и ония си обраха чукалата с 200 км/ч.Всички задружно изръкопляскахме,а рокерът се поклони,усмихна се и си тръгна!Еми отвратително е! Всеки да си живее живота, както го разбира,а не да прави показно на обществено място!
Мое лично мнение!Не ме бийте!

# 277
Ай, Веселинкова! Значи вече няма да искаш да си играеш с мен, като ми видиш лявата китка. Ама, виж колко прилича на мен.
Скрит текст:

# 278
Бяло вино и мляко с ориз... Наспорт!

# 279
  • sf
А аз пък тъй
Скрит текст:

# 280
  • Варна
Веселинкова и мен ще ме отритне, аз съм с шест татуса и седми ще има в чест на Бориса 😁

# 281
Весе, язе немам татуировки ❤️ и те разбирам 😘
Мани ги тия модерни жени, не бой се.
Мързи, наспорт
Скрит текст:
Кло, рецептата друг път, че резко се оказах без вкус и обоняние и не знам какво съм сготвила.

# 282
Моето тату символизира, че правя тъпи и необмислени неща с трайни последствия, защото мога! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 23:01 от Caramella

# 283
  • София
Стели, 6 други деца ли имаш?😜

# 284
Аз пък по моята кожа само бръчки имам...

Общи условия

Активация на акаунт