Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 691
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 290
Лав, след ковид много хора се оплакват от косопад. Прави маски на косата, пий витамини, ще се оправи, но иска време. За болките в тялото си направи изследване за да ти по-спокойно, но нищо чудно и това да ти е пост екстра от короната.

# 1 291
  • sf
Ай наспорт! С розе и маргарити/не течни 😆/, и шоколад.

# 1 292
Добре, че уточни, че маргаритите не са течни, че преди да го прочета се зачудих какъв е този коктейл от розе с маргарита. ОК, днес явно ми е много спортен ден.

# 1 293
  • France
И моята коса е много зле напоследък. Косъмът е безжизнен и цъфти, а скалпа се омазнява супер бързо Confused

# 1 294
Фил, твоят проблем може да се реши с повече вода и смяна на някои продукти за коса.
Косопада ,обаче си е сериозен проблем и няма да мине без изследване на липси  и /или дерматологични проблеми.

Мина седмица откакто ме зарази детето, но още не се чувствам добре Sad

# 1 295
  • Наблизо
А аз съм със себореен дерматит,от стрес явно.Имам специален шампоан,дано помогне че скалпа ми е в плюски..

# 1 296
Себорейният дерматит го преборих с Низорал. Но трябваше някой да ми обясни, че лечебният шампоан, който е едно ню-ню и никак не е евтин, се използва след измиване на косата с обикновен, козметичен, противопърхутен шампоан. И не се спира дълго време. Втрива се в корените на измитата вече коса, престоява поне пет минути и тогава се плакне. И след като плюските изчезнат, продължава употребата му, като се разрежда през миене, след това на всяко второ...в продължение на поне шест месеца, след като изчезнат симптомите. Преди десетина, ако не са станали вече и повече години, успях да се преборя, като в началото беше много зле положението, себореята беше успяла чак в ушните канали да ми се навре, а там лечението беше още по-трудно и сложно. Косата ми пламна изведнъж. Заподозрях тогава едно посещение в неизвестен фризьорски салон, в който спонтанно отидох, а след това съжалявах, но беше твърде късно.

# 1 297
Уиндче, косопада мисля ми е постнатален, обаче не се замислих, че наистина болките може да са пост ковид. Ще звънна на джипито да ми пусне изследвания и за косата и за ставите.

Иначе преди три години косата ми оредя наполовина. Бях изпуснала щитовидната. За съжаление не се възстанови. Та, когато някой се оплаква от силен косопад, винаги препоръчвам, преди всичко да се пуснат изследвания.

# 1 298
Лав, при моя близка се активира артрит месец-два след като преболедува от ковид. Не е изключено и това като причина.

И при мен косопадът продължава. В моя случай съвпаднаха ковид и изрусяване и това се оказа неочаквано лоша комбинация. Освен косопада, косата е доста изтощена. Но аз не съм предприела нещо кой знае какво. Използвам шампоана Anaphase на Ducray, в началото имаше ефект, но за много кратко. Днес си купих капсули Приорин. В "Златна рибка" ми предложиха спрей на Mediceuticals - момичето много го похвали, клиентките били доволни. Засега се въздържах от покупка, първо ще пробвам капсулите. Не съм изследвала никакви хормони, може и те да са замесени.

Уми, стискам палци за изпита.

# 1 299
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
помните ли "Крилце или кълка", подминаваме ги като бърз влак - малка гара Sad

в новините от днес

# 1 300
  • Наблизо
Детето е за заспивало от 21ч.В момента е почти 22 и 30.Затварям вратата и пак пристига слес малко в хола.Час и половина играем на гоненица.
Сега ви пиша от неговата стая..Изпускам нещата :..много зле,много..

# 1 301
Бюти, на колко е детето ти?

# 1 302
  • Наблизо
На почти 3.По принцип заспива без проблем,но днес излиза само с баща си за час до магазина.Валя цял ден.. и май не си е изразходило енергията,но преди не беше такъв проблем Sad

# 1 303
Значи е почти колкото и Беболина.
Имахме един такъв период преди да навърши 2,5 години ,но при нас беше ежедневие . От известно време насам Беболина отказва да спи през деня и вече сама ляга в 8,8:30. Заспива за минути.

# 1 304
  • Наблизо
А моето спи през деня,то е и задължително на училище..ама и то моето си ку е нужно.Иначе са писъци и мрънкане от преумора..
Не е изразходил енергията,а и ден стана по-късно и спа повече през деня..Ама все па,почти 11 е! Искам да си лягам и аз Sad
Едит:Заспа преди 10тина минути.Почти 2 часа по късно от по принцип.. Да видим утре в колко ще стане.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 23:59 от BeautifulM

Общи условия

Активация на акаунт