Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 687
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Сисун, за трети път идва. Първия път МН беше сам в къщи, втория тя сама, а сега аз бях в нас и е ужас.  Буквално за три часа само една баня, която е с душ кабина.
Ползвала съм и преди и мога да направя разлика. То аз, дето съм с болежки, а и спирам за кафе пауза, по-бързо се справям.

# 1 306
Значи е почти колкото и Беболина.
Имахме един такъв период преди да навърши 2,5 години ,но при нас беше ежедневие . От известно време насам Беболина отказва да спи през деня и вече сама ляга в 8,8:30. Заспива за минути.
Супер,много се радвам за теб ,Сис ! Аз нямам време да ви чета и пиша,чат-пат мятам по едно око тук. Имам работа доста, надграждам се с всевъзможни уебинари,курсове безплатни и платени и лекции и започнах с работата за пари  вече .Не съм покорила някакви големи върхове, но да речем се справям никак не зле .

# 1 307
  • France
ДобрЮтро
Спи ми се. Славчо ме събуди, защото памперсът му пропуснал. Кога най-после ще се наспя?

# 1 308
  • Наблизо
Фило,казват че като станели към 7-8 годишни.Моето дойде в 6,заспа и но събуди в 7 и 15.
После от нетърпение се качи на един не-висок бар стол в кухнята и падна почти на глава..Поплака,сега го наблюдавам…Баси Sad

# 1 309
  • France
Да те обнадеждя. Почват да спят но около 4. Остава ти годинка. На мен 2. Дори и да се събудят рано, можеш да им обясниш да си стоят в стаята.
Чувам, че ММ вече изнемогва с децата. Няма още 8 и двете са превъзбудени. Ооффф.

# 1 310
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да те обнадеждя. Почват да спят но около 4. Остава ти годинка. На мен 2. Дори и да се събудят рано, можеш да им обясниш да си стоят в стаята.
Чувам, че ММ вече изнемогва с децата. Няма още 8 и двете са превъзбудени. Ооффф.
Ще ти пратя моето да му обясниш 😁
Винаги ме буди и мен, и не мирясва, докато не стана.
Един следобед даже събуди мен, за да му сипя сок, а баща му бил до него...
Обяснението му - "Тати работи на лаптопа, и да не го прекъсна", а това че мама спи, няма значение 😁
И не, тати не работи на лаптопа, а си гледа сайтове и електронни схеми, но нищо важно.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 10:12 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 1 311
  • Наблизо
А моето е спокойно,както никога…
Днес няма да вали и ще се ходи в парка.Хич не ща:(

# 1 312
  • Пловдив
Добро!
Аз почнах катмите, ама паралелно с кафето Simple Smile

# 1 313
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
фърли една Wink

# 1 314
  • София
Здравейте!

Мисте, кафето е много изкусително.
Иска ми се да седна в кафене с тераса с приятна гледка и тиха обстановка. Да изпия хубаво кафе насаме с мислите си. Нещо толкова дребно, но все не остава време.

Момичета, някоя от вас сеща ли се тези мини моливи от ИКЕА като рекламен материал ли са, или се купуват и къде в магазините да го търся, ако се купуват? Имахме 2-3 из къщи, не помня откъде са се взели, и на щерката много й хареса да ползва тях за училище, но остана само този от снимката. Нямам време да се разхождам до ИКЕА само, за да питам за моливите.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 10:04 от Pandachina

# 1 315
Могат да се вземат само от магазините им, безплатни, рекламни, консуматив за бележките на клиентите им.

# 1 316
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мос, тя иска същия размер, не да си ги вземе/купи от там. Simple Smile
такива късички съм виждала само цветни. Sad

пантичке, а ако вземеш нормален молив, без гумичка, счупиш го на две и наостриш откъм счупените части, няма ли да стане?

# 1 317
Да кажа на пловдивчанки, ако някоя търси още зъбния душ, в Лидъл до Адата останаха шест броя, след като взех сутринта.

# 1 318
Мда, Бърд, четох, че не са малко случаите, в които се отключват автоимунни заболявания. Само това ми трябва...

От няколко седмици къщата се е напълнила с огрооооомни паяци. Вчера с банята видях един, голям колкото бебето. ММ помисли, че някой ме коли. Така се разпищях.

# 1 319
  • София
Хахаха, Лаватера, колкото бебето викаш, а?
У нас аз съм отряда при бързо реагиране при насекоми и евентуално мишки (ако се случи, не се е). ММ е за всичко други пришълци, като и мишките не ми пречат. А пък аз имам фобия от птици и  бездомни кучета, която намалява, слава богу! Дъщерята беше чук, сега е с маниерите на принцеса и драматично пищи, ако нещо прелети покрай нея. А преди носеше  оса с млаките си пръстчета.

Общи условия

Активация на акаунт