Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 682
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
ДобрЕ, тя точно към икейските моливчета питае необяснима любов. Има други малки вкъщи, но не ги харесва. И големи не иска. Абе моливи да искаш у нас. Навъдили сме цял моливчен народ, но се е запънала на икейските. Нищо. Ще й мине.

От насекоми и моето отроче пищи драматично, а когато беше малко чавенце, ги ловеше с пръсти. Току си донесе някоя Божа кравичка за домашен любимец, или забрави невинно бръмбарче в джоба на якето, прилежно закопчан с цип, за да го открия мъртво когато проверявам джобовете преди пране. А колко пъти съм я спирала да не докопа някоя пчела или друго жилещо. Сега не ми вярва като й разказвам.

Лав, вие не сте в България, нали? Да се успокоя, че паяк гигант в банята си няма да видя. 😁 Съчувствам ти най-искрено относно това нашествие. Дано откриете решение бързо!

# 1 321
  • sf
Не мога да си намеря подходящо яке за сезона. Или са ми тесни на ханша или отзад ми седи като с гърбица. Докато се натуткам, то ще стане време за шуби.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 22:14 от donsita

# 1 322
  • София
Много сте свежи, Донси! А Наьо е 😍

# 1 323
  • тук и там
Добър ден. Днес не вали(по изключение), каним се да отидем да се поразходим.
До нас има индийски фестивал Дивали. Не сме ходили до сега, предполагам че циганията ще е на макс, ама ми се ходи. Изографисах се, само точка на челото не лепнах ,до  сега търсих една известна песен индийска-ремикс , намерих я,  и се настройвам психически.Grinning Grin
Аре поздрав

Дано не завали, че гледам някакви тъмни облази пак се показаха..

# 1 324
  • sf
Всъщност е Нейо, от Неймар 😆
Скрит текст:

# 1 325
  • София
Донси, много яки фенове сте. Blue Heart
Аз съм хванала сега децата да си чистят основно стаята. Като приключат съм обещала да ги водя на разходка в парка.
Стискайте ми палци за утре. Може би ще вземем вече малка четирикрака топчица за подарък на щерката. Relaxed

# 1 326
Е, как можа да го пристегнеш така с тая фланелка??? Едвам диша горкия! Joy

Да се поФаля - изпекох тиква...
фаля се, щото такова не обичам, ама успях да я изпека, като за ядене

# 1 327
Ахахаха! Миличкият Нейо как е облечен! И как кротко стои с екипчето!

# 1 328
Нейо 😍
Аз се оттеглям за почивка. Мариновах патладжан сутринта и го зарязах да се отцежда следващите часове. Подготвих марината и за бърза туршия, ама ще режа зеленчука, след като стана. Цяла сутрин се опитвам да размразявам пилешки дробчета и сърца, ама още са до никъде. После може да ги буфна в топла вода, та най-сетне да мога да ги сложа в Ети.

# 1 329
  • France
Донси, много сте готини Heart Eyes

# 1 330
  • София
БНД изненадващо се обади, че идва в София. Заведе детето на обяд в МОЛа, с което ми спести мисленето какво да й готвя за обяд. Но сега трябва да измисля вечерята й. 🤯 За нас с баща ми има пиле с бамя и доматен сос за дояждане, но тя не пожела дори да опита.

Били са в МОЛА , в който има ИКЕА, но ... малкото мрънкало вече не иска от техните моливи. Питах я как така за една сутрин ги разлюби. Отговорът: "за какво говориш, мамо?".

Оооомммммм! Дзен съм!

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 14:59 от Pandachina

# 1 331
Ахахаха, колко познато! Не те ли погледна с възмущение как може да ѝ предлагаш тези грозотии, че Нахалницата точно този номер ми е въртяла?

# 1 332
  • София
Уиш, точно! 😄 Чак се почувствах неадекватна, сякаш съм си въобразила всичко за тъпите моливи.
Сега изведнъж осъзна колко хубави са един комплект моливи, които сама си поиска миналата есен , но лежаха в шкафа неразопоаковани.

# 1 333
Успокояващо е да знам, че не съм сама. Simple Smile

# 1 334
Ми, Панде, не искам да ти е гадно, ама така ще е в следващите ... ъмнайсе години...
Свиквай и си свиркай Joy

Общи условия

Активация на акаунт