Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 666
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Уиш, Гери, подобни ситуации ги преживявам единствено благодарение на вас тук в темата, които споделяте за своите тийнове. Като знам, че не е само Пантата такава непостоянна някак преглъщам по-лесно. 😄

# 1 336
Ооо, ама това са бели кахъри. Пък и по този начин вентилират и не забиват в наистина сериозни глупости. Живи и здрави да са.

# 1 337
  • София
Точно бели кахъри, Уиш! Така обяснявам на баща ми, който много й се впряга и по този начин я отблъсква от себе си. Обича я, но не я разбира. Притеснявам се какво ще бъде между тях двамата когато тя реално навлезе в пубертета, защото сега са само наченки някакви, предпубертет или както там му се казва .

Мисте, как е камъкът? Роди ли го вече?

# 1 338
Мина изпита.Тест беше.Трябва да съм го взела.Благодаря за куража!
П.п.Запретнах се да готвя и тадаа- няма вода.Ми ще чакам.Днеска освен 30 мин.тест, друго нищо не съм свършила Rolling Eyes

# 1 339
Хелоу, хелоу.
Донси, супер сте.
Уми, браво за изпита.

Възползвахме се от хубавото време и се качихме до Белинташ с обичайните другарчета за хойкане. Планината е много красива с есенната премяна.  Не пропуснахме да се отбием и в кръчмата, която май се явява основен стимул за разходките.

Готвя прозаично пиле с картофи и супа от червена леща, ориз и булгур. Останалият стар хляб чака да се превърне в крутони.

# 1 340
Щях да правя пица! Тръгвам да меся тесто, пресявам брашното и вътре червей. Изхвърлих всичко и поръчах шишчета🍢 .
Уми, браво! Моите изпити са по 5 часа и все не ми достига времето.

# 1 341
  • тук и там
Хапнахме. Потанцувахме.. Аз поне де. Децата се правят, че не са с нас, а даже не бяхме пили нищо друго, освен кафе.. Заради тях се прибрахме рано. Викам на ММ, трябва вече сами да ходим на такива забавления, на децата хем им е скучно, хем ги е срам с нас.
Черпя индийско ядене с индийска музика и танци.
Скрит текст:

Нещо не можах да кача видеото с танците..Confused
Аз поне се забавлявах, за разлика от децата..

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 17:28 от Кайсия

# 1 342
Видеото трябва първо да го качиш в тубата или в друга платформа и тогава с линк тук. Радвам се, че сте прекарали добре.

А колкото до срама, и моята пуберка я е срам от нас. Ще каже човек, че я отглеждат клошари.

# 1 343
Баси, хазяйката ни сюрпризира , че ще вдига наема, а той и така е висок за тази квадратура.С 50 лв., но някак ме жегна .3 години живеем тук и с нищо не я занимаваме.Ми криво ми е.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 18:16 от umi zoomi

# 1 344
Уми, нямате ли договор?

# 1 345
  • Наблизо
Ох Уми,това е много гадно..Има ли право? Ако имате договор,той трябва да има давност?

Оплаквам се,че много ям напоследък.Стават ми дрехите все още,но със сигурност не за дълго..

# 1 346
Не сме го подновявали.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 18:43 от umi zoomi

# 1 347
Договорите за отдаване на жилище под наем в България се сключват за срок от една, максимум две години. След това се подновяват, като може да се запазят старите условия или да се подновят.

Съчувствам на Уми, защото дори 50 лева са си разход. Но за трите години откакто те са наематели, инфлацията скочи драстично. Наемите - също. Хазяйката дава жилището под наем с цел печалба, а не подпомагане на трети лица. Тя не е благотворително дружество. Нормално е да вдигне наема. 50 лева е нищожно увеличение на фона на поскъпването. Самата аз давам под наем за 400 лева жилище, чийто реален наем в момента е 600-700. Не го увеличавам, само защото наемателката ми е толкова рядко коректен човек, че съм наясно, че втора като нея трудно ще намеря. Не искам да поемам този риск. Затова не смятам да ѝ вдигам наема. Но, не мисля, че ако го бях увеличила с 50 или дори 100 лева, това е повод за възмущение.

# 1 348
Уми, значи е време да започнете да я занимавате, когато става дума за неща, които са в нейния ресор. Да си поема разходите, които са за нея. Вие си плащайте наема и сметките.

# 1 349
Мисля, че при Уми нещата са изначално поставени грешно. Да плащаш  на преустроена гарсониера наем като за тристаен е абсолютно неоправдано.

Общи условия

Активация на акаунт