Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 484
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Пловдив
Ех, Попи...знам, да...за жалост е точно така...и именно заради това не почнах да пиша още снощи, въпреки, че ММ настояваше...Незнам как да подходя? А от друга страна не искам да стоя и да се примирявам и съм на кръстопът, въпреки, че знам пътя...

Бобчи, браво момиче! Супер е станало! Дерзай! Kissing Heart

Мид, целувки на малката Ена! Heart Да е здрава!

# 1 621
Здрава да е Ена!🥳😘

# 1 622
Здрава и щастлива да е Елени!

# 1 623
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
грабвам всичките кафета, гушвам нахилената Бориса с една ръка, невинния кучо с другата и започвам процедурите по успокояване.

казах ли, че нощес летим? не обичам да летя. и с кола не обичам, и с влак не съм съвсем фен, на дълъг път с кораб не съм била, но подозирам, че и това не обичам...
искам да стигам от точка А до точка Б с едно щракване на пръстите.

има Айкидо в София, на много места има, но не навсякъде става.
 в групата на Горинич имаше едно същество... не ми се връща назад. най-смешнот беше, че майка му всъщност беше психоложка, работеше с деца... тъжна картинка.

мид, как е Ена?
нацелувай я от вещиците в темата и кажи, че ще има най-вълшебния рожден ден днес.
Simple Smile
раните ще минат, кажи ѝ да вдигне гордо глава за да не падне принцеската корона. Wink

# 1 624
  • София
Благодаря ви момичета.
Добре.
Видях едната майка сутринта, но реално другото дете е големия подстрекател.
А тя не е мрънкало.

# 1 625
  • София
Мид, да ти е здрава рожденичката! Да е пълно сърчицето й с радост! Да се отварят всички врати по пътя й! 🍀❤️🌈🌷🎁

От кафетата на Бър ми се пие тази сутрин! 🥴

ДобрЕ, колко добре те разбирам за летенето!

А защо Айкидо да е по-добре от Карате? Питам, не споря, защото съм лаик. Знаете, че Пантата от седмица ходи на Карате. Това предлагат в училище след часовете, няма как да я водя другаде, но пък тя от години ми опява, че баш карате иска и веднага се навих като започнаха в училище. За мен е важно просто да спортува нещо, което я влече.

# 1 626
при каратето има контакт между спортистите и може да пострада.
айкидото е безконтактно, твърдят, че е по-малко агресивно и е така на татамито, но това не пречи някои деца да се изявяват като богове в съблекалните. Sad
като цяло източния мироглед и философии са забравени във всичките спортове, които е опитвал Горинич. за съжаление.

# 1 627
Здрава и щастлива да е Ени! С обичайния пламък в очите да обезоръжава всички хулигани, които ѝ застанат на пътя!

Мисти, като за начало можеш да пробваш да привлечеш съмишленици. Не че това промени нещо при нас, но бяхме настръхнали 2/3 от родителите в класа.

# 1 628
Спря тока.Не дойде както обикновено,след 5 минути.След справка в сайта на ЕВН се оказа,че цял ден няма да го има 🙄. Повечето уреди работеха,вече започва и хладно да ми става без климатиците.Пфф,и първа РС на живо ме очаква довечера.

# 1 629
Мид, да ти е жива и здрава Ени и само да те радва!

# 1 630
  • Пловдив
ДобрЕ, а така докога ще летите? Всеки месец до кога...? Имате ли срок?

Попи, не познавам никой родител...ММ иска да пиша направо в Школо и да видят всички, ама не съм решила още...Първо да говоря с класната мисля.

# 1 631
вече не е всеки месец Wink египтяни сме и летим по задължение по-рядко.
Горинич е във "ваканция в средата на срока" Wink пет учебни дни, заедно с уикендите е по-дълга от лятната ни ваканция заедно. затова с бащицата решихме да попътуваме семейно. Simple Smile

# 1 632
  • Пловдив
Страхотно! И на мен мнооого ми се пътува... Sunglasses

# 1 633
айде в Букурещ Wink
ще обикаляме по стари улици, ще пием вино и пърцуца, ще съберем студ и ще се върнем. Simple Smile

# 1 634
Здрава да е Ени, борбена и винаги усмихната! Heart

Искам всички онези кафета на Бър от снощи, с повечко добавна. Не спах добре, почти не спах всъщност, днес целият свят ми е крив. На обяд съм на зъболекар, ще откарам къмто 2 часа там.

ДобрЕ, къде отивате, ако не е тайна? Нещо за Букурещ прочетох май.
МУ тъкмо ми говори за Коледен базар в Букурещ - било ясно, че няма да го заведа във Виена, поне да сме скочили по съседски до Румъния Rolling Eyes

Ренко, профилактика ли правят или някаква авария? Направо са си за бой, ако са решили да правят профилактика по това време.

Общи условия

Активация на акаунт