Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 459
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 635
Здрава, безгрижна и щастлива да е Елени/ей, че хубаво име/ .

# 1 636
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за Коледния пазар не се сетих, но е добра идея Simple Smile ще го потърсим.
и приемам всякакви идеи и предложения  - една река ни дели, а в Румъния сме ходили само веднъж, пеша с фериботчето от Оряхово. забавно беше. Simple Smile

# 1 637
  • Пловдив
айде в Букурещ Wink
ще обикаляме по стари улици, ще пием вино и пърцуца, ще съберем студ и ще се върнем. Simple Smile
кога? Smiley въпреки, че малко съм резервирана към съседите, ама за разходка сигур е ок...ама за толкоз близо самолет ли да диря?
МУ ми е обещал да ме води в Прага...и така и не отиваме. Не за друго, ами няма самолет освен БГ еър, а с автобуса е 18ч люшкане. С колата пак ми се струва бая път...и аз кат теб Grin Та.. вчера гледах Мадрид и Барселона, ама не довърших.

# 1 638
Ние преди години спонтанно решихме да запълним един почивен ден между Коледа и Нова година с разходка до Букурещ. И се оказахме там точно след края на базара, тъкмо разглобяваха къщичките. Организацията ни много куцаше, нищо не видяхме, с изключение на някакъв смотан мол и Макдоналдс. Оттогава все се каним пак за базара, но така и не се наканваме.

Иначе за Румъния съм набелязала Сибиу, солни мини и Трансфъгърашкото шосе - това последното, по МУ, е същото като нашата Шипка, но без дървета, и нямало нужда да ходим чак до там Rolling Eyes

# 1 639
  • София
По страшно от Шипка, и юни има сняг понякога. Страхотен мото маршрут.

# 1 640
  • София
Честита да е Ени! Здрава, щастилва и устремена! И все с усмивка цял живот да е!

Кой искаше кафе с повече добавка! Да заповяда!

# 1 641
Профилактика,Бърд.Времето поне го бива,нито е мръсна жега,нито страшен студ.Че една студена зима какъв го ядох 🤐.Със сняг,вятър,и пусната пералня с червени и шарени чаршафи 🤯.Сега поне са цветни дрехите,с някоя и друга моя домашна бяла тениска 😂.Поне имам два газови котлона,та гладни няма да останем 😁
Много ми се обикаля,ама много.Но за сега няма как.И затова ви чета по диагонал,като заговорите за коледни базари в чужбина 🙄

# 1 642
  • Варна
Честит рожден ден на Елени ! Да е жива, здрава и щастлива! Simple Smile

За една седмица на два детски рожденни дни ходех. Единият беше в камерен състав, т.е. добре за възприятията ми. Обаче снощния рожден ден беше като сватба. 2 часа издържах и задърпах моите към колата. Цяло заведение наето, клоуни, аниматори, акробати, музика, деца, бебета, красяци, фойерверки. Не ми се мисли, какво чудо ще бъде за първия юбилей на това дете. Представям си над Варна да прелитат самолети изписвайки името на детето и възрастта. Simple Smile

Във Букурещ не съм ходила, само до Констанца. Но то при нас е близо, човек пали  колата и отива за един ден да се разходи,да пие кафе, да хапне дюнер. До Букурещ се надявам догодина да отидем. Иска ми се там да посетя един голям разсадник, да си донеса малко китки. Зная, че доста хора си поръчват от там и доставят до България, но аз искам на място да го посетя, пък и съм чувала, че бил доста голям. Simple Smile

Малкият ми се разсополиви. Днес почивка с него вкъщи. Поразчистихме и дори успях да изхвърля стари, счупени играчки. Голямо убеждаване падна, но поне малко заминаха. Simple Smile

Фил, ще се наредят нещата, потрай още малко. Голямото ми дете до 2 годишна възраст се будеше всяка нощ без изключение на всеки 30-40 минути. За около 20 минути успявах отново да го приспя. Бях станала като зомби, въпреки това оцелях. На 2 години започна да се буди само по 3 пъти на нощ, пък аз се сещам как само му проверявах пулса и се  ослушвах дали диша. След още 3 месеца започна да спи по цяла нощ. Преумората, недоспиването правят човек неадекватен понякога в реакциите. Но минава и този период. Няма да е все така. Simple Smile

Желая на болните скорошно оздравяване. Simple Smile

# 1 643
Честита да е Ени! Жива и здрава и много щастлива да бъде!
Фил, Бюти, гуш. Натрупаната умора не прощава и кара тривиални събития да изглеждат по - черни, отколкото са. Ще дойдат и по - добри дни.
Мисти, неприятно е това, което се случва. Като ученичка имахме същите преживявания. Покрай няколкото устати съученици, го отнасяхме и другите. Съвет не мога да дам, само съчувствие. Може би наистина е добре да говориш първо с учителката.
Питах ММ за препоръки къде да се иде из Румъния, но пусто му, никъде не е ходил. Пфу... Нищо, с мен ще компенсира и ще докладвам.
Бобчи, браво! Изглежда чудесно и си личи, че ди вложила много труд.

Не спах снощи. ММ с 39.5 температура, едва я смъкнахме. Тресе се, диша като Дарт Вейдър... От къде дойде това чудо, бе! Буквално преди две седмици лекувахме Ковид, сега и това... А днес нещо усещам, че гърлото ме гъделичка...

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 12:39 от Лаватера

# 1 644
ние отиваме защото никога не сме ходили в Букурещ, защото има директен полет, не като от/за София и защото искаме с нещо да запълним тази ваканционна седмица.
топло, басейни, пясъци, води и морета си имаме, сега ще набираме студ. Simple Smile
само в Букурещ ще бъдем, без кола сме, ще разгледаме забележителности, не смятам, че ИКЕА, мол, Макдоналдс са такива.
това шосе, дето го споменавате защитно-фортификационното съоръжение на Чаушеско ли е?
бррррр, при завой виждаш задницата на колата - не е за мен тая работа.

# 1 645
Това е, ДобрЕ.
Съгласна за забележителностите, моловете и Макдоналдс. При нас тогава така се получи. Хем не знаехме къде отиваме, хем нямаше време, хем бяхме с много мрънкащи приятели.

Чакам в зъболекарския кабинет. Закъсняват вече почти 20 минути и започвам леко да се изнервям.

# 1 646
изчетох цялата тема, извадих си интересните места;
половинката заяви, че иска всеки ден да пие вино и пърцуца и да яде свинско във всякава форма;
Горинич каза, че иска всичко да му е изненада...
 и сме готови с плановете. Simple Smile

# 1 647
Добре, първото ми излизане извън България беше в Румъния.В Букурещ имахме много добра водачка.Та от нея разбрах,че са много набожни.И затова само там си имат 366 църкви.Ако всеки ден ходят в различна, докато ги обиколят,и тя годината минала 😁.А металните орнаменти по оградите стават по-извити и засукани, респективно скъпи, колкото по-навътре влизате в града.Огледай ги и тях.И задължително в музея на румънското село!
Бърд,къде е това чакане 🙄

# 1 648
Не ми се е случвало досега. Голямо бързане бързах да не закъснея, не успях да си докачам пералнята, за да извадя прането преди да тръгна. А спокойно е можело даже да го простра да си съхне.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 20:38 от Birdflower

# 1 649
  • Euskal Herria
Да е здрава Ени! Честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт