Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 452
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
ДобрЕ, все пак ако ви се ходи на малко по-различни басейни там може да посетите Терме.
 https://rodopi-info.com/terme-bukuresht-unikalno-spa-izzhivyavan … raj-na-balkanite/

# 1 651
  • Варна
Да е здрава, Елени, да е щастлива и много усмивки ❤️

# 1 652
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
видях ги, родива, но не сме фенове на пързалки и аквапаркове и не съм сигурна, че на моите ще им е интересно.
а и народа там е лъскавиня, не е свикнал да вижда китче в цял син бански. Simple Smile
виж, на турска баня бих отишла. никога не съм била и ми е много интересно.

# 1 653
Ъм, такова...от училищния двор срещу нас ПАК се носи "Бяла роза". Бил патронен празник на училището. Така казаха по микрофона. Таман да предложа да вземат Славка Калчева за патрон и се понесе вой на сиртаки. Отивам да си намеря тапите са уши.

# 1 654
  • Euskal Herria
По-добре едно узо или метакса, Уиш. Wink

# 1 655
Уиш, направо ги подбери да ги водим у Сирос. Ще се впишат чудесно в останалия план Joy

# 1 656
  • София

Ето я рожденичка та.

# 1 657
Мид, да ти е жива и здрава! Flowers Hibiscus
Страхотни очи има това дете Heart

# 1 658
  • София
Страхотно са, и двамата! Това в богатство, Мид. Весело да си изкара!

# 1 659
Опитах се да ви прочета последните 20 страници, честна дума, ноооооо накрая скролвах, признавам!
Обратно на пангара съм (този моя си, домашния)- чистене, пазаруване, готвене, шофьор... Като написах последното, си дадох сметка за вчерашния ден. Имах общо 4 ходения до училището, обратно- също 4. Вярно- с колата, вярно-наблизо, всяко едно ми е за около 10- 15 минути. Сумарно, обаче се получава близо два часа примък- отмък. Заминали ей така- във въздуха. После защо времето все не стига! Не се оплаквам, само малко мрънкам, защото отделно днес чистих из нас. И подреждах. А, и перални въртя. И после събирам дрехи. И сортирам. И чорапи, чорапи, чорапи. Бррррррррр!

Хубавото поне е, че вече започвам да си пълня графиците за коледното прибиране в Бг с приятни срещи и мeроприятия.  Eй го деЙ е- едни 8 седмици. А до Коледа- 9. Въй, изтърколи се и таз година...

Добри, да кажа, че в арабския ресторант в комплекса я видях въпросната зелена супа с М, но нямаше никакъв интерес към нея. Включително и от моя страна. Grinning

Мид, прегръщам ви и тримата. Силно! HugHugHug

# 1 660
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
що ли, тили? Wink Wink Wink

мид, нагушкайте се тримата и следващия път идете с баткото да я вземете Wink да понаобиколи онези двамцата. мисля, че рязко ще им секне желанието да дърпат и блъскат.

извадила съм дрехите, извадила съм куфарите и нищо от дрехите на Горинич не съм сложила още.
имам усещането, че нищо от по-плътните дрехи няма да му стане Cry Sad Sad

# 1 661
  • София
Набързо завъртях един кекс - да не изоставам от тренда. Не знам отвътре как е, горещ е още, но отвън изглежда чудно. И тенджера леща сварих извън тренда. Мотаеше ми се парче пъщарнак. Мушнах го в лещата. Не бях слагала до сега, но добре се получи. За днес стига толкова престой в кухнята.

# 1 662
Мен Младши ме врънка за един кекс от сумай ти време, все удържах фронта досега, но утре май ще се предам и ще го забъркам.
Пащърнак си върви на всякакви супи/ яхнии. Обичам.

От мен днес ще има мусака. Тепърва трябва да я правя, обаче.

# 1 663
  • София
Мид, да идвам с малкия звяр да хапем побойниците?!
Нищо не може да помрачи страхотното излъчване на Ени. Страхотни са децата! Revolving Hearts
Официално вече кученцето ни е записано в паспорта с името Роки. Relaxed
А чорапите са най-любимата му играчка когато види някой да се въргаля по земята. Струва ми се, че ще има и възпитателна цел за децата, да спрат да ги подхвърлят където им падне.

# 1 664
Точно забърквам кекс.

Родива, и кабели, и чехли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт