Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 452
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Пловдив
Тили като каза мусака...та се сетих за кво щях да споделям...незнам как се справяте, ама тия дето сме с общи кухни и готвим, зимата е страшно...хеле, па ако реша да правя мусака. Начи абсорбатора ми е най-най от това дето имаше на пазара. Сега като сравнявам паке ок, но въпреки това от фурната миризмата е доста силна. Ако пусна вентилатор-ужаса е пълен. Именно затова досега разпитвах за тия извънземни Simple Smile ама не се решавам. Ей го снощи от тоя пататник едвам измирисах, а то няма почти на какво да мирише. Незнам...само на котлон ще готвя и т`ва си е... Ако ми беше дошъл акъла да си взема свободно стояща печка, та парата да излиза отзад и отива директно в аспирацията, щях да се родя..ама аз-не, модерна, вградена, черна и т.н тъпотии...

Та...с две дими нямам идея за вечеря Satisfied а си мисля да мръдна до танците да видя колко съм се сбабичосала.

# 1 666
Мисте, изчакай черният петък. И, да - има лека миризма от уреда, особено като се изпусне налягането, и някои неща на еър фрай, но не е като от фурната, и много бързо се измирисва, поне при мен.

# 1 667
  • София
Мисте аз съм така и не мирише от фурната.
Кексове и тестоляци не правя аз.

# 1 668
Жива и здрава да е малката, пораснала рожденичка! Да е жива и здрава и късметлийка!

Мусаката си мина по реда тази седмица. Днес уж ММ щеше да прави гърди на фурна, ама го гледам, че решил да сувидства и кой знае кога ще ядем. Пък аз хич не съм го усетила, ама много работа тия дни...

# 1 669
Ени и нейните прекрасни очи Heart Прегръдки за всички!

И от моята фурна мирише. Има абсорбатор, отварям и прозореца, и пак мирише. С пота миризмата е много по-малко.

Тази вечер ще минем с нещо по-набързо, но утре трябва да мисля някоя манджа.

Цялата спалня мирише на печени чушки с любезното съдействие на съседите. Хайде, това го разбирам, преживях вече, че най-удобното място за скарата/чушкопека от целия двор и трите налични тераси е точно под нашата спалня. Обаче ми идва леко в повече да си тръскат цигарите върху мен. Проснала съм покривки от диваните на перваза на терасата, случайно излязох за друго - някой горе пуше и тръска. Изпраните ми покривки са поръсени с пепел. Помолих да престанат, прибраха се без дума да обелят. До следващия път.

# 1 670
Много е трудно, да се сложи един пепелник сигурно.
Аман от комшии. Нашият днес пак правил забележка на МН. Много рано сме ставали и сме ги будили с тропане. Не било нормално 🤕 Значи, ставам в три и почвам да препускам с коня...

# 1 671
  • Пловдив
Препускайки ше те чуе тоя отдолу...за оня горе не мога да го асимилирам Rolling Eyes

# 1 672
  • София
Като ходите на работа, в 12 на обяд ли трябва да ставате според комшийските очаквания? 🤔 Изтрещели са тези.

Кексът е вкусен, но леко клисав стана.

# 1 673
  • Пловдив
Панде, не ти знам рецептата, ама за да е пръхкав, тестото трябва да е по-рядко.

# 1 674
Сиросче, къде си държиш коня, докато не препускаш с него из апартамента?

# 1 675
Сирос, защо не го сецнете? Леко прекалява. Ако смята, че шумите в часовете за почивка, да се обажда на 112 и да спре да ви занимава, защото това също е тормоз. Може и да му припомните кои са.

# 1 676
  • тук и там
Мид, да ти е жива и здрава , усмихната и щастлива Елени! Много хубави деца!

В другата тема писах, моята завъртяла двойка по ...музика. Ама оправна иначе,говорила  с госпожата  и пак го направила теста, та уж щяла да и оправи оценката.  Между другото теста е музикален-пускат някакви нотни фрагменти, и трябвало да познаеш кое е октава кое било ..три четвърти май каза. .Вика , то за този тест-трябва да имаш музикален слух, аз като нямам..Blush

Кекс вчера правих, и този път нещо не го докарах ,ама пак ще го ядат. Тъкмо изчистих. Няма нищо за вечеря. Една наденица се кипри в хладилника, освен нея да направя,ама хич не ми се вмирисва ..

# 1 677
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много е трудно, да се сложи един пепелник сигурно.
Аман от комшии. Нашият днес пак правил забележка на МН. Много рано сме ставали и сме ги будили с тропане. Не било нормално 🤕 Значи, ставам в три и почвам да препускам с коня...
Крайно време е да пуснете жалба за тормоз в районното. С входящ номер и т.н.

# 1 678
  • Euskal Herria
Точно това щях и аз да посъветвам.
В България все още има наредби за часовете за почивка. Тук няма, всеки си прави каквото му хрумне. По което и да е време.

# 1 679
Бърди, вземам го с мен на работата 😂

Все гледаме, да се разберем с добро, без разправии. МН днес му е казал, че ще си затваряме, както искаме вратите и ако реши, да се оплаква, където си иска.  Ако продължи, ще го мислим нещо.

Общи условия

Активация на акаунт