Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 86 436
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 710
Панди, може и до характер да е. Моите, и двете говедца, са типаж, който мълчи, страда, аз трябва да гадая и едва като назова причината за страданието, следва ред сълзи, ред сополи и изплюване на камъчето. Дотогава само "Нищо ми няма".

# 1 711
Панди, остави я да се наплаче, бъди до нея, кажи й, че ако иска да сподели си насреща и си я погушкай. Ще ти каже, нека се събере, да се престраши, щом ти е споделяла винаги, вероятно и сегс иска, но нещо още я спира.

# 1 712
Да ти кажа,така по диагонал като чета,то на утката само малко са и разместени градусите ма си има,готин еквивалент.Satisfied

# 1 713
Панди, едва ли е ей така за избиване на напрежението само. Нещо преживява душата. Бъди до нея, пък тя ще ти разкаже, когато е готова.

# 1 714
Сериалът е "Другият", доста добре е направен, движили са се по книгата, за разлика от други филмирани неща... Препоръчвам. Държи в напрежение.

Панди, дай й време.

Уиш, ше вземе да ми хареса новосъседието, та няма да го пускам да си ходи... и ко прайм тогава?

# 1 715
Е, ко прайте? Казваш на  мъжа ти да докара едно буренце от село и после спортувате редовно.

# 1 716
Аууу, The Outsider. Май е единствената книга на Кинг, която не успях да дочета. Зарязах я нейде, като вкара свръхестествения елемент. Сериалът обаче го изгледах.

# 1 717
Аууу, The Outsider. Май е единствената книга на Кинг, която не успях да дочета. Зарязах я нейде, като вкара свръхестествения елемент. Сериалът обаче го изгледах.
Кажи,че си прочела "Очите на Дракона",  пускам шапката и млъквам!

# 1 718
Аз съм чела тази на Кинг, но питайте ме ..не помня за ркво иде реч 🤣
Просто тогава бях луд фен и четях всичко негово. Кро, чакам шапката 😀

Честито на Елини! Да расте здрава, а тези дяволити, но и умни очи ми подсказват, че ще е щастливо и будно дете, за радост на мама 😍 Пък и тате 👍

След половин час, батко и Килеша, ще я последва в празнуването. Кога стана на 17 🙄😘 Днес на онлайн родителската мина добре. Като цяло съм доволна. Има една, две греди...но няма е Килеш, ако няма 😜😍
Така че, пожелавам си да го изклася, да е здрав...и дано стане човек от него. Добър човек, амин!
Глявам нов университет гласите...Ам аз не съм билА у такова нещо, записвам се пРъва. Не ми глявайте изказа 🤣.. той за заблуда на врага. Инак съм мноУ начетен. Ши ма вземате лЯ? До минути чакам одобрениЙ, зер такава кандидатура неЙ за изпускане..  и да приготвям уредите, пардон документите 😁🍷
Наспорт и лека!

# 1 719
  • Euskal Herria
Да ти е здрав Килеша, Thirteen!

# 1 720
  • София
…разбирай дропла, т.е. аз.

Абе яяяя!

На мен тетка ми навява асоциация за съфорумката ни.

Коя от двете? Едната ми е супер симпатична, другата.......

# 1 721
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Спите, а!! Спите! А ние тук...
Посрещаме и изпращаме. Simple Smile

Преди минути зад нас мина група хлапета.

Горинич се заслуша и обяви, че звучат съвсем като българчета. Wink българчета са, от Слиин. Trollface

# 1 722
13-че, здрав да ти бъде Килеша!
Панде, дай време на Пантичката. Щом до сега ти е споделяла, ще го стори пак.

Това не съм вярвала, че е възможно, но... тестовете за ковид пак светнаха. Не знам, друг вариант ли сме лепнали, не сме се излекували първият път ли, обаче се чуествам като парцал. Парцал употребяван от жена с окр по чистене на пода. Тресе ме, всичко боли. С ММ ситуацията е следната - 'само раждала жена може да разбере как се чувства мъж с температура 37.5'. Майтапа настрана, зле си му е на човека. Постоянно проверявам малкия дали има температура. Много ме е шубе този път. Та така при нас.

# 1 723
Крот, не съм. Ама май няма и да я подхващам. Че напоследък съм много далече от дзенЯ и само Кинг в цялата му прелест ми трябва.

Ре, втората е такова добро същество, че трябва само с частта thebest да остане.

# 1 724
Честит рожден ден на порасналото момиченце на Мид, както и на Келеша на тринайсетичката.

Уиш, пак идвам с една кофа благодарности за Найтуиш. Влюбена съм лудо в тях. Днес цял ден въртях Wish I Had An Angel, а вчера Фантомът. Живите им изпълнения ме докарват до оргазъм. Не мога да повярвам, че не бях ги чувала допреди три дена.

И да са оплача, че имам нов колега, обучавам го, бързо схваща, обаче ега ти мързеливото младо поколение, което все си зяпа в телефоните и гледа да се скатае. На няколко такива запъртъка попадам и вече ми писна. Утре ще играе гьостерицата и ще види от първия ред как изглеждам и какво се случва като съм ядосана.

Само дано се наспя, че ми се отразяват на съня неприятностите в работата.

Общи условия

Активация на акаунт