Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

• 85 966
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 1 980
Бюти, не ства извднъж, но щом сте пробвали... значи пак е ред 😃
Помня само първото затъмнение, за следващото аз самата съм билА в затъмнение..Килеша е бил малечък, та само да тваа мий билО.
Тъй. С дрехи и колиба готов. За фурната ще се направя, че не я виждам още.. За миене е, ноо няма да е в тази отпуска.
Ред на менюто 🙄 Прилошава ми вече с тва готвене..Имам от лещата, но вчера имаше добавка към ней.. На гола леща, хич няя се зарадва Килешов. Ей нА, ич ми не трябва затъмнение.. постоянно съм в него 🤣
Донсита, приятно изкарване.. на макс. Снимки!
Почвам да мислА..

# 1 981
Добър следобед! Тамън се зачетох в една епична тема и ММ се раздвижи, било време за мотика въпреки че споредм мен е за мохито. Ама ще се надигна, мисля колкото може да ловя последното слънчице преди съвсем да зазимее, да се натоплим сега че отолителния сезон не се знае доколко ще е отоплен Neutral Face
Чета Пандата и си мисля, че твърде много стана психотормозът навсякъде, а едно време беше най-много някой да те ущипе, май всички гледаме твърде много хорър филми.
Пица с картофен блат според мен става мазничко, но е вкусно. А и вилицата разваля вкусовите й качества 🤨
Пълното затъмнение го помня с трепет, страшно беше. Частичното с тия облаци не се и видя.

# 1 982
И аз го помня това 98-ма. Била съм на 14 и не ме вълнуваше много. 😆 Следващите не ги помня. Днес не съм се и опитвала да гледам,че и без това съм кьорчо. 😁
Пак за готвене и ядене пишете. Ще се направя,че не съм прочела. 🤭 Дано ми се размине днес.

# 1 983
  • София
Оу, помня го затъмнението 98-ма. С тогавашното ми гадже и компания бяхме на плажа на Балчик. С интерес наблюдавах едно куче, нали животните усещали и се държали странно. Е, това животно заспа баш преди събитието и проспа всичко. Много бях разочаровна.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 15:16 от бъръльо-бъръльо

# 1 984
При нас се разкрякаха кокошките и кучетата пощуряха. Явно това е било дефектно. 😂

# 1 985
  • sf
Дааа, за Барселона!

# 1 986
  • Пловдив
Супер!
Да кажеш /като имаш време/ по колко "хвана" билетите, къде са ви нощувките и т.н...? Grinning

# 1 987
  • София
При нас се разкрякаха кокошките и кучетата пощуряха. Явно това е било дефектно. 😂
Естествено, точно аз ще попадна на поспаливо куче. Rolling Eyes

# 1 988
  • София
Ние имахме една много луда котка вкъщи при пълното затъмнение. Не ми направи впечатление да е станала по-луда от обичайното, но пък аз тогава бях пубер и кой знае какъв вятър ме е вял, на котката внимание може и да  не съм обърнала.

Пицата с картофен блат стана чудна. Блатът малко сух ми идва. Може другия път да добавя течна сметана или прясно мляко. Сега се придържах към рецептата, според която му се слага сол и мазнина само. Или пък още мазнина трябва да добавя. 🤔

# 1 989
Бюти,не си ли в чужбина?При вас поне е либерално с болестите,и само деца с температура и силно неразположение връщат знам .Тук да кихне и обратно. И айде после чакай при лекаря за бележка,много е тегаво .Аз тая сутрин в 7 звънях на яслата ,че тя вчера не ходи и да питам ще я вземат ли днес ,че по бройка е храната .Взеха я и дано се върне здрава

# 1 990
  • sf
Самолетните щяха да са 120лв отиване и връщане ако компанията не се помотваше, ама понеже се забавихме , ги взехме по 270лв. Но отиваме за мач и датите ни са строго фиксирани. Спането 240лв за две нощувки. Билетът за мача няма да коментирам. 😱😆

# 1 991
  • Пловдив
Самолетните щяха да са 120лв отиване и връщане ако компанията не се помотваше, ама понеже се забавихме , ги взехме по 270лв. Но отиваме за мач и датите ни са строго фиксирани. Спането 240лв за две нощувки. Билетът за мача няма да коментирам. 😱😆
ясна ми е работата Wink щом се двоумеше м/у кола и пътуване Stuck Out Tongue Winking Eye
Весело да ви е!

# 1 992
  • USA
ДобрУтро!
Не съм чула за затъмнението, у наше село е тъй сега.
[
Милото Панде, що за жестоки деца има Cry
А картофеният блат като подложка ли е само, или наистина е пица? Подскажи рецептата, плийз.
13-че, ай стига чисти и готви, шса умориш за почивката и ще я прекараш в сън, ней добре Hug
Памперси и гърнета бяха в един друг живот за мен, тъй че не мога да дам съвет.
Аве, къдей Карамела? Четат ми се нейните истории за Елада и фустани, може и за психодиспансера, евентуално.
Айде време ви е за спорт! Наздраве!
Аз лоча второ кафе, още не мога да мисля Neutral Face

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 18:04 от SkyBlue

# 1 993
  • Наблизо
Бобчи,по-либерално е,ама ние сме ваканция и точно сега го тъпча с антибиотик и още три неща.Прекрасно.Ама по е е в кондиция,пу пу и излизаме.Тук като цяло на никой не ку пука,Срещнахме майка от училището,със съученичето и тя Ей така между другото вика,че детето й е с варицела.Ми то така или иначе до петък бяха на училище заедно.Ако сме хванали нещо,ще си проличи.

Много ме боли рамото.Не съм ходила на рехабилитация от лятото и сега ме боли направо цялата ръка.Остарях Sad на 20 не ме болеше нищо.

# 1 994
Скай,аз съм давала рецепта за картофената пица.Не знам Пандето дали я е правила по нея.
За Уиш,и други невиждали дърво на мушмули 😁
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт