Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 48

• 71 570
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Яйца с панирано сирене, и прясно зеле с пуешко и зелени домати

# 121
  • В царството на игрите:)

Несполучлив този път сладкиш "Чудо"

Мини содени мекички
Имахме и една бисквитена торта с крем с кондендирано мляко. Много слядкиши,че имахме рожеднничка Simple Smile

# 122
Така е курбана по нашия край - месо и бистра водица.

Мен пък това ме заинтригува. Харесвам бистър бульон. Съвсем никакво овкусяване ли няма? Месото какво е? Овче? Сгъстява ли се с нещо? Изобщо, разкажи ако може.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 16:27 от bubanka

# 123
  • Под сянката на разлистените кактуси
Домашна поке купичка, на вид поне я докарах, сега ще видим и на вкус

# 124

Пица с тесто по Морена-двойна доза. Благодаря! Flowers Bouquet
Успешна седмица и спокоен ден за всички!

# 125
Би ли казала каква марка са шишчетата, понеже все на жилаво месо попадам? Благодаря.

Не ви пропускам и редовно се облизвам в темата по няколко пъти на ден...
При мен скука- няма нищо за показване.
Ама да не ме забравите... (добре, че са 🍅, та е по- читава снимката)

Скрит текст:
Шишчетата са полуфабрикат и за пръв път купувам, но бях приятно изненадана..., много крехки и вкусни (хем бяха на 50%)

# 126
Момичета, толкова красиви и апетитни кулинарни творения показвате винаги, че и на мен ми се прииска да покажа моя макар и прозаичен Stuck Out Tongue Winking Eye
кулинарен отчет:
Скрит текст:
От неделя - Закуска от запечени сандвичи с много вкусен колбас и кашкавал:

И от предните дни:
Повторка на свинските вратни пържолки на грил тиган с вариация на зелена салата с рукола, бейби спанак, перца зелен лук, авокадо, чери, пармезан и дресинг от лимон, сол и зехтин:

Две салати с риба тон: зелена с пресен лук и маслини и с бял боб, чери, зелена чушка, пресен лук и маслини:

Печено пиле в хартия(по Мики Hug) с гарнитура от чери домати и синьо сирене:
И един омлет (със стара снимка) с Гауда, гарниран със зелена салата и "бански старец" :

# 127
Mikkey - окапах се страхотна идея , тази овчарска кавърма , ще се прави тези дни

китайско с яйчени нудълси

# 128
# 129
  • София
Рагу с паста в кукъра. Не ми хареса, ако го бях посолила, може би щеше да е вкусно.Така става, като разчитам на солта в другите продукти. Внука го хареса.

# 130
  • Варна
Обърнат кейк с круши

Боровинковото смути на щерката.

Пържоли с раирани картофи по Люси

Дюли с кайма и булгур

# 131
  • София
Mikkey, кавърмата по овчарски дали си пробвала да я запечеш в друго, освен на сач? Чудя се дали ще стане добре в тава или в тиган (във фурната).

# 132
  • In transit
ToniShu,
Скрит текст:
аз я запекох в глинена тавичка, не в сач. Но няма да има никакъв проблем да я запечеш в каквато и да е тава или тиган, който може да пъхнеш във фурната. Може също в чугунена тавичка/тиган; глинена тенджера дори, стига да е с по-широко гърло и да не е много голяма.

Пинко, благодаря ти. Hug

Джасте, без скрит текст плс. Тези сандвичи са толкова апетитни. Срамота е да ги криеш. Heart Eyes

Днес за обяд пак сме на Адана кебап, този път направих пилаф за гарнитура.

# 133
  • София

Пак джолан чорба и печена на фраера тиква.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 13:59 от Тайна

# 134
  • София
Pinko неприятна кумична история с кифлите по Съчуански. Важното е,че си направила нова доза.

Дами искам да Ви попитам яли ли сте в Хепи -пикантни панирани калмари, поръсени със сусам. Много ми харесват,но не знам с какъв сос ги поливат.Сладнят,леко са люти...

Общи условия

Активация на акаунт