Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 48

• 71 575
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Топла пилешка супа за душата:

Пп Стефина, много са им хубави сосовете/дресингите на Хепи, нали?!
Аз наскоро издирвах съставките на дресинга на една от салатите им, но засега без успех.

# 136
  • In transit
Стефина, Джасте, Хепи ползват много овкусители за сосовете и ястията си. Джасте, пиши ми кой дресинг издирваш.

# 137

Хубава вечер и успешна нова седмица!

# 138
Лаврак с картофи, бяха цели рибки, но ММ си ги пожела обезглавени, за да не го гледат от чинията Laughing

# 139
  • Някъде по Дунава
Добро утро!
Мъфини с ябълки, тиква, стафиди и орехи

# 140
Свинско с кисело зеле в гювеч

Телешко с ориз

И редовната салата в промишлени количества

# 141
Пилешки сърчица с лук

Пилешки хапки с корнфлейкс

Пица

# 142
# 143
  • София
Да, Хепи ползват доста овкусители в сосовете и дресингите и дори да имате точните продукти, пак няма да се получи точно същия вкус!
 Много уютно и вкусно изглежда темата!
През уикенда при нас имаше
Яйца Бенедикт

Черна паста със скариди

Два пъти правих бърз лахмаджун с готова основа!  Първият път с лаваш - не стана добре! Лавашът бързо изсъхва, стана ронлив, прегаря на места! Втория опит беше с тортии- те са по-жилави, стана страхотно-почти като в Турция! Всеки си добавяше екстри по желание
Скрит текст:

Снимките са от лаваша.
Исках да правя и супа от кестени! Силите ми стигнаха само до варенето и почистването! ...Много трудоемко ми се стори, голяма част от кестените бяха червиви 🤷♀ Ронеха се, ужас някакъв! Довечера, след работа ще се опитам да си завърша супата 😂  За първи път ще правя, ама май ще е и последен!

# 144
  • При децата ми
Момичета, с риск да ме изтрият, ще попитам: Гледам, много често тук в темата ястия с лаваш... Досега не съм купувала такова нещо и бих искала да знам какво най-добре се приготвя с него? Т.е., за какви рецепти най-често го използвате вие, и имате ли предпочитания към марка лаваш?

# 145
Аз най- често приготвям закуски с него: запечатан с продукти по избор на тиган, “здравословни” дюнери, пица съм правила - става добре, също така лазаня съм правила с лаваш. Пекла съм ги като тортили и съм ги слагала в салати супи. Добро допълнение е към разядки, заместител на арабските питки за хляб.
Аз купувам от тези, които са си с марка Лаваш (ще излъжа тук, не знам дали така се казват), пише с големи букви на латиница Лаваш. Моят опит е това. Simple Smile

Момичета, с риск да ме изтрият, ще попитам: Гледам, много често тук в темата ястия с лаваш... Досега не съм купувала такова нещо и бих искала да знам какво най-добре се приготвя с него? Т.е., за какви рецепти най-често го използвате вие, и имате ли предпочитания към марка лаваш?

# 146
  • Някъде Там
пилешка супа и от мен

солен кекс

чийзкейк

пици за всеки

# 147
Обикновен и много вкусен сладкиш с ябълки приготвих за десерт у дома днес. 😋🍎🍏🥧
https://inthebeniskitchen.com/2019/10/10/%D1%8F%D0%B1%D1%8A%D0%B … 0%B9%D0%BA%D0%B0/

Hrispa76, заповядай две много сполучливи за мен рецепти с лаваш Simple Smile Пица от лаваш https://inthebeniskitchen.com/2021/01/29/%d0%bf%d0%b8%d1%86%d0%b … 0%b2%d0%b0%d1%88/ и завит сандвич с омлет https://inthebeniskitchen.com/2022/01/21/%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b … 0%bb%d0%b5%d1%82/

# 148
  • Под сянката на разлистените кактуси
Телешко с гъби и картофи

и салата от краставички

# 149
От снощи свински късчета с гъби и лук на фурна

Общи условия

Активация на акаунт