Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Титлите не са за лични качества,а за обществени изяви,старшинство,ако щете.
Те си работят, Софи е доста ангажирана, така като гледам. Усмихната, приветлива. Ан винаги е студена като камък. Ако трябва да присъствам на някоя от техните изяви, определено бих предпочела такава на Софи.
Не съм съвсем съгласна, че е студена като камък. Ако гледаш видеа от нейни ангажименти ще видиш, че не е така.

# 196
Едуард след смъртта на Филип ли е трябвало да стане херцог на Единбург? Аз мислех, че след смъртта на кралицата. Ако е било след Филип може и да са размислили наистина вкл и Елизабет, иначе вероятно е щяла да го направи херцог на Единбург.

# 197
В началото на брака си Едуард имаше някакви грижи с бизнес сделки,а на тях не са разрешени,та и той не е сълзица.

# 198
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ако Чарлз извърти този номер на Едуард ще е грозно, подло и недобре премислено решение
от негова страна. Едуард и особено Софи яката работят за фирмата, няма скандали при тях,
винаги са на линия, дори и когато трябва да се изпълняват много ангажименти и няма кого друг да пратят.
Доколкото си спомням е имало уговорка, че след смъртта на принц Филип титлата ще отиде
при него. Интересно ми е кой е по-достоен да я вземе тази титла? Той вече е крал, сина му
официално го обявиха, че ще е принц на Уелс, другия му брат е компрометиран, остава сестра му.
Не виждам защо и с какво Ан да е предпочетена пред Едуард. С какви очи ще изискват после
помощ от него и Софи. Да видим какво ще предприеме накрая.

п.с. Радика, много, много се радвам че пишеш отново в темата. Определено ми беше една от
любимите потребителки тук и винаги е удоволствие да ти чета постовете.

# 199
И за Ан не вярвам да дадат титлата херцогиня на Единбург,все пак тя е вече принцеса роял.За Едуард друга титла ще дадат ,но не тази.

# 200
В началото на брака си Едуард имаше някакви грижи с бизнес сделки,а на тях не са разрешени,та и той не е сълзица.
Май бяха хванали Софи в някакъв скандал, в който говорила лошо за КС. Тогава е работила в ПР фирма, но не помня подробностите

# 201
  • София
Аз пък сега се сетих, че такива титли се дават на мъже, и не вярвам да я дадат на Ан.

# 202
  • Някъде там
Не беше ли по желание на Филип, Едуард да е херцог на Единбург?
Не мисля, че Чарли ще го пренебрегне, ако е така.

# 203
Аз също много харесвам Ан и съм 99% сигурна, че не харесва Камила,даже мисля да си заложа главата, че няма да я видим да се покланя на Кралицата- Консорт

# 204
  • в сърцето на един мъж...
Много смело това с главата Simple Smile Няма как да не се кланя, Камила е кралица Simple Smile

# 205
Аз съм убедена, че не само Ан, а никой освен Чарлз не харесва Камила, но няма как, трябва да я търпят.

# 206
  • Down south
Цитат
Аз съм убедена, че не само Ан, а никой освен Чарлз не харесва Камила, но няма как, трябва да я търпят.
Close
Превръщането и в това, което е, говори само по себе си. 
Изказвания, снимки, детайли и всичко останало, е само добавка.

# 207
  • Някъде там
Белгийците в Германия. Вчера са посетли химически завод и винарска изба.

Рания и Абдула в Оман на посещние в кралската опера.

Вчера беше световен ден на психичното здраве. Летисия е на събитие свързано с това. Програмата която тя ръководи се занимава с млади хора и тяхното психично здраве.

Бутанците на фестивала Dassain.Dassain е един от най-важните фестивали на индуската общност в Бутан. Фестивалът, който продължава 15 дни, започва от текущото новолуние до пълнолунието на индуисткия месец Ашвин или Асаудж.

Има притеснителни новини за здравето на император Нарухито.  
При рутинни прегледи е отчетен повишен ТМ и ще се подложи на ЯМР, за да се установи дали има проблем с простатата.
Подробности
https://japantoday.com/category/national/japan-emperor-naruhito- … in-november-kyodo

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 10:25 от daviz

# 208
Честно казано, не вярвах, но на Рания блузата ми харесва, въпреки пердето отпред Laughing
Лети е ок, хубава жена, но роклята не е нещо особено.
Винаги ми е приятно да гледам бутанците, много са красиви.
А белгийците много ме радват Purple Heart

# 209
  • Някъде там
Забелязвам, че в последно време роялите организират, подкрепят или участват в много смислени инициативи, извън това, че ходят по задължителните ангажименти и патронажи.
Шарлийн е приела в двореца две дами, които ще участват в дамско благотворително рали в Мароко, това което ще спечелят, ще бъде дарено на фондацията ѝ и по специално на програмата за предотвратяване на удавяне при деца.
Обаче, това което е облякла ми е твърдо не.

Много ми хареса Матилде.
 Максима има същата рокля в синьо, на Матилде повече ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт