Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Дали няма да изскочи марката на обеците от някъде?

# 241
Нямам представа от ъгъла ли е, пишат че вътре имало още снимки.
Само корицата съм виждала . А и това е преди много години в началото на брака с Мари. След развода с Александра.
Реално не виждам голяма драма в тази връзка вече.
Скрит текст:

Йоаким и Мари присъстват на абсолютно всяко едно събитие в семейството, дори личните.
Някак не си представям, че ще са във война и ще ги поканят на конфирмацията на Изабела, да не говорим за частното парти за 50 годишнината на Мери. Ако имаше чак такава драма, ковида беше добро оправдание в дадения момент. Може да не са си близки приятели, но и големи драми не виждам.
Това с изгнанието ми е странно също.
Как така изпълняваш ангажименти освен като аташе и за монархията и си на всички  важни събития, а си бил в изгнание.😆 Но явно ангажиментите са им малко.
А първоначалното интервю на Мари от Франция звучи различно. Радва се че е близо до своето семейство и децата ще научат добре езика и казва че те добре се чувстват там.
Пишат, че липсата на много ангажименти е причината да недоволствата.
Да не съм голословна ще сложа снимки на малка част от събитията от тази година и други снимки на които не личи да се мразят.
 Пристигат на частното парти за 50 годишнината на Мери.

Конфирмцията на Изабела

В Тиволи за едно от събитията за юбилея на Маргрете

Партито изненда което бяха организирали за Маргрете

Йоаким и Фредерик съвсем скоро пак на празничните събития

И малко по стари снимки.

От тези снимки не струи никакво напрежение, напротив. Дори и на папарашките снимки се вижда, че са си в добри отношения.

# 242
  • Някъде там
Меган, аз за това казах, че  чак такава драма не виждам. Мързеше ме да търся ѝ клиповете от тези събития на които още по-ясно се вижда.
Следя датчаните и са ми от любимите кс. За мен е нормално да имат и те своите драми и изцепки, като всяко семейство, но ако нещата бяха чак толкова сложни, щеше да си проличи, поне за мен.
Ще видим сега след интервюто как ще се държат, но мисля че ще си изгладят отношенията вътре в семейството и пак ще ги виждаме заедно.
Мари пак си е на работа за короната.
От вчера

Тирамису и аз гледах сторитата на певицата. Много развълнувана беше.
Много лъчезарни всички на снимката.
Летисия вчера  в кралската инженерна академия с една от любимите ми нейни рокли. Преправила я е, махнала е обема.
С обем ми харесва повече.

# 243
Меган, аз за това казах, че  чак такава драма не виждам. Мързеше ме да търся ѝ клиповете от тези събития на които още по-ясно се вижда.
Следя датчаните и са ми от любимите кс. За мен е нормално да имат и те своите драми и изцепки, като всяко семейство, но ако нещата бяха чак толкова сложни, щеше да си проличи, поне за мен.

И аз така мисля. Досега нито веднъж не се е усетило напрежение между тях. Даже на юбилея на Маргрете бившата снаха Александра беше с тиара, ако не се лъжа. Нищо, че е бивша, приета и приобщена е, все пак е дала двама сина на Короната.
Това с титлите не знам защо дойде, но се надявам да се оправят. Някаква грешка в комуникацията е сигурно.
Иначе на мен Йоаким ми е по-симпатичният от двамата братя, а и децата му също. Много са красиви всички.

# 244
На първата снимка Летисия ми е като мумия,дано да е от снимката.

# 245
Дааам,  на мен роклята на Лети без преправката ми харесва повече. На снимката с вдигната коса, е като статуетка.

# 246
Кейт е свежа и има много приятен глас. Марката на обеците е отново британска: https://www.kiki.co.uk/collections/earrings/products/kiki-classi … gs-in-yellow-gold И преди са носени

Сакото й е обикновено на Зара, но седи много класно, носи го често.

# 247
  • Sydney
Кейт и Уили ще посетят благотворителна организация следващата седмица:
https://www.instagram.com/p/CjaNs3bsbi7/?igshid=NzNkNDdiOGI=

Беше ми попаднало някъде, че и мислят посещение в Оз също, но за сега няма официално потвърждение.

# 248

Браво на всички, така се прави! Спомням си преди години скандалът с "News of the world", като тогава след края на делото вестникът беше закрит.

# 249
  • Някъде там
Ето клипче с Летисия от предишните дни. На клипчето можеш да прецениш как изглежда и дали е от снимката.
https://www.instagram.com/reel/CjV4S8SozJ7/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Днес с Фелипе посещават националните отбори по водно поло.

Максима вчера на изложение.
Страхотна снимка.

За първи път виждам гъркинята Нина в нормално облекло и много я харесах. Винаги е с изчанчени  обемни дрехи.
Този кожен сет много ми допада.

Чухте ли за трагедията в Тайланд ? Надявам се чичко тайландец, да помогне на семействата на убитите дечица.

# 250
  • Бургас
Кралица Летисия доста фриволни тоалети си позволява като за ранга й. Че има тяло никой не й го отрича,но и годинки натрупа.Къси рокли, голи рамена- друга кралица не си го позволява,освен по време на ваканции. Защото е гореща испанка ли...

# 251
  • Sydney
Ужасни обувки на Летисия. И панталонът е зле. Само топът става…

# 252
  • До сърцето...
Учудвам се на очакването от снимки да разберете за отношенията вътре в семейството (говоря за датското кралско такова). Това са хора с разбирането, че проблемите в семейството си остават в семейството и сред хора/на обществено място се държат възпитано и усмихнато.
Но явно има нюанси във взаимоотношенията, след като така нетипично реагираха на смяната на титлите.
На мен ми е все тая, макар да не харесвам Йоаким, смятам го за комплексар (ама си е мой проблем) Stuck Out Tongue Winking Eye

Снимка на датчаните в пълен състав

Чухте ли за трагедията в Тайланд ? Надявам се чичко тайландец, да помогне на семействата на убитите дечица.
Този самовлюбен паун? Казал е, че ще посети центъра и децата, но не споменавал за конкретни помощи. То нали самото му присъствие е божествено....

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:41 от Радика

# 253
  • Някъде там
Едно голямо напрежение и по-сериозни проблеми, винаги се усеща и вижда, колкото и да се прикрива, лично за мен. Усмивките, жестовете, израженията са съвсем различни при прикрити сериозни драми. Не твърдя, че те нямат проблеми, а че не са с мащаба който се опитват медиите да го изкарат и не точно по тази линия на любовна драма. Правя си изводи от клипове основно.Но така мисля аз, не държа мнението ми да се припокрива с на останалите.
За тайландеца, ясно че е "велик", но се надявах, че поне за децата ще направи нещо.
Стефани и Гийом на бизнес събитие в Германия.
Как ѝ личи щастието.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 18:57 от daviz

# 254
Започнах да чета книгата на Пол Бъръл за Даяна. До Даяна още не съм стигнала, но кралското фемили вече ме дразни 🙄

Нормално е вторите да не се кефят да седят тъпо на резервната скамейка. Колкото и добри да са иначе отношенията в семейството. Първите знаят за какво се гърчат, вторите обаче!? А когато и не им дават свобода на избор и право на нормален живот - съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт