Кралски работи и клюки - октомври 2022

• 64 965
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Да разбирам, че награждават собствените си служители, така ли? Мислех, че подобен тип награди се дават на хора със заслуги за нещо, а не защото всеки ден отиваш на работа и си вършиш задълженията за които ти се плаща заплата.
Радика е написала този орден за какво се връчва:

Кралският викториански орден е британско отличие, което се връчва на хора, които са служили лично на кралицата или на Монархията.

# 376
  • Sydney
Кейт отново беше много добре.

Алесандра де Осма:
https://www.instagram.com/p/CjrpU-MvbS1/?igshid=NzNkNDdiOGI=

За коронацията - интересно решение за дата.

По отношение на това, че ще е по-кратка церемония и по-малко интерес, бих казала че не съм съгласна.
Помня като учихме договорно право и разглеждахме разтрогнат контракт поради отмяна на коронацията на Едуард заради абдикацията. Изобщо не съм съгласна, че приходите дори при по-кратка церемония.
Не вееметраенето определя постъпленията 😉

# 377
  • Някъде там
Тържествен парад на новите студенти на церемонията по откриването на учебната година на Кралското военно училище.
Габриел е един от новите студенти офицери. Бабата на Габриел отсътва защото се контузи скоро и е със счупен крак.
По време на церемонията Филип предава кралския меч на лейтенант Джаспър Матис. Награждаване на студента офицер, постигнал най-висок резултат в бакалавърската степен.

# 378
Много хубав Шанел и много актуален цвят на принцесата вчера

2017 Париж, рокля Шанел

Нежната страна на принц Уилям

# 379
Много готино я цунка по ръчичката. Уилям изглежда е добър татко. Simple Smile

За шоуто на в което ще участват Тиндъл, това допустимо ли е за членове на кралското семейство, не е ли компрометиращо да участват в такива неща. Тиндал си е шемет, но все пак е член от кралското семейство по сватовство и би трябвало да съгласува участия от такъв характер, или не? Разбира се, ще привлече много зрители, желаещи да гледат как кралски зет се излага и сигурно ще изкара много пари, но все пак.

# 380
Аз намирам за глупаво участието му и да, не отговарящо на кралския му статут.
От друга страна не са работещи, викат ги само на определени събития, най-вече със силно личен характер (май) да махат с ръка и явно могат да правят каквото искат щом е така.
Не са първите.

# 381
За мен, честно казано, най-тъпото е, че ще са разделени поне няколко месеца, особено ако все още или по-скоро отново, се снима на другия край на света.
Иначе щеше да е приятно ако всички новини за такива участия на неработещите рояли се подминаваха с такова мълчание.

# 382
  • София
Така и не разбарх какъв точно кралски статут има Тиндъл?
Нито е работещ член на краското семейство, нито има някаква титла, - нищо? Зет на сестрата на краля и това е.

# 383
Аз намирам за глупаво участието му и да, не отговарящо на кралския му статут.
От друга страна не са работещи, викат ги само на определени събития, най-вече със силно личен характер (май) да махат с ръка и явно могат да правят каквото искат щом е така.
Не са първите.
Така е. Очевидно няма проблем и от страна на Уиндзорите, пресата също, като гледам, е благосклонна.
Не, че някой друг толкова се е засилил да участва в риалити формати, но е удивително разбирането, с което се подхожда към Тиндълови. Нека така продължават за цялото семейство.
Ули, не съм чела подробности, къде ще са снимките? Ако го няма няколко месеца е тъпо, да, но могат всички да отидат с него, не е като да са свързани с постоянна работа и ангажименти на Острова.

# 384
  • Някъде там
Снимките са в Нов Южен Уелс.

Нека си участва в шоу с кофти практики към живи същества, щом го кефи.
Поне се видя, че на семейството на Зара шоубизнеса не им е чужд.

Дъщерята на Марта ще участва в благотворителна гала в Париж.
Пробват рокли за галата.

# 385
Обикновено реалитито продължава няколко месеца и най-вероятно ще се състои на отдалечено място, т.е Майк няма да може да вижда Зара и децата. Затова си мисля, че е възможно за кратко да се появи и Зара "на свиждане" така да се каже.

# 386
  • Sydney
Предаването ще се снима в Австралия. Очевидно няма да е на Острова, но пък и те (Зара и семейство) често идват тук, така че не е драма според мен.
Майк Тиндъл за двести път в темата - не е роял. Женен е за дъщерята на такава.

# 387
Много е просто, Тиндъл са харесвани и очевидно това е причината за разбирането от преса и хора към участието му.  Не ми пречи участието му. Независими са от КС, нямат титли, които да продават, постигат всичко сами. Браво.

# 388
  • Разпиляна във въображението
Зара има ли някакви "височества", херцогиня, дукеса, графиня... ? Би трябвало. Принцеса със сигурност не е.

# 389
  • Където морето целува небето...
Майк Тиндъл си влиза с името "просто Майк" предполагам. Няма титли с които да се представа и които да излага евентуално. Може да изложи единствено себе си в такъв формат.

Общи условия

Активация на акаунт